Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Ben şöyle bi köşeye geçip saçımı taramak istiyorum müsaadenizle, o rahatlığı istiyorum. Lütfen

sen yazdıkça şu video gözümde canlandı nedense.
ya bu ne ya zaten uykum kaçmış dişimi sıka sıka arada nefesimi tuta tuta iyice psikolojim bitmis durumda bu gerizekalilar yüzünden ben nekadar önlem alırsam alim nafile ya lanet olsun bunlar gibi cahillere ya bunlar ölsunde kurtulalim bunlara mustahak ya nasil musluman bunlar ya baskalarinin haklarına giriyorsun peygamberimiz bile demis salgin hastaliklarda evinizde kılın namazi diye neyin kafasini yasiyor bunlar ya

Merhaba. Ben sadece Almanyadaki durum için söyleyebiliyorum, ama burda doğumlar normal devam ediyor. Corona virüs tasiyan hastalardan ayrı tutuyorlar tabi ki doğumhaneyi. Bu aralar sizde çok dikkat edin kendinize. Size de bulasmasin. Sağlıkla gelsin bebisiniz insallah

Evet buda tedbirsizlik değil mi sizce dışarıyı tamam hallettik ama hiç virüsün uğramadığı iller ne olacak
Bilgim yok fakat basit bir mantık yürüttüğümde o iller hiçbir önlem alınmadan direkt söylendiği takdirde diğer illere giden insan sayısı artar bu da vaka sayılarının artmasına neden olur. Önünü almak zorlaşır. Bilmiyorum belki ilerleyen günlerde açıklanır. Ama herkes kendi ilindeymiş gibi tedbirini alsa ne iyi olur..

Kesinlikle canım iç hatların da iptal olması gerekir trafik polisleriyle de şehir dışı çıkışları önlenir

Bir kaç ayrı il.mi aynı il.diye düşunmustum ben

bende bundan korkuyorum cuma gunu evime gidecegim karantina olursa kapatilir

Kimse bana suudi arabistanda kaldıkları otellerin çok temiz olduğunu anlatmaya kalkmasın, inanmam.. Kaynanam 15 günde 10 kilo verip gelmişti, kadın birşey yiyememişti bile... En azından kendi ülkemizdeyiz demiyorlar da.

umursamayan insanlar aklım almıyor sokaklarda geziyorlar tatile çıkıyorlar dışarıda yemek yiyorlar kafelerde buluşuyorlar abi bir aklınızı basiniza devsirin boğularak öldürüyor ve yanlız öluyorsunuz ölüme terk ediliyor sanal yolla vedalasiyorsunuz daha nasıl bir ölüm şekli olmalik ki insanların kıçını kırıp evde oturması gerektiğini idrak etsinler herkes eve kapanirsa her yer kapanmak zorunda kalacak eslerimiz bizler evde olacağız belki ekonomik olarak cokecegiz ama her şey bittiğinde yeniden başlayacağız lütfen ya el yıkamak evde oturmak bu kadar zor olmamalı derdiniz ney diye çıkıp bagirasim var...vakka sayısı artınca doldum arkadaşlar öylesine yazdım Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…