Canım iş bugün çok yoğun fırsat bulamadım arayamadim bi türlüAradin mi ne dediler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021
- Konu Sahibi Sonumut01
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek merkezi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ekim 2019
- 445
- 509
- 53
Benim 14 bin tuttu. Ama ilk transferim eyluldeydi o tutmayinca ekimde transferim icin ekstra 4 bin odedim transfer ucreti. Bu kimyasal gebelik ile sonuclandi. 1 aralikta 3. Kez transferim icin 3.800 transfer ucreti odedim o tuttu cok sukur Allah hepinize nasip etsin her gun bikmadan sizlere dua ediyorum . Bu arada ekstra transferlerin ucretini katarsak bana 22 bine mal olmus . Ama ilk tup denemesinde hemen pozitifi goren arkadaslarimda oldu onlar 14 bin verdiler yani kader kismet birazda bu islerMerhaba Allah tamamina erdirsin gebeliginizi toplam maaliyet ne kadar tutu sisli memorial de
neyi sorucaktın canım ?Canım iş bugün çok yoğun fırsat bulamadım arayamadim bi türlü
- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
- 123
Canım kubra hocam cok iyidir sgk heyet raporu geçiyormuş indirimli oluyor ben ilk on görüşmeye gittim ücretsiz sonra tedaviye karar verdiğimde bir muayene ucreti ödedimKubra boynukalin mi? Bende ona gitmeyi dusunuyorum. Sgk gecmiyor diye endiseliydim ilacta baya indirim oluyor. Ben sehir disindan gidecem surec nasil ilerliyor bilgi verebilir misiniz. İlk gidiste muayene ucreti vs nekadar
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Ne kadardi ücreti. Raporsuz ne kadar tuttu ben devlet hastanesinde profa yaptırdım raporlu 6-7 bin tuttu orası icinde bi 15 tutar diye hesapliyorum. Gidecegim zaman netlesince arayacagim merkezi ama onceden tecrubelilerden de fikir almak istedinlmCanım kubra hocam cok iyidir sgk heyet raporu geçiyormuş indirimli oluyor ben ilk on görüşmeye gittim ücretsiz sonra tedaviye karar verdiğimde bir muayene ucreti ödedim
canım bahçeci raporlu 7300+ muayene + ilaçlar dün sordum fiyatını da sanırım muayene ücreti 550Ne kadardi ücreti. Raporsuz ne kadar tuttu ben devlet hastanesinde profa yaptırdım raporlu 6-7 bin tuttu orası icinde bi 15 tutar diye hesapliyorum. Gidecegim zaman netlesince arayacagim merkezi ama onceden tecrubelilerden de fikir almak istedinlm
neyi sorucaktın canım ?
[/QUOT
Randevu alcaktım ben görüşmek için benim su an eşim burda değil ya aret neyden önce bi tedavi olmak istiyorum ve havuzCanım aret kamar i arayıp on görüşme yapmak istiyorum eşim de burda yok ya sıkı bi tedavi istiyorum eşim burda yokken rapor çıkaramam degilmi onunda raporu mu olması lazım hoc bilmiyorum bir an önce şu mart 'ta regli günümde tedavilere başlamak istiyorum eşim 3 ay sonra burda çok kararsizim ben nasıl yapsam nereyi tercih etsem bilmiyorum inanneyi sorucaktın canım ?
Sunucunuz ne zaman belli olacak ve inşallah güzel olurBu arada ameliyatim bence başarısız geçti onlar basarili old söylüyorlar ama değil rahimde yoğun yapışıklık için ameliyat oldum .Yapışıklık yoğun old için Bana bu iste en iyisi yucel kahraman demişlerdi sonra basit aciliriz dediler ameliyta girdim çıktım açılmamış çok kapalıymış ama zateb senin hazır embriyon var yapışıklık embriyoyu koyacağımız yerde yok dediler bende doğal bir gün gebe kalabilir miyim hayır kalamazsın demişti doktor. 2.tedavi ameliyat ilaçlar 30 bin küsur paramiz gitti umarım güzel sonuçlanır da gözüm görmez ama olumsuz olursa benim içinde büyük yıkım
Evet çok zor peki ben o gelene kadar muane olsam mesela yumurta dondurma işlemlerini yapsam tabiki bu işlemler için para vercem ama tüp bebek yaptırırken rapor alsam olur mu acabaŞöyle canm devletten rapor çıkarmak için eşininde burda olup spermiogram testi vermesi gerekiyor ve beraber son randevuya gitmen gerekiyor o yüzden size zor
İlk başta herşey güzeldi (sadece 3 gün)hatalarını bulunca ve kabul etmeleri için ısrarcı olunca herşey değişti. İlaç saatimi sorgulamasaydım ve eğitim veren hemşirenin yanlış zamanda yaptırdığını ortaya çıkarmasaydım yanlışı uygulayıp gidecektim onların ruhu duymayacaktı ve ben hata yapmış olacaktım. Bu kadar hassas bir konuda tek hemsireyle yetinmeyip saati teyit ettirdiğimde zaten hataları anlaşıldı ve hiç hoşlarına gitmedi. Sonrasında sadece mesaj attılar aramayı bile kestiler. Güvenim yok olduğu için her hamlelerini sorgulamaya başladım buda İpek hanımın hoşuna gitmedi. Sonra ne selam sabah ne güleryüz ne takip hiçbirşey kalmadı.Yaşadıklarinizi şok içerisinde okudum. Benim tedavi gördüğüm ve ilk seferde gebe kaldığım tüp bebek merkeziyle sizin yazdıklarınız arasında uçurum var. 8 ayda bu kadar değişim oldu mu acaba. O kadar ilgili ve titiz bir yerdi ki bir ilaç için hem msj atılır hem de hemşire tarafından aranırdım. İpek hanım da benim doktorumdu o kadar tatlı güler yüzlü ilgili bir doktordu ki test sonuçları için bile arıyordu beni. Ben tekrar böyle bir tedaviye başlasam gözüm kapalı Şişli Memoriali tercih ederdim. Çok güzel işleyen bir sistemleri var. Doz ile ilgili yazdıklarınızda çok ilginç gercekten çünkü İpek hanım galiba şu doz olur dediğinde Semra hanım başka dozu uygun gördüğü için o dozdan başladım. Sizin adınıza çok üzüldüm ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu biliyorum bundan sonrası iyi olsun sizin için.
Ama yumurta dondurma işlemini yaparken ilaç kullanıcan ee raporlu olursan daha uygun olur hem toplama işleminden sonra devlet rapor verirmi bilmem canımEvet çok zor peki ben o gelene kadar muane olsam mesela yumurta dondurma işlemlerini yapsam tabiki bu işlemler için para vercem ama tüp bebek yaptırırken rapor alsam olur mu acaba
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Bir aksilik çıkmazsa cuma transferim var umarım tüm bekleyenler gibi benimde pozitifle sonuçlanır. Çok emek verdim bende herkes gibi ilaçlar iğneler git geller ,maddi sıkıntılar aylar .Sizde inş içinize sinen bir merkezle karşılaşırsınız
Sunucunuz ne zaman belli olacak ve inşallah güzel olur
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
İBN
Çok tesekkur ederim canim. Yol masraflari vs 15 i bulur diye tahmin ediyorum güzel sonuçlar aliriz insallahcanım bahçeci raporlu 7300+ muayene + ilaçlar dün sordum fiyatını da sanırım muayene ücreti 550
Amin inşallah nerden geliceksiniz ki ? Ben karar veremediğim için baya yerin fiyatını araştırdımİBN
Çok tesekkur ederim canim. Yol masraflari vs 15 i bulur diye tahmin ediyorum güzel sonuçlar aliriz insallah
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Trabzondan. Cok fazla seçenek var ben fiyat araştırması yapmadim kubra hanimi hem burdaki doktorum hemde 2 tanidigim onerince onda yogunlastimAmin inşallah nerden geliceksiniz ki ? Ben karar veremediğim için baya yerin fiyatını araştırdım
İlk. denemen mi olcak? Baya uzakmışsın rabbim emeklerimizin karşılığını versin benm doktorumda memoriali söyledi semra hanımın ekibini ama olumlular da var olumsuzlar da kararsız kaldım bendeTrabzondan. Cok fazla seçenek var ben fiyat araştırması yapmadim kubra hanimi hem burdaki doktorum hemde 2 tanidigim onerince onda yogunlastim
Evet zor bir süreç pişman olmak ve yıpranmak işin içinde... benim 2. Denemem olucak ve iyi karar vermeliyim birde şehirdışından gelmek daha zorBu karar verme sureci ne kadar zor bir durummus kararsizlik cok yipratti beni istanbul dusunuyorum istanbulda oturmuyorum sehir disi gidip gelecem cok bunaldim..