Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ya sadece temizlik değil ki mesele
Fabrikada dip dibe çalışan insanlar var
Bi tanesinde olsa havadan geçecek 3 kişiye diyelim en az. Onlar da ailesine
Allah korusun. Biz iyi düşünelim iyi olsun yine de
Benim de var çevremde tanidigjm çalışan insanlar ama olacak olduktan sonra illaki olacak .. yalnız aynı olmaz.gbi geliyor.. hijyen temizlik sıfır olan bir yerle.biz aynı olamayız..bu şekilde duusnmek zorundayız.. şu bitmek bilmeyen günleri doğum.gunu partylerini de kaldirirsak.cok daha iyi olacak ..

Annenizin psikolijisini bozar mı bilmiyorum ama açın izletin o videodakileri. Kendinizi işin içine katın. Anne hadi kendini düşünmüyorsan beni düşün deyin. Elinizden geleni yapın.

işte ilerde çocuğun sorarsa anne ben ne zaman dogdum artik dersin çocuğum senin doğduğun sene corona illeti vardı,
sen iste o sene doğdun :)
ya guzelim korkmasana sen tedbirini al gerisi Allah dua et bol bol rahatla.

İnşallah

Lütfen korkmayın. Birçok merkez şu anda tedavi araştırıyor. 6 ay içinde baskılayacak tedavi bulunur diye Ümit ediyorum.
hava sıcaklığı da yardımcı olacak. Hamile olduğunuz için korkmanızı anlıyorum ama korktuğunuz şeyler olmayacak. Milyarlarca insanın başındaki sorun bu. Herkes çözüm arıyor. İçinizi rahat tutun.

Hanımlar bir konuda fikirlerinizi almak isterim dış hatlar uçuşları kapatıldı iç hatlar peki onda da bir önlem alınır mı sizce heryeri kapattılar ama hiç virüs bulaşmamış il ve ilçeler için de önlem alınması açısından iç hatlar iptal olur mu ?

Aynı ben de öyleyim. Böyle deriiin derin nefesler almak istiyorum ama olmuyor rahatlatmıyor. Şöyle haykırarak ağlasam belki...

Aşı icin 2 yil varmis

[
Virüs olan iller ve ilçeler söylenmedi diye biliyorum.

Yaza denize girilirmi ki turistler olcak haliyle
Bacım, dışarda kar yağıo, kaç paket makarna var markette bilmiyoruz, kolonya üretiliyor mu belli değil, sokağa çıkma yasağı gelecek diye bekliyoruz, çocuklar evleri başımıza yıkacak eğitim eba oldu, sen yaz diyosun, turist deniz falan diyorsun.

Bacım sen ne diyorsun

Ben gerçekten toplumdan korkuyorum, kimden ne çıkar belli olmaz.
Ve bu corona için de muhteşem yapımlar bekliyorum.
O yaşta anarşik oldular iyi mi
Korku filmlerinin komedi geyik halleri gibiyiz.
Ben bu ülkede gerilemiyorum ahfha devamlı komik komik tweetler, capsler geliyor.

Sen Almanya'da balkonda şarkı söyleyen adamın videosunu gördün mü

Yaza kadar bisey kalamaz herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…