• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Türkiye'nin en iyi tüp bebek merkezi önerisi 2021

İzmirdeki eb
N iyi ilgili tup bebek mekezi hangisi acaba cunku tavmergende 2 defa basarisiz deneyimim oldu tavsiyelrinizi bekliyorum
herkese gore farkli ama bir saglikci olarak irnebeyi pek onermiyorum geriye smyrna kaliyor ama devlet sanirim daha iyi ege ve dokuz eylul acikcasi bende bir arayis icindeyim dokuz eylulde erbil hoca vardi simdi ozel muayene acmis emre bey var diyorlar normalde ben ali oner erdogduyu dusunuyorum ama oda sanirim irenbede yapiyor bir bilgi alirsaniz burayada yazarmisiniz tesekkurler

herkese gore farkli ama bir saglikci olarak irnebeyi pek onermiyorum geriye smyrna kaliyor ama devlet sanirim daha iyi ege ve dokuz eylul acikcasi bende bir arayis icindeyim dokuz eylulde erbil hoca vardi simdi ozel muayene acmis emre bey var diyorlar normalde ben ali oner erdogduyu dusunuyorum ama oda sanirim irenbede yapiyor bir bilgi alirsaniz burayada yazarmisiniz tesekkurler
Merhaba israel aruh ve kaan bozkurt u duydunuz mu peki?ben de arayis icindeyim ve izmirde cok iyi diyorlar

herkese göre farklı tabiki ama bencede kesinlikle bahçeci bende orda kavuştum hayallerime

Acikcasi irenbeyi cok onermiyorlar bana tavmergen erol beyi tavsiye etmislerdi ama oradada basarsiz olunca bilemedim yani kaan bey varmis

Acikcasi irenbeyi cok onermiyorlar bana tavmergen erol beyi tavsiye etmislerdi ama oradada basarsiz olunca bilemedim yani kaan bey varmis
Kaan bey ırenbe de yapıyor ama ztn oranın hekımı diye biliyorum eger degısmedı ise, bende ısrael aruhtan bilgi adım az once ama oda ırenbe de yapıyormus

Kaan beyin ayriymis muanesi simdi.virus nedeniyle zaten hic biri kabul etmiyor simdi benim yeni transferim oldugu icin rahimin dinlenmesi gerekiyirmus bu surecte aradtirmaya giricem tavmergenden neden olmadigi ile ilgili tam aciklama alamdim ben sorucam artik

evet canım virüs nedeni ara veren yer çok olmuş bahçecide ara vermiş yeni hasta almıyormuş mesela

Erol Tavmergen hariç hepsi çünkü Kendisi malesef ki empati yeteneğini ve görev yaptığı bölümün hassasiyetini yıllar içerisinde yitirmiş bir isim. Başarısız bir denemeden sonra (ki zaten bu süreçte başarısızlık ihtimali de yüksek bir olasılık) kendileri bize telefon ile sonuç bildirip tekrar düşünürseniz buyrun dediler biz bu kadar mı bir değerlendirme randevusu olmayacak mı? Dediğimizde bize randevu veren ve yaşadığımız üzüntüye rağmen bizim bu kadar mı lafımıza alındığını dile getirip bizi sonrasında odasından kovan biri kemdisi. Zaten oldukça hassas bir dönemde olan bizlere bu yaklaşımını bize yardımcı olmak için değil de odasından kovmak için randevu vermiş olduğunu anladığımızda şok olmuştuk. Bu anlattıklarımda hiç bir yalan ya da abartı yoktur. Bu gibi insanların artık önlüklerini asma vakti çoktan gelmiş de geçmiş bence. Çünkü önlük zaten kasap ve manavda da var . Herkes bir doktor bu yüzden olamıyor bence.

Erol Tavmergenden söz ediyorum. Kendisi malesef ki empati yeteneğini ve görev yaptığı bölümün hassasiyetini yıllar içerisinde yitirmiş bir isim. Başarısız bir denemeden sonra (ki zaten bu süreçte başarısızlık ihtimali de yüksek bir olasılık) kendileri bize telefon ile sonuç bildirip tekrar düşünürseniz buyrun dediler biz bu kadar mı bir değerlendirme randevusu olmayacak mı? Dediğimizde bize randevu veren ve yaşadığımız üzüntüye rağmen bizim bu kadar mı lafımıza alındığını dile getirip bizi sonrasında odasından kovan biri kemdisi. Zaten oldukça hassas bir dönemde olan bizlere bu yaklaşımını bize yardımcı olmak için değil de odasından kovmak için randevu vermiş olduğunu anladığımızda şok olmuştuk. Bu anlattıklarımda hiç bir yalan ya da abartı yoktur. Bu gibi insanların artık önlüklerini asma vakti çoktan gelmiş de geçmiş bence. Çünkü önlük zaten kasap ve manavda da var . Herkes bir doktor bu yüzden olamıyor bence.

Merhaba
İlk tüp bebek denememizi devlet hastanesinde yaptık negatif sonuç aldık ikinci tedavi için memorial şişliye gidicem yazılanları okudum memorialle ilgili olanları bazıları için şok geçirdim ilk defa bu kadar olumsuz yorum gördüm benim 2 tanıdığım orada pozitif sonuç aldı bende oraya gönül rahatlığıyla gidicem tabiki her tedavi pozitif olacak diye birşey yok ama lab. Harika bir merkez

Merhaba
İlk tüp bebek denememizi devlet hastanesinde yaptık negatif sonuç aldık ikinci tedavi için memorial şişliye gidicem yazılanları okudum memorialle ilgili olanları bazıları için şok geçirdim ilk defa bu kadar olumsuz yorum gördüm benim 2 tanıdığım orada pozitif sonuç aldı bende oraya gönül rahatlığıyla gidicem tabiki her tedavi pozitif olacak diye birşey yok ama lab. Harika bir merkez
Bende orayı düşünüyordum ama her defasında farklı bir doktorun rastgele muayene ettiğini duyunca bende vazgeçtim açıkçası inşallah sizin için hayırlısı olur. Çünkü bende ilk denememi devlette yaptım ve sonuç tabiki negatif 😑😑

Bende orayı düşünüyordum ama her defasında farklı bir doktorun rastgele muayene ettiğini duyunca bende vazgeçtim açıkçası inşallah sizin için hayırlısı olur. Çünkü bende ilk denememi devlette yaptım ve sonuç tabiki negatif 😑😑
Ön görüşmeler ücretsiz oluyor şansınızı deneyin sorularınızı sorun merkeze memnun kalırsanız tercih edersiniz

Kizlar günaydın herkese hayırlı ramazanlar tedaviye başlayan yafa tedavisi yarım kalanlar bahcevi tekrar hasta bakmaya başlamış haberiniz olsun

Merhaba
Merhaba ben 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra tabi aşılama ve ilk tüp bebek başka şehirlerde oldu.... Uzun araştırmalar sonucu ve tüm şartları zorlayarak şişli memorial hastanesine gittim.. İlk denemede hamile kaldım ve kızım şu an 6 yaşında.. 2 tane dondurulmuş embriyom vardı 2 yıl önce denedik malesef olmadı.. Şimdi imkanım olsa gene şişli memoriale giderim tedavi ve kalacak yer çok masraflı olduğu için oraya gidemiyoruz.. Ankarada yer arayışındayım yaşım 38 ve 1 bebeğim daha olsun istiyorum yaşım geçmeden.. Size diyeceğim şu ki eğer imkanınız var ise hiç düşünmeden güvenle gidebilirsiniz. Evet her zaman aynı Dr muayene etmiyor ama hepsi işinin uzmanı. Ha bide siz eğer ki anlaşırken şu doktor derseniz ille de. Ve her muayene sonrası hatorlatırsanız ayarlıyorlar...

Merhaba ben 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra tabi aşılama ve ilk tüp bebek başka şehirlerde oldu.... Uzun araştırmalar sonucu ve tüm şartları zorlayarak şişli memorial hastanesine gittim.. İlk denemede hamile kaldım ve kızım şu an 6 yaşında.. 2 tane dondurulmuş embriyom vardı 2 yıl önce denedik malesef olmadı.. Şimdi imkanım olsa gene şişli memoriale giderim tedavi ve kalacak yer çok masraflı olduğu için oraya gidemiyoruz.. Ankarada yer arayışındayım yaşım 38 ve 1 bebeğim daha olsun istiyorum yaşım geçmeden.. Size diyeceğim şu ki eğer imkanınız var ise hiç düşünmeden güvenle gidebilirsiniz. Evet her zaman aynı Dr muayene etmiyor ama hepsi işinin uzmanı. Ha bide siz eğer ki anlaşırken şu doktor derseniz ille de. Ve her muayene sonrası hatorlatırsanız ayarlıyorlar...
Tamamdır yardımlarınız için çok teşekkürler büyük bir ihtimal memoriale gidicem

Gökalp öner tam bir kasap 1 yıllık hastasıydımm hep güleryüzlğydü ilgilenirdii felan son zamanlarda bana gereksiz operasyınlar yaptı ilgilenmemeye başladı meğer rahim duvrımı sıyırıp almışşşş lanet adam onun yüzünden belki annelik nedemek bilemiyceğim Allah onu bildiği gibi yapsın oda ciğerinden yansın inşaallahhhh

Back