Semra kahramamBenimde kadın doğum özel doktorum semra hanımı tercih etmemi istemişti ki o hastanede tüp bebek doktoru olduğu halde semra hanımı önerdi ama bende kararsız kaldım bahçeci mi semra hanım mı aret kamar mı çok çelişiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Semra kahramamBenimde kadın doğum özel doktorum semra hanımı tercih etmemi istemişti ki o hastanede tüp bebek doktoru olduğu halde semra hanımı önerdi ama bende kararsız kaldım bahçeci mi semra hanım mı aret kamar mı çok çelişiyorum
evet ya çok haklısınız o konuda sürekli farklı doktordansa devlet hastanesi gibi tek doktor daha mantıklısemra kahraman bütün tedavi boyunca takipleri kendisi yapmıyor her seferinde başka doktor görüyor diye tercih etmedim ben tedaviye kimle başladıysam onla bitirmek isterim çünkü
yanlış anlamazsanız tüp bebek ücreti ve muayene ücreti dışında ekstra bir ücret çıkarıyorlarmı ? veya illa tahliller vs burda yaptır diye diyorlarmı?işte ben o yüzden bahçeciyi tercih ettim
anladım çok teşekkürler... rahim dinlendirme ve embriyo dondurma ücreti nedir ? ben daha konuşmaya gitmedim de ama aklımda bilgi olsun istiyorumBenim elimde tahlillerim vardı ekstra bişey istemediler rahim filmimde yeni çekilmişti ekstra rahim dinlendirme oldu bende ben kemdimde istedim zaten o çıktı ek ücret ama tedavinin en başında ön görüşmeye gittiğimde ücretle ilgili yazılı bilgi verdiler öyle tedavi esnasında ek beklenmedik bişey çıkmadı
cok güzel yazmışsın canım bende hiç paracı yanlarını görmedim aksine hep gereksiz uygulamalardan kaçındılar benimde tedavimdeBahçeciyle ilgili olumsuz yorumlar gördüm fikir olması adına bende yorum yapmak istedim 2 kez bursa da negatif tüp bebek denemem oldu 3. Yü fulya bahçecide denedim oda negatif oldu ama kesinlikle doğru yer olduğuna emin oldum doktorum mustafa bahçeciydi evet her komtrolde yoktu ama ne zaman talep ettiysem görüştüm ve ek uygulanacak tedavilere birlikte karar verdik hatta zorla histereskopi ve ek bazı şeyler istedim paranı boşa harcama dedi paracı hiç bir yanlarını görmedim 4. Tedavimde hamile kaldım 8 aylık hamileyim şuan iki tedavimde farklı şeyler uygulamdı 4. Olmasaydı 5. De yine oraya giderdim o kadar çok araştırdımki doktor arkadaşlarımız aracılıpıyla gerçekten kaliteli ve yenilikçi bir labaratuvara sahip bir çok arkadaşım var buradan benim gibi olumlu sonuç alan kiminin ilkinde kiminin benim gibi 4.sünde .. tavsiyem vazgeçmeyin o merkezden o merkeze koşmayın emin bir yerde en az iki kez deneyin Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..
Cok gecmis olsun canimm.. su gunlerde insanlar sunuda anlamali parada bir yere kadarmis tup bebektem o kadar paralar kazandilarda ne oldu paralari var harcayamiyorlar disari cikamiyorlar allahim ne derse o olur senin ahini almislar ya onlardan bir sekilde cikar...Kendinize emekleriniz hayallerinize yazık etmek Paranizla rezil olmak istiyorsaniz mahkemelere gider gelirim diyorsanız tek tercih İstanbul Tüp Bebek Merkezi Dr. ARET KAMAR
Teşekkür ederim. ..öyle maalesef para da değil moral bozukluğu hayalkirikligi bıraktıkları ...Tüm hasta mahrem bilgilerini paylaşıyor sosyal medyada doktor düşünebiliyor musunuz..Bu kadar diyeyim....daha ötesi olamaz heralde...Yazıklar olsun diyorum sadeceCok gecmis olsun canimm.. su gunlerde insanlar sunuda anlamali parada bir yere kadarmis tup bebektem o kadar paralar kazandilarda ne oldu paralari var harcayamiyorlar disari cikamiyorlar allahim ne derse o olur senin ahini almislar ya onlardan bir sekilde cikar...