Türkiye'ye temelli dönüş

Ben sendikada çalışan bir avukat sekreteri olarak sana dönememeyi tavsiye ederim
Burada kurduğun düzeni birdaha kuramasın
Ama diyorsan ki ailem daha önemli onlar bana artık kavuşsun bana o zaman dön
O kadar çok pahalılık ve krizde durumun varsa dön
Ama eşinle sorun çıkacaksa ailenden dolayı
Yuvana huzursuzluklar gelmesin derim
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim

Burada da yaşam çok zor
Ne oyunlar dönüyor bir bilseniz
Ben Almanya’larım günde kaç konu işliyorum
Artık burda Türk Alman kardeşliği bitti
Sadece Türkiye mi pahalı yada ekonomik kötü
Siz bakmayın Almanlar hiç birşeye dışarıya yansıtmıyor
Kimse mağdur değildir bana göre
Eğer yaşıyorsak daha kimse zor durumda değildir

Hangi sendika?

Sadece Türkiye mi pahalı yada ekonomik kötü
Siz bakmayın Almanlar hiç birşeye dışarıya yansıtmıyor
İşşte gerçekler...Ben anlamıştım zaten... aaahhh kardeş ah, kol kırılır yen içinde kalır, o Merkel yok muuuu, o Merkeeel.....evin rızkını süsüne harcayan kötü gelin tipi vardı zaten onda... Biliyorum ben....ayynnı....
Almanlar neler çekti kimbilir. Demek ondan hiç yüzleri gulmezmis, Kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyesi germen kardeşlerim benim..

Dalga geçtiğiniz belli ancak ben terbiyemi bozmak istemiyorum
Onun için sadece fikrimi beyan ettim ve konudan geri çekiliyorum
Böyle şeylerle uğraşamam

Dalga geçtiğiniz belli ancak ben terbiyemi bozmak istemiyorum
Onun için sadece fikrimi beyan ettim ve konudan geri çekiliyorum
Böyle şeylerle uğraşamam
Yok ben size destek verdim. Yanlış anlasildim sanırım. Bugün kime destek versem bı haslaniyorum zaten...hadi hayırlısı...

Yok ben size destek verdim. Yanlış anlasildim sanırım. Bugün kime destek versem bı haslaniyorum zaten...hadi hayırlısı...
Valla dediklerini anlamadım
Hala da anlamıyorum
Bu muydu destek
Dalga gectiniz resmen
Salak değilim
Avukat sendikasindaki kasıt yani çok olay işliyoruz günlük çok şey görüyoruz ondan bu konuya yazmak gelmişti içimden
Kötü niyetli değil
Ama siz insanlara alay etmeye devam edin
Sizin yazdıklarınıza da gülme emojisi atanlar aynı şekilde

Ayol Almanya da durum kötü dediniz, ben de merkeli cekistirdim işte...o yönetmedi mi 16 yıl ülkeyi... Avukat sendikası derken meslek odası gibi mi? Yoksa herhangi bir sendikanın hukuk kolu gibi bir yerde mi göreviniz?

Ayol Almanya da durum kötü dediniz, ben de merkeli cekistirdim işte...o yönetmedi mi 10 yıl ülkeyi... Avukat sendikası derken meslek odası gibi mi? Yoksa herhangi bir sendikanın hukuk kolu gibi bir yerde mi göreviniz?
Kötü demedim
Çoğu şey iyi gösterilip saklanıyor dedim
Evet Türkiye’de ki insanlar zor durumda
İnkar etmiyorum cünkü orda yaşamıyorum
Bizim tek günahımız ve bize yapılan düşmanlık da bu yüzden dedelerimiz zamanında burda ekmeği için çalışmaya gelmesi hepsi bu
Normal bir sekreterim sendikada
Bu arada merkel 16 yıl yönetti …

Ayol Almanya da durum kötü dediniz, ben de merkeli cekistirdim işte...o yönetmedi mi 16 yıl ülkeyi... Avukat sendikası derken meslek odası gibi mi? Yoksa herhangi bir sendikanın hukuk kolu gibi bir yerde mi göreviniz?
Alay edici konuştuğunuz için üstüme alındım o anda
Mesajın iyi mi kötü mü ve atılan emojiler den pek iyi niyetli gelmedi ondan …

Siz 3. Nesil gocmensiniz sanırım. Sizin nesil daha kolay adapte oldu diye biliyorum ben ama hala ayrımcılık var demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…