• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021

semra kahraman bütün tedavi boyunca takipleri kendisi yapmıyor her seferinde başka doktor görüyor diye tercih etmedim ben tedaviye kimle başladıysam onla bitirmek isterim çünkü

semra kahraman bütün tedavi boyunca takipleri kendisi yapmıyor her seferinde başka doktor görüyor diye tercih etmedim ben tedaviye kimle başladıysam onla bitirmek isterim çünkü
evet ya çok haklısınız o konuda sürekli farklı doktordansa devlet hastanesi gibi tek doktor daha mantıklı

Benim elimde tahlillerim vardı ekstra bişey istemediler rahim filmimde yeni çekilmişti ekstra rahim dinlendirme oldu bende ben kemdimde istedim zaten o çıktı ek ücret ama tedavinin en başında ön görüşmeye gittiğimde ücretle ilgili yazılı bilgi verdiler öyle tedavi esnasında ek beklenmedik bişey çıkmadı

Benim elimde tahlillerim vardı ekstra bişey istemediler rahim filmimde yeni çekilmişti ekstra rahim dinlendirme oldu bende ben kemdimde istedim zaten o çıktı ek ücret ama tedavinin en başında ön görüşmeye gittiğimde ücretle ilgili yazılı bilgi verdiler öyle tedavi esnasında ek beklenmedik bişey çıkmadı
anladım çok teşekkürler... rahim dinlendirme ve embriyo dondurma ücreti nedir ? ben daha konuşmaya gitmedim de ama aklımda bilgi olsun istiyorum

Bahçeciyle ilgili olumsuz yorumlar gördüm fikir olması adına bende yorum yapmak istedim 2 kez bursa da negatif tüp bebek denemem oldu 3. Yü fulya bahçecide denedim oda negatif oldu ama kesinlikle doğru yer olduğuna emin oldum doktorum mustafa bahçeciydi evet her komtrolde yoktu ama ne zaman talep ettiysem görüştüm ve ek uygulanacak tedavilere birlikte karar verdik hatta zorla histereskopi ve ek bazı şeyler istedim paranı boşa harcama dedi paracı hiç bir yanlarını görmedim 4. Tedavimde hamile kaldım 8 aylık hamileyim şuan iki tedavimde farklı şeyler uygulamdı 4. Olmasaydı 5. De yine oraya giderdim o kadar çok araştırdımki doktor arkadaşlarımız aracılıpıyla gerçekten kaliteli ve yenilikçi bir labaratuvara sahip bir çok arkadaşım var buradan benim gibi olumlu sonuç alan kiminin ilkinde kiminin benim gibi 4.sünde .. tavsiyem vazgeçmeyin o merkezden o merkeze koşmayın emin bir yerde en az iki kez deneyin Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..

Bahçeciyle ilgili olumsuz yorumlar gördüm fikir olması adına bende yorum yapmak istedim 2 kez bursa da negatif tüp bebek denemem oldu 3. Yü fulya bahçecide denedim oda negatif oldu ama kesinlikle doğru yer olduğuna emin oldum doktorum mustafa bahçeciydi evet her komtrolde yoktu ama ne zaman talep ettiysem görüştüm ve ek uygulanacak tedavilere birlikte karar verdik hatta zorla histereskopi ve ek bazı şeyler istedim paranı boşa harcama dedi paracı hiç bir yanlarını görmedim 4. Tedavimde hamile kaldım 8 aylık hamileyim şuan iki tedavimde farklı şeyler uygulamdı 4. Olmasaydı 5. De yine oraya giderdim o kadar çok araştırdımki doktor arkadaşlarımız aracılıpıyla gerçekten kaliteli ve yenilikçi bir labaratuvara sahip bir çok arkadaşım var buradan benim gibi olumlu sonuç alan kiminin ilkinde kiminin benim gibi 4.sünde .. tavsiyem vazgeçmeyin o merkezden o merkeze koşmayın emin bir yerde en az iki kez deneyin Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..
cok güzel yazmışsın canım bende hiç paracı yanlarını görmedim aksine hep gereksiz uygulamalardan kaçındılar benimde tedavimde

Aman dikkat ...İstanbul Tüp Bebek Merkezi ve DokTor Aret kamar hüsran demek...kimseye tavsiye etmiyorum...tam bir hayal kırıklığı. ..ilgi alaka sıfır. ...en başta hersey pespembe...sonrası kâbus... Ameliyathanede laubalilik gırgır şamata. ..dalga gecer personel ...travma gecirirsiniz kimsenin umrunda bile olmaz...doktor ancak sizi bu yaşadıklarınızi sosyal medyada paylasirsiniz muhattap alır. ..hem de tüm mahrem bilgilerinizi paylaşarak ..benim gibi mahkemelere dusersiniz....yanilmayin ....Üzülmeyin. ..yikilmayin. .. tam bir ticarethane. ..Hipokrat yemini bahane hasta magduriyetleri şahane. ..

Kendinize emekleriniz hayallerinize yazık etmek Paranizla rezil olmak istiyorsaniz mahkemelere gider gelirim diyorsanız tek tercih İstanbul Tüp Bebek Merkezi Dr. ARET KAMAR

Cok gecmis olsun canimm.. su gunlerde insanlar sunuda anlamali parada bir yere kadarmis tup bebektem o kadar paralar kazandilarda ne oldu paralari var harcayamiyorlar disari cikamiyorlar allahim ne derse o olur senin ahini almislar ya onlardan bir sekilde cikar...

Kendinize emekleriniz hayallerinize yazık etmek Paranizla rezil olmak istiyorsaniz mahkemelere gider gelirim diyorsanız tek tercih İstanbul Tüp Bebek Merkezi Dr. ARET KAMAR
Cok gecmis olsun canimm.. su gunlerde insanlar sunuda anlamali parada bir yere kadarmis tup bebektem o kadar paralar kazandilarda ne oldu paralari var harcayamiyorlar disari cikamiyorlar allahim ne derse o olur senin ahini almislar ya onlardan bir sekilde cikar...

Teşekkür ederim. ..öyle maalesef para da değil moral bozukluğu hayalkirikligi bıraktıkları ...Tüm hasta mahrem bilgilerini paylaşıyor sosyal medyada doktor düşünebiliyor musunuz..Bu kadar diyeyim....daha ötesi olamaz heralde...Yazıklar olsun diyorum sadece

ben izmiri hiç bilmiyorum canım ama ankara ve istanbulda bahçeci merkezi çok iyi

İzmirdeki eb
N iyi ilgili tup bebek mekezi hangisi acaba cunku tavmergende 2 defa basarisiz deneyimim oldu tavsiyelrinizi bekliyorum

İstanbul Bahçeci Fulya Tüp bebek merkezi Doc. Dr. Remzi Abalı tavsiyemdir. Gereksiz para harcamayayım diye bana ben istediğim halde bazı testleri yaptırmadı, bana güven, dedi. Sağolsun 🙏🏼 Ben tercihimi Bahçeci’den yana kullandım ve memnunum. Laboratuvarı da çok iyi ilgi alaka da çok iyi. Embriyolog 2 günde bir arayıp embriyolarımla ilgili bilgilendirmişti.

Back