- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Bu millete yaranamazsin , karantinaya almayıp, Allah korusun olselerdi yine suçlu olunurdu,vay ciddiye alınmadı diye..çomar diyom kızıyorlarişkence he vay arkadaş..
Aynen öyle ben doğum iznindeyim haftaya bitiyor eşim de çalışıyor annem risk grubunda çocuğuma o bakacaktı nasıl olacak böylearkadaşlar test kiti yoktu zaten ankara istanbul izmir ve adanada vardi daha yeni diger illere dağıtıldı bence sayi katlanarak cogalmaya devam edilecek ya herkes birlesse sokaga cikma yasagi istesek ya ben evde oturuyorum hadi ama esim calisiyor ee ne anladim evde oturduğum ozaman boyle olmaz ki
İnanamıyorum ya onların iyiliği için önlem alınmıyor onlar isyan ediyor... Bı barakaya kapatmadilar aç susuz bırakmıyorlar nasıl böyle derler.. bugünde bir video gördüm umreciler yurttan kaçmak için kapıya dayanmış poliste onları engellemeye çalışıyor gerçekten biz virüsle savaşmiyoruz cehaletle savaşıyoruz yardımcı olacaklarına işi zorlaştırıyorlar.. çıkmayın ya yurt dışına gitmeyin umreye yani kaç aydır var bu virus niye toplumu riske atıyorlarUmreden annesi teyzesi babası dönemeyen karantinada olan arkadasi aradım muhabbet ettik. O kadar kafası orumceklesmis ki konuşamadık bile .. mantıklı olan orada tutulmaları sağlık için dedikçe düşman mı onlar .. vs.. işkence insanlara birsuru şey dedi sinirim.bozuldu... bu kadar cahillik neden yaa
Çin’in saklaması ve dünyaya duyurulana kadar bize ulaşmaması resmen mucize.simdi benim merak ettigim bisey var,
3 aydir bu virus mevcut, bunca aydir da yurtdisindan gelis gidis gayet oluyordu. hic vaka cikmadi.
sonra bi tane vaka cikti, sonra bi bakiyoruz 6 gun sonra vaka 47 ye cikti...
simdi, aylardir geliyordu gidiyordu bu yurtdisi baglantili virus hic cikmiyordu da, 1 haftada birbirinden bagimsiz 47 kisi mi cikti yani.... yurtdisi baglantili hepsi ama birbiriyle baglantisiz... yani bilemedim bi gariplik var sanki
maske falan taksinlar bende cuma gunu havalannda olacagim kesinlikle kolonya dezenfktanlari olsun ucaga en son binsinler mumkunse chek inde en onu alsinlar ben oyle yaptim en son binip ilk inmeye caliscam havalanndada cok beklemesinler ucak saatine yakin gitsinlerKızlar ablam doğuda öğretmen. Yeğenimde 6 aylık.
Yarın uçakla buraya geliyorlar. Gelmelerinin sebebi özel bir durum, gelmek zorundalar. İstanbul havalimanı da malum.. Sizce iptal mi etseler? Çok endişeliyim..
O kadar cahil konuştu ki .. bir de iyi eğitim.almis birii öyle dusunİnanamıyorum ya onların iyiliği için önlem alınmıyor onlar isyan ediyor... Bı barakaya kapatmadilar aç susuz bırakmıyorlar nasıl böyle derler.. bugünde bir video gördüm umreciler yurttan kaçmak için kapıya dayanmış poliste onları engellemeye çalışıyor gerçekten biz virüsle savaşmiyoruz cehaletle savaşıyor ne demek seni kontrol
coronaylami savasalim cehaletlemi ya allahim sen yardim et bu cahiller yüzünden bizde yanacağızO kadar cahil konuştu ki .. bir de iyi eğitim.almis birii öyle dusun
bu tabloya bakarsak biz mahvolacağız gibi duruyorİtalya'ya göre vaka toplam sayısı kıyaslaması:
İtalya Türkiye
1. Gün 3 1
3. Gün 3 5
5. Gün 21 18
6. Gün 21 47
10.Gün 323
20.Gün 3089
25.Gün 10149
30.Gün 27980
Allah büyük .. her zaman her dönem var bu tarz insanlar malesef.. bitmiyorlarcoronaylami savasalim cehaletlemi ya allahim sen yardim et bu cahiller yüzünden bizde yanacağız
Umarım bu grafik değişir.bu tabloya bakarsak biz mahvolacağız gibi duruyor
Ben çok sinirleniyorum bu tarz tablolar çok saçma.. italyyayla yada başka bir ülkeyle biz bir miyiz acaba????bu tabloya bakarsak biz mahvolacağız gibi duruyor
Ama şöyle bir durum var, onlar ülkeden çıkmaya çalışıyordu.İtalya'ya göre vaka toplam sayısı kıyaslaması:
İtalya Türkiye
1. Gün 3 1
3. Gün 3 5
5. Gün 21 18
6. Gün 21 47
10.Gün 323
20.Gün 3089
25.Gün 10149
30.Gün 27980
Tamam biz farklıyız. Ama hala dikkate almayan çok insan var. Bir şey olmaz diyenler, abartıyorlar diyenler, ev gezmelerinden eksik olmayanlar azımsanmayacak sayıdalar maalesef..Ben çok sinirleniyorum bu tarz tablolar çok saçma.. italyyayla yada başka bir ülkeyle biz bir miyiz acaba????
Temizlik hijyen ,dikkat önlem.konusunda.. Türkiye'nin eline su dokebilirler mi temizlikte.. Avrupa'yı gören biri olarak söylüyorum bizzat.. ins. Burada durum farklı olacaktır ..
BilmiyorumAma şöyle bir durum var, onlar ülkeden çıkmaya çalışıyordu.
Bizim ülkemiz 1 aydır resmen istila ediliyor, hem kendi vatandaşları geri geliyor hem de güvenli bulup gelenler mevcut, umre zaten kavimler göçü.
Diğer avrupa ülkeleri göç almadı ya da vatandaşları geri dönüş yapmadı.
aynen bu yuzden bizde ki artış daha fazla olacak cunku umreden gelenlerde hep var aciklandikca yeni umre vakalari çıkıyor farkindaysaniz daha kac yuz kisi var birde kacmak istiyorlar yaAma şöyle bir durum var, onlar ülkeden çıkmaya çalışıyordu.
Bizim ülkemiz 1 aydır resmen istila ediliyor, hem kendi vatandaşları geri geliyor hem de güvenli bulup gelenler mevcut, umre zaten kavimler göçü.
Diğer avrupa ülkeleri göç almadı ya da vatandaşları geri dönüş yapmadı.
Haklısınız sonuna kadar o kadar cahil insan var ki doğum günü partisi yapıp kafe kapatani gördüm.bugun hatta yargıların elestrdim diye .. bir dünya kavga ettim.kocamla cnku( arkadaşının karısı) (koyluuuusuu)!zoruna gittiTamam biz farklıyız. Ama hala dikkate almayan çok insan var. Bir şey olmaz diyenler, abartıyorlar diyenler, ev gezmelerinden eksik olmayanlar azımsanmayacak sayıdalar maalesef..