- 14 Şubat 2020
- 77
- 54
- 18
- 35
Merhaba sizin sikinti neydi acaba? Bu arada saglikla buyutun bebeginizi insallahCok zaman olmus konu acilali ama belki bi yardimi olur diye yazmak isterim.Ben 5. Denememde hamile kalabildim doktorlar testler yapilan testleri tekrar yaptirmaya calisan para avcilari hepsini gordum.Allahin taktiri son safhada Esra Cabuk Comerte gittim.Testleri karsilastirip teshisi koydu tedavi oldum ve son denememde tuttu suan bebegim 3.ayinda hamdolsun saglikli dunyaya geldi.Gecmisimde 1 dusugum 5 asilama ve 3 negatif tup bebek tedavisi oldu.Allah isteyenlere nasip etsin.20 yasinda evlendim 25 yasimdan beri mucadele icindeym.Nasipten ote yol yok muhakkak darisi tum isteyenlerin basina.
Merhaba daha önce farklı merkezde 2 denemem olumsuz oldu bahçecide ilk denememde gebe kaldım çok şükür canım. Doktorum havuz önerdi havuz yaptık ve genetiğe gönderdik embriyoları rahim dinlendirme yaptıkaysent Mrb daha once basarisiz denemeleriniz varmis sanirim kacinci denemenizde hamile kaldiniz diger denemelerinizden farkli olarak neler yapildi bu denemenizde .kac yumurtaniz vardi kac embriyo olustu ve kaci ngs ye gitti Allah bagislasin evladinizi
Toplam 4 embriyom oldu 2 sini gönderdiler 1 tanesi sağlıklı geldi ve onu transfer ettik camım. Allah razı olsunaysent Mrb daha once basarisiz denemeleriniz varmis sanirim kacinci denemenizde hamile kaldiniz diger denemelerinizden farkli olarak neler yapildi bu denemenizde .kac yumurtaniz vardi kac embriyo olustu ve kaci ngs ye gitti Allah bagislasin evladinizi
Merhaba sizin sikinti neydi?Toplam 4 embriyom oldu 2 sini gönderdiler 1 tanesi sağlıklı geldi ve onu transfer ettik camım. Allah razı olsun
biz mikrotese yaptıcaz marmarad mikrotese operasyonları nasıl bilginiz var mımerhaba , ilk denememi marmara egitim arastirmada yaptim buyul tavsiyeler uzerine
hamdolsum tuttu , tabiki doktorlarin buyuk basarisi var ,fakat yuce Allah kaderimize ne zaman yazdiysa cidden ozaman.. prof tevfik yoldemir prof begum pekin yildizhan.. yumyrtalarimi.tevfik bey topladi , transferimi begum hanim yapti.. okadar harika insanlar ki , ozel bi hastanede gibiydim, hic pisman , olmadim.zorlu sureclerdi ama sukur Allahima..begum hanimim naifligi, asistanlari hele arkadas olduk resmen.. hic devlet hastanesine kotu gozle bakmam artik , ozelde ayda 10 yapiliyosa develtte 100 yapiliyor.. doktor cok onemli gerisi rabbimin isi:) hepinize hauirli sonuclar, Allah gonlunuzun muradini versin.
İnşallah piko var bende eşimde de sper sayısıyla ilgili bir problem olmuştu son 2 denemede düzene girdi.Tedavi oldu odaMerhaba sizin sikinti neydi acaba? Bu arada saglikla buyutun bebeginizi insallah
Merhaba benim amh değerim düşüktü 0.7 bir tane yumurta çıkıyordu ama bir türlü sonuç alamadım. Sonra bahçecide başladım doktorum havuz önerdi genetiğe gönderdik sonra embriyolarıMerhaba sizin sikinti neydi?
Havuz dediginiz kac kere yumurta topladiniz yani totaldenkac embriyinuz oldu?kusura bakmayin cok soru soruyirum benzer durumdayim da ben deMerhaba benim amh değerim düşüktü 0.7 bir tane yumurta çıkıyordu ama bir türlü sonuç alamadım. Sonra bahçecide başladım doktorum havuz önerdi genetiğe gönderdik sonra embriyoları
4 kere yumurta toplama işlem yaptık hepsinde birer yumurtam çıktı doktorum sabri bey 4 olunca genetiğe gönderelim bir dedi canım. Olur mu öyle şey tabik sorup öğreneceğiz birbirimizdenHavuz dediginiz kac kere yumurta topladiniz yani totaldenkac embriyinuz oldu?kusura bakmayin cok soru soruyirum benzer durumdayim da ben de
Saglikla Rabbim nasip etsin hepimize4 kere yumurta toplama işlem yaptık hepsinde birer yumurtam çıktı doktorum sabri bey 4 olunca genetiğe gönderelim bir dedi canım. Olur mu öyle şey tabik sorup öğreneceğiz birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?