• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021

aminn inşallah canım :) insanın içine sinmesi çok önemli ben araştırdıkça karışıyorum karıştıkça karar veremiyorum allah sonumu hayır etsin :KK70: :KK70:
Çok haklisin seçenek cok ama soyle bir durumda var iyi merkez kotu merkez diye araştırıyoruz da olumlu sonuc alanlara merkezleri iyi olumsuz sonuc alanlarada kotu. Birinin ki oldu diye benimkinin garantisi yok ayni sekilde tam tersi, baskasinda olmadiysa bende olmuycak diye bisey yok bu nokta tam bir cikmaz sokak o yuzden nasip kismet dedim yazilmissa bahcecidede olacak baska biyerdede, yazilmadiysa ne yaparsam yapiyim olmuycak. Deneyip gorecez insallah vakti gelmiştir dogru zamanda basliyorumdur tedaviye

Çok haklisin seçenek cok ama soyle bir durumda var iyi merkez kotu merkez diye araştırıyoruz da olumlu sonuc alanlara merkezleri iyi olumsuz sonuc alanlarada kotu. Birinin ki oldu diye benimkinin garantisi yok ayni sekilde tam tersi, baskasinda olmadiysa bende olmuycak diye bisey yok bu nokta tam bir cikmaz sokak o yuzden nasip kismet dedim yazilmissa bahcecidede olacak baska biyerdede, yazilmadiysa ne yaparsam yapiyim olmuycak. Deneyip gorecez insallah vakti gelmiştir dogru zamanda basliyorumdur tedaviye
Orası öyle canım alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman olur belki denersin olmazda sonra kendiliğinden olur rabbim ne derse o...inşallah emeklerimizin karşılığını alırız 🙏

Bana mi sordun canim bilmiyorum ama uzerime alindim cevap vereyim 😊 zaman gectikce konusmalari kimle yaptigimida unutuyorum 😊 dun kendi doktorumla gorustum bahceciden Kübra hanimin numarasini verdi universiteden arkadasiymis Kübra hanim cem bey. Aradim kubra hanimi gecmis işlemleri dusuk hikayelerini vs sordu benim icin tek bir dusuk incelemeye yeterli dedi gecmis tum tahlillerle gunu birlik gelmemi ve tedavi plani yapmamizi soyledi daha sonra klinikte geri aradilar fiyat bilgisi verdiler. Raporsuz 10500+ilaçlar raporlu 7300+ ilaçlar ilaclarinda yuzde sekseni sgk tarafindan ödenecek. Sadece ilk muayenede 550 odeyecem sonra baska muayene ücreti yok. Onumuzdeki gunlerde gidecem görüşmeye hayirlisi artik umarim elim bos dönmem bu tedaviden
Cok mutlu oldum senin adina kararini vermissin :KK9::KK9::KK9:insallah rabbim gonlune gore verir hepimizin gonlune gore versin hayirli olacaksa versin..
Ben hala karar veremedim sen sehir disindan mi gideceksin nerden gideceksin.

Orası öyle canım alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman olur belki denersin olmazda sonra kendiliğinden olur rabbim ne derse o...inşallah emeklerimizin karşılığını alırız 🙏
Tüp bebekten sonra bi defa kendiliginden gebe kaldim oda düştü sonra daha kalamadim oysa ne cok sevinmistim dogal gebe kaldi artik igne ilac vs ugrasmiycam diye

Cok mutlu oldum senin adina kararini vermissin :KK9::KK9::KK9:insallah rabbim gonlune gore verir hepimizin gonlune gore versin hayirli olacaksa versin..
Ben hala karar veremedim sen sehir disindan mi gideceksin nerden gideceksin.
Sağol canim. Trabzondan gidecem. Bi görüşelim bakalim ne karar verecez

Tüp bebekten sonra bi defa kendiliginden gebe kaldim oda düştü sonra daha kalamadim oysa ne cok sevinmistim dogal gebe kaldi artik igne ilac vs ugrasmiycam diye
Kısmet işte alnıza yazılmamış demekki canım hakkımızda hayırlısı... bende transfer olduğunda tutar da bir daha uğraşmam diyordum ama olmadı iştee

Evet yanlış seçim yanlış doktor nerden baksan bizim 6 ayımızı alıcak çünkü hem maddi hem manevi olarak yıpranıcaz
Kesinlikle öyle peki sen nereyi daha çok düşünüyorsun canım neresi sana daha sıcak geliyor ne yapcağını bilmiyorum inan su an on görüşme bile ayarlamadım ki daha on görüşmede hemen kanarım diye 😊ilk görüştüğüm yere diye

Bursa da tedavi merkezi önerebilecek arkadaş var mı? En iyi en özenli yapan kimdir neresidir ?

U
Bende Bi haftadır geziyorum eurofertil pembe mavi jimer soranüs e gittik hepsinin artıları eksileri var yarın da art ye gidicez
bunlar haricinde merkez var mı? Acıbadem falan da var sanırım Bursa’da oraya gittiniz mi? Fiyatlar nasıl?

Kesinlikle öyle peki sen nereyi daha çok düşünüyorsun canım neresi sana daha sıcak geliyor ne yapcağını bilmiyorum inan su an on görüşme bile ayarlamadım ki daha on görüşmede hemen kanarım diye 😊ilk görüştüğüm yere diye
Gönlüm bahçeci mehmet reşit bey ama kendi doktorum memorial semra hoca diyo bütçemi düşünürsem aret kamar çok çelişki çooook 🤣🤣🤣 bende ön görüşme yapmadım bu adetimde kan tahlillerimi çıkarıp öyle gezicem 🙈

Jinemed acıbadem var ama ben görüşmedim hemen hemen fiyatlar ilaçlar hariç tahliller hariç 8 9 bin civarı
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Toplamda 15 bini bulur diye tahmin ediyorum ben de. En son karara vardığınızda hastane ve doktorunuzu tekrar paylaşabilir misiniz benimle rica etsem?

Paradan baska hic birseye deger vermeyen tup bebek merkezleri yordu beni hastaneler bizleri sadece bir kazanc kapisi olarak goruyor illaki yuzde yuz memnuniyet beklenemez ama basarisi yuksek ve ilgili bir tup bebek merkezi onerisi bekliyorum.
Ben size özel ankara tup bebek merkezi cem akarsu beyi tavsiye ederim hem ilgi hem guler yuz orada iki denemem var ikiside pozitif cok sukur

Karar verenler nerelere basladi yada baslayacak merakla bekleniyorsunuz hangi merkezler yada bir merkezde olmasi gereken ozellikler neler doktormu yoksa labaratuarmi embriyologlarda onemli diyorlar ne dersiniz fikirler neler bu konuda.

Karar verenler nerelere basladi yada baslayacak merakla bekleniyorsunuz hangi merkezler yada bir merkezde olmasi gereken ozellikler neler doktormu yoksa labaratuarmi embriyologlarda onemli diyorlar ne dersiniz fikirler neler bu konuda.
Canım ben ankara tüp bebek merkezine karar verdim ama daha başlamadım cem akarsu birebir ilgileniyor bence git görüş aklında kalmasın hiçbir doktor. ben bahçeci ve medicana ile de görüştüm eğer görüşmeseydim aklımda hep bi soru olacaktı şimdi yok

Ben bahceci fulyada karar verdim. Önemli olanin labaratuvar ve embriyologlar olduğunu biliyorum isin büyük kismi onlarda. Kendi doktorumda bahceciyi önerdi tanidigim iki kisi ordan cok memnun kaldi. Laboratuvarı turkiye standartlarinda en iyisi diye okuyorum hep. Cok fazla aklimi karistirmak istemedigim icin daha fazla bakmadim. Burdaki doktorum bahcecide cem bey kübra hanim acibademde bulent hoca var dedi ama kubra hanimin direkt numarasını verdi bende konustum gorusmeye gidecem. Nasipse olacaktir ne diyim okadar cok merkez doktor var ki iyi-kotu ayrimi yapmak cok zor. Olumlu sonuc alan herkese merkezide doktoruda en iyisidir. O yüzden cok kafa karışıyor bi doktora cok iyi diyende var cook kotu diyende. Umarim dogru zamanda dogru tercihler yapariz

canım bende mehmet beyin hastasıyım kendisi ileri yaşta ve rezerv azlığında çok başarılı bir hekim hem arkadaşlarında dediği gibi bahçecinin lab. çok iyi

Back