- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Kesinlikle sisli memorialParadan baska hic birseye deger vermeyen tup bebek merkezleri yordu beni hastaneler bizleri sadece bir kazanc kapisi olarak goruyor illaki yuzde yuz memnuniyet beklenemez ama basarisi yuksek ve ilgili bir tup bebek merkezi onerisi bekliyorum.
herkese gore farkli ama bir saglikci olarak irnebeyi pek onermiyorum geriye smyrna kaliyor ama devlet sanirim daha iyi ege ve dokuz eylul acikcasi bende bir arayis icindeyim dokuz eylulde erbil hoca vardi simdi ozel muayene acmis emre bey var diyorlar normalde ben ali oner erdogduyu dusunuyorum ama oda sanirim irenbede yapiyor bir bilgi alirsaniz burayada yazarmisiniz tesekkurlerİzmirdeki eb
N iyi ilgili tup bebek mekezi hangisi acaba cunku tavmergende 2 defa basarisiz deneyimim oldu tavsiyelrinizi bekliyorum
Merhaba israel aruh ve kaan bozkurt u duydunuz mu peki?ben de arayis icindeyim ve izmirde cok iyi diyorlarherkese gore farkli ama bir saglikci olarak irnebeyi pek onermiyorum geriye smyrna kaliyor ama devlet sanirim daha iyi ege ve dokuz eylul acikcasi bende bir arayis icindeyim dokuz eylulde erbil hoca vardi simdi ozel muayene acmis emre bey var diyorlar normalde ben ali oner erdogduyu dusunuyorum ama oda sanirim irenbede yapiyor bir bilgi alirsaniz burayada yazarmisiniz tesekkurler
Acikcasi irenbeyi cok onermiyorlar bana tavmergen erol beyi tavsiye etmislerdi ama oradada basarsiz olunca bilemedim yani kaan bey varmisherkese gore farkli ama bir saglikci olarak irnebeyi pek onermiyorum geriye smyrna kaliyor ama devlet sanirim daha iyi ege ve dokuz eylul acikcasi bende bir arayis icindeyim dokuz eylulde erbil hoca vardi simdi ozel muayene acmis emre bey var diyorlar normalde ben ali oner erdogduyu dusunuyorum ama oda sanirim irenbede yapiyor bir bilgi alirsaniz burayada yazarmisiniz tesekkurler
Kaan bey ırenbe de yapıyor ama ztn oranın hekımı diye biliyorum eger degısmedı ise, bende ısrael aruhtan bilgi adım az once ama oda ırenbe de yapıyormusAcikcasi irenbeyi cok onermiyorlar bana tavmergen erol beyi tavsiye etmislerdi ama oradada basarsiz olunca bilemedim yani kaan bey varmis
Bende orayı düşünüyordum ama her defasında farklı bir doktorun rastgele muayene ettiğini duyunca bende vazgeçtim açıkçası inşallah sizin için hayırlısı olur. Çünkü bende ilk denememi devlette yaptım ve sonuç tabiki negatifMerhaba
İlk tüp bebek denememizi devlet hastanesinde yaptık negatif sonuç aldık ikinci tedavi için memorial şişliye gidicem yazılanları okudum memorialle ilgili olanları bazıları için şok geçirdim ilk defa bu kadar olumsuz yorum gördüm benim 2 tanıdığım orada pozitif sonuç aldı bende oraya gönül rahatlığıyla gidicem tabiki her tedavi pozitif olacak diye birşey yok ama lab. Harika bir merkez
Ön görüşmeler ücretsiz oluyor şansınızı deneyin sorularınızı sorun merkeze memnun kalırsanız tercih edersinizBende orayı düşünüyordum ama her defasında farklı bir doktorun rastgele muayene ettiğini duyunca bende vazgeçtim açıkçası inşallah sizin için hayırlısı olur. Çünkü bende ilk denememi devlette yaptım ve sonuç tabiki negatif
Merhaba Konyada hangi merkezde yaptırdınız?Hic kimseden tavsiye alamadan kendi sansimiza konyada tup bebek denedik ilk tedavide ikizlerim tuttu ve dogurdum cok sukur. Ilgi alaka konusunda cok memnun kaldim. Ayni yerde biriyle tanisip arkadas olduk onunda suan ikizleri var.
Konya novafertil tup bebek merkezindeMerhaba Konyada hangi merkezde yaptırdınız?
Merhaba ben 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra tabi aşılama ve ilk tüp bebek başka şehirlerde oldu.... Uzun araştırmalar sonucu ve tüm şartları zorlayarak şişli memorial hastanesine gittim.. İlk denemede hamile kaldım ve kızım şu an 6 yaşında.. 2 tane dondurulmuş embriyom vardı 2 yıl önce denedik malesef olmadı.. Şimdi imkanım olsa gene şişli memoriale giderim tedavi ve kalacak yer çok masraflı olduğu için oraya gidemiyoruz.. Ankarada yer arayışındayım yaşım 38 ve 1 bebeğim daha olsun istiyorum yaşım geçmeden.. Size diyeceğim şu ki eğer imkanınız var ise hiç düşünmeden güvenle gidebilirsiniz. Evet her zaman aynı Dr muayene etmiyor ama hepsi işinin uzmanı. Ha bide siz eğer ki anlaşırken şu doktor derseniz ille de. Ve her muayene sonrası hatorlatırsanız ayarlıyorlar...Merhaba
İlk tüp bebek denememizi devlet hastanesinde yaptık negatif sonuç aldık ikinci tedavi için memorial şişliye gidicem yazılanları okudum memorialle ilgili olanları bazıları için şok geçirdim ilk defa bu kadar olumsuz yorum gördüm benim 2 tanıdığım orada pozitif sonuç aldı bende oraya gönül rahatlığıyla gidicem tabiki her tedavi pozitif olacak diye birşey yok ama lab. Harika bir merkez
Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkürler büyük bir ihtimal memoriale gidicemMerhaba ben 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra tabi aşılama ve ilk tüp bebek başka şehirlerde oldu.... Uzun araştırmalar sonucu ve tüm şartları zorlayarak şişli memorial hastanesine gittim.. İlk denemede hamile kaldım ve kızım şu an 6 yaşında.. 2 tane dondurulmuş embriyom vardı 2 yıl önce denedik malesef olmadı.. Şimdi imkanım olsa gene şişli memoriale giderim tedavi ve kalacak yer çok masraflı olduğu için oraya gidemiyoruz.. Ankarada yer arayışındayım yaşım 38 ve 1 bebeğim daha olsun istiyorum yaşım geçmeden.. Size diyeceğim şu ki eğer imkanınız var ise hiç düşünmeden güvenle gidebilirsiniz. Evet her zaman aynı Dr muayene etmiyor ama hepsi işinin uzmanı. Ha bide siz eğer ki anlaşırken şu doktor derseniz ille de. Ve her muayene sonrası hatorlatırsanız ayarlıyorlar...
Gökalp öner acıbademKizlar kayseri icin de bekliyorum onerilerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?