- 25 Şubat 2020
- 77
- 100
- 8
- 42
Evet ben orda tedaviye başladım dün. Bakalım çok memnun oldum ücretsiz muayeneye gitmiştim işte adette başlayalım demişti Betül hoca. Dün başladıkkızla müjdee burada bahçeci açılmış dün gördüm reklamını
Hayırlı olsun Aylin Hanım. Ben Bursa bahçeci hastasıyım. İnşallah bende buradan böyle güzel haberler veririm . Tedavide önereceğiniz bişey var mı. Yumurta kalitesi için ekstra bişey kullandınız mı. Ancak okuyabiliyorum yorumları soruyorum böyle ama incir kürü soğan kürü yaptınız mı hiç meselabenim tedavim bahçeci fulyada oldu şükür gebeyim benim için en iyi merkez bahçeci en iyi doktor mehmet asoglu
Çok olmuş siz soralı ama ben cevaplıyim yine de işinize yarar. Benim doktorum çok iyidir güler güzlüdür ,oturur ,dinler sana göre tedavi programı çıkarır. Ulaşma noktasında sıkıntı yaşamazsınız berfin hanım hemşiresi bir de asiye hanım var başhemşire ikisi mutlala dönüş yapar. Fazladan tahlil falan yaptırmaz. Benim yumurtam olduğu için genetiğe göndermedi çok masraf diye ilerde gerekirse yaparız dedi .. merkeze söylenen saatte gittik hiç beklemedik diyebilirim.Bahceci fulyada remzi abali iyi diyorlar bu konu hakkiinda bilgisi olan var mi?nasil bir doktor , ne gibi farkli tedaviler uyguluyor ve hastaya yaklasimi nasil.
Kardeşim vuruldu, sperm kanalları kopmuş.Tese yöntemi ile çocuk sahibi olacak ama çocuğun olmama ihtimali de var.Kiz çocuk olmazsa ben durmam dedi bizde nikah kiymadik boşanma surecesi yaşamamak için.nikah olmadan da sadece Kıbrıs'ta tüp bebek yapıyorlarmışcanım ben kıbrısta merkez bilmiyorum neden orayı düşünüyorsun istanbul için anadolu yakasında bahçeci umutu önerebilirim orda tedavi oldum
Bazıları tek geçerim yazmış bazılarıda kesinlikle gitmeyin yazmış kafayı yemek üzereyim. İmtihan ediliyorum şuan oysaki tam memoriale gitmeye karar vermiştim burdayazılanları görünce kötü oluyorumHer kelimesine katılıyorum
Memorial şişliye gitmeyinde nereye giderseniz gidin. Ocak ayında denemem oldu ve hiçbir yumurta dollenmedi. Onceden basarı oranı daha yuksekmiş sanırım. Kkda topic var okuyun son zamanlarda pozitif alan kişi sayısı cok az
Bu topiği tesadüfen gördüm şimdi.şişli Memorial’da tüp bebek yaptıranlar topiğine bakarsanız orada herkes size yardımcı olur.yaptıran kişilerden %90 fazlası hamile ben onu gördüm.ayrıca eğer büyük bir problem varsa kişilerde bunun için hiçbir merkezin yapabileceği bir şey olmaz.ben biraz kendimden bahsedeyim.bizde sorun erkek infertilitesi.bende bir problem yok.ilk denemem bahçeci umutta oldu fazla detay vermek istemiyorum nasip kısmet negatif oldu.bende 2.deneme için Şişli Memorial’a gittim ilk denemem de oğlumu kucağıma aldım.kendimi evimde gibi hissettim orada.her neyse.2.deneme için dondurulmuş embriyo transferi oldum şuan yine hamileyim.her merkezin mutlaka olumsuz yönleri vardır ama Şişli Memorial laboratuvar olarak en önde olan hastanelerden biri.eğer Şişli Memorial düşünürseniz doktor tavsiyesi olarak gönül hanım ve Beril hanımı öneririm.ilk görüşme ücretsiz bi gidin görüşün ne demek istediğimi anlarsınız.ayrıca bizim için önemli olan şey ilgi alakadan ziyade bu işin mutfağı yani laboratuvar bunu da söylemek istedim.inşallah sizde memnun kalacaksınızBazıları tek geçerim yazmış bazılarıda kesinlikle gitmeyin yazmış kafayı yemek üzereyim. İmtihan ediliyorum şuan oysaki tam memoriale gitmeye karar vermiştim burdayazılanları görünce kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?