- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
2022 ye kesin biter aşı çıkar diyollaYaza kadar bisey kalamaz herhal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2022 ye kesin biter aşı çıkar diyollaYaza kadar bisey kalamaz herhal
Bacım, dışarda kar yağıo, kaç paket makarna var markette bilmiyoruz, kolonya üretiliyor mu belli değil, sokağa çıkma yasağı gelecek diye bekliyoruz, çocuklar evleri başımıza yıkacak eğitim eba oldu, sen yaz diyosun, turist deniz falan diyorsun.
Bacım sen ne diyorsun
sen yazdıkça şu video gözümde canlandı nedense.
Canlandırma aç izle
Polisin bile eli ayağına karışıyor nabıyo la bunlar diyordur.
Anarşist bunlar ahfha
Gözümde canlandı birden sinirlerim bozuldu
Hayır ve kendime kızdım.
Hintlilerin go corona bizim evde sürekli dilimizde sadece, ev hapsi şarkımız oldu
Bilgim yok fakat basit bir mantık yürüttüğümde o iller hiçbir önlem alınmadan direkt söylendiği takdirde diğer illere giden insan sayısı artar bu da vaka sayılarının artmasına neden olur. Önünü almak zorlaşır. Bilmiyorum belki ilerleyen günlerde açıklanır. Ama herkes kendi ilindeymiş gibi tedbirini alsa ne iyi olur..Evet buda tedbirsizlik değil mi sizce dışarıyı tamam hallettik ama hiç virüsün uğramadığı iller ne olacak
Kesinlikle canım iç hatların da iptal olması gerekir trafik polisleriyle de şehir dışı çıkışları önlenirBilgim yok fakat basit bir mantık yürüttüğümde o iller hiçbir önlem alınmadan direkt söylendiği takdirde diğer illere giden insan sayısı artar bu da vaka sayılarının artmasına neden olur. Önünü almak zorlaşır. Bilmiyorum belki ilerleyen günlerde açıklanır. Ama herkes kendi ilindeymiş gibi tedbirini alsa ne iyi olur..
Bir kaç ayrı il.mi aynı il.diye düşunmustum benBilgim yok fakat basit bir mantık yürüttüğümde o iller hiçbir önlem alınmadan direkt söylendiği takdirde diğer illere giden insan sayısı artar bu da vaka sayılarının artmasına neden olur. Önünü almak zorlaşır. Bilmiyorum belki ilerleyen günlerde açıklanır. Ama herkes kendi ilindeymiş gibi tedbirini alsa ne iyi olur..
Anarşist bunlar ahfha
Ay bir izle nolur
bende bundan korkuyorum cuma gunu evime gidecegim karantina olursa kapatilirHanımlar bir konuda fikirlerinizi almak isterim dış hatlar uçuşları kapatıldı iç hatlar peki onda da bir önlem alınır mı sizce heryeri kapattılar ama hiç virüs bulaşmamış il ve ilçeler için de önlem alınması açısından iç hatlar iptal olur mu ?
Ayrı illerde olmasa bile diğer illerden vakaların görüldüğü yere geçiş olması da virüsün yayılmasına neden olurBir kaç ayrı il.mi aynı il.diye düşunmustum ben
Ay yazıkk yakindaysan olabilirdi ama.kargo sıkıntı.. kargom.vardi bugün almaya korktum..Kızlar o değil de Allahını seven bana bir şişe kolonya göndersin evde sadece yarım şişe kolonya kaldı ve hiçbir markette yok
Ne kadar şanslıymışız korkmadan uyandığımız günlerde. Ne kadar bencil insanlarla yaşadığımız gerçeği de çok ağır geliyor. Hele yurtlardan kaçmaya çalışanlar bazalı dolaplı banyolu odalara ahır diyorlar utanmadan. Sanki köşkte yaşıyosun