Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021

merhaba , ilk denememi marmara egitim arastirmada yaptim buyul tavsiyeler uzerine

hamdolsum tuttu , tabiki doktorlarin buyuk basarisi var ,fakat yuce Allah kaderimize ne zaman yazdiysa cidden ozaman.. prof tevfik yoldemir prof begum pekin yildizhan.. yumyrtalarimi.tevfik bey topladi , transferimi begum hanim yapti.. okadar harika insanlar ki , ozel bi hastanede gibiydim, hic pisman , olmadim.zorlu sureclerdi ama sukur Allahima..begum hanimim naifligi, asistanlari hele arkadas olduk resmen.. hic devlet hastanesine kotu gozle bakmam artik , ozelde ayda 10 yapiliyosa develtte 100 yapiliyor.. doktor cok onemli gerisi rabbimin isi:) hepinize hauirli sonuclar, Allah gonlunuzun muradini versin.

öyle canım allah kaderimize ne yazmışsa o bende daha önce bir çok yerde denedim ama mutlu umutlarıma bahçeci umutta sabri hoca sayesinde kavuştum

aysent Mrb daha once basarisiz denemeleriniz varmis sanirim kacinci denemenizde hamile kaldiniz diger denemelerinizden farkli olarak neler yapildi bu denemenizde .kac yumurtaniz vardi kac embriyo olustu ve kaci ngs ye gitti Allah bagislasin evladinizi

Cok zaman olmus konu acilali ama belki bi yardimi olur diye yazmak isterim.Ben 5. Denememde hamile kalabildim doktorlar testler yapilan testleri tekrar yaptirmaya calisan para avcilari hepsini gordum.Allahin taktiri son safhada Esra Cabuk Comerte gittim.Testleri karsilastirip teshisi koydu tedavi oldum ve son denememde tuttu suan bebegim 3.ayinda hamdolsun saglikli dunyaya geldi.Gecmisimde 1 dusugum 5 asilama ve 3 negatif tup bebek tedavisi oldu.Allah isteyenlere nasip etsin.20 yasinda evlendim 25 yasimdan beri mucadele icindeym.Nasipten ote yol yok muhakkak darisi tum isteyenlerin basina.

Merhaba sizin sikinti neydi acaba? Bu arada saglikla buyutun bebeginizi insallah

Merhaba daha önce farklı merkezde 2 denemem olumsuz oldu bahçecide ilk denememde gebe kaldım çok şükür canım. Doktorum havuz önerdi havuz yaptık ve genetiğe gönderdik embriyoları rahim dinlendirme yaptık

Toplam 4 embriyom oldu 2 sini gönderdiler 1 tanesi sağlıklı geldi ve onu transfer ettik camım. Allah razı olsun

biz mikrotese yaptıcaz marmarad mikrotese operasyonları nasıl bilginiz var mı

Kayseri için Acıbademde Çağlar beyi öneririm, kişinin durumuna göre bir yol haritası çiziyor, gerçekten bilgisi, becerisi ve empati yeteneği yüksek biri..Yalnız baya talep olduğu için gittiğinizde bekleme olasılığınız yüksek, ona göre hazırlıklı olun derim

benim tedavim bahçeci fulyada oldu şükür gebeyim benim için en iyi merkez bahçeci en iyi doktor mehmet asoglu

Merhaba sizin sikinti neydi?
Merhaba benim amh değerim düşüktü 0.7 bir tane yumurta çıkıyordu ama bir türlü sonuç alamadım. Sonra bahçecide başladım doktorum havuz önerdi genetiğe gönderdik sonra embriyoları

canım bende uzun zamandır girmiyorum bende bahçecide ebru hanım sayesinde evladımı kucağıma aldım oğlum aliye baktıkça gözlerim doluyor

Ben Bursa pembe mavide 3 deneme yaptım başarısız oldu . Sonra Bahçeciye gittim. Betül hocamla tanıştım. Adet bekliyorum şimdi tedaviye başlıcam. O kadar içim pozitif ki. Kesinlikle eğer Bursa'da tedavi düşünen arkadaşım varsa öneririm. Kesinlikle. Betül hocamı ve bahçeciyi öneririm. Olumlu olacak inşallah tedavim hissediyorum. Nasip olsun herkesin pozitif olsun inşallah

Merhaba benim amh değerim düşüktü 0.7 bir tane yumurta çıkıyordu ama bir türlü sonuç alamadım. Sonra bahçecide başladım doktorum havuz önerdi genetiğe gönderdik sonra embriyoları
Havuz dediginiz kac kere yumurta topladiniz yani totaldenkac embriyinuz oldu?kusura bakmayin cok soru soruyirum benzer durumdayim da ben de

Havuz dediginiz kac kere yumurta topladiniz yani totaldenkac embriyinuz oldu?kusura bakmayin cok soru soruyirum benzer durumdayim da ben de
4 kere yumurta toplama işlem yaptık hepsinde birer yumurtam çıktı doktorum sabri bey 4 olunca genetiğe gönderelim bir dedi canım. Olur mu öyle şey tabik sorup öğreneceğiz birbirimizden

4 kere yumurta toplama işlem yaptık hepsinde birer yumurtam çıktı doktorum sabri bey 4 olunca genetiğe gönderelim bir dedi canım. Olur mu öyle şey tabik sorup öğreneceğiz birbirimizden
Saglikla Rabbim nasip etsin hepimize

bağcılar medipol mega ayşe karahasanoğlu nu tek gecerim hem teşhis koyma hem ameliyat hem tüp bebekte .. cokta güler yüzlü ve anlayışlı

kızla müjdee burada bahçeci açılmış dün gördüm reklamını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…