- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
Benim kendi öngörüm bir ilçe kadar insan girdi ülkeye, sayı binleri bulabilir.Bilmiyorumfilmdelisi ama bir ay sonunda nasıl olacak durumunuz çok merak ediyorum.
Evet maalesef biri de benim annem , o kadar çıkma dışarı dememe rağmen yengesine ev oturmasına gitti , şuan o kadar sinirliyim ki ona , aklımda bin türlü sorular var , acaba yengesi umreden gelen biriyle görüştümü , toplu taşımalar kullandı kı vs vsTamam biz farklıyız. Ama hala dikkate almayan çok insan var. Bir şey olmaz diyenler, abartıyorlar diyenler, ev gezmelerinden eksik olmayanlar azımsanmayacak sayıdalar maalesef..
Onlardan ziyade normal sosyal hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam edenler mevcut. Çalışanlar ya da mecburen topluluğa karışanlar için bir şey demiyorum fakat keyfi olarak yerinde oturamayanlar gözlerini dünyaya bu kadar nasıl kapalı tutabiliyorlar :/aynen bu yuzden bizde ki artış daha fazla olacak cunku umreden gelenlerde hep var aciklandikca yeni umre vakalari çıkıyor farkindaysaniz daha kac yuz kisi var birde kacmak istiyorlar ya
Ama onemli olan vaka evet ama onlari erken donemde izole etmek. Umarim vaka sayisi cogalmazz mesela guney korede vaka sayisi cok daha fazla. Ama olum daha azTamam biz farklıyız. Ama hala dikkate almayan çok insan var. Bir şey olmaz diyenler, abartıyorlar diyenler, ev gezmelerinden eksik olmayanlar azımsanmayacak sayıdalar maalesef..
Haklısın sinirlenmekte. GöndermeyinnEvet maalesef biri de benim annem , o kadar çıkma dışarı dememe rağmen yengesine ev oturmasına gitti , şuan o kadar sinirliyim ki ona , aklımda bin türlü sorular var , acaba yengesi umreden gelen biriyle görüştümü , toplu taşımalar kullandı kı vs vs
O tabloyla kıyaslama yapmak çok saçma. İtalya Çin'de vakalar deli gibi artarken "Burada bir şey yok hepimiz çok iyiyiz lay lay lay" diyerek insanları turizm için ülkeye çağırıyordu; meydanda herkes dipdibe otururken videolar paylaşıyordu; havaalanları Çince "İtalya'ya hoşgeldiniz" pankartları ile doluydu. İnanmayan buradan baksın 28 Şubatta ne yapıyorlarmış, nasıl ülkeye çağırıyorlarmış:
Hükümetin politikalarını seversiniz sevmezsiniz onu bilemem ama bu konuda gerçekten erken önlem almaya çalışıyorlar. İtalya'ya göre gayet iyi durumdayız. Kontrollü artış olacağını umuyorum. Hiç vaka olmaması zaten imkansız, artacak yani. Kontrollü artması önemli olan.
Haberleri izliyor mu anneniz? Yani psikolojik olarak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama İtalya'nın mevcut durumunu internetten açıp gösterseniz korkarsa belki dikkat eder.. Bilmiyorum ama mümkün mertebe ikna etmeye çalışın. Bu basit bir şey değil. İnsan hayatı. Ki sadece kişinin kendisi değil çevresine de etki ediyor, çevresindekilerin de hayatını etkiliyor.Evet maalesef biri de benim annem , o kadar çıkma dışarı dememe rağmen yengesine ev oturmasına gitti , şuan o kadar sinirliyim ki ona , aklımda bin türlü sorular var , acaba yengesi umreden gelen biriyle görüştümü , toplu taşımalar kullandı kı vs vs
Abi ülke çok fantastik oldu ya.Bugün hele umre karantinasından kaçmaya çalışan amca teyzeleri gördüyse bu gözler, polislerle çatışmaya girdilerse havada paraşütle atılsak az yani.
sen yazdıkça şu video gözümde canlandı nedense.
Ya sadece temizlik değil ki meseleBen çok sinirleniyorum bu tarz tablolar çok saçma.. italyyayla yada başka bir ülkeyle biz bir miyiz acaba????
Temizlik hijyen ,dikkat önlem.konusunda.. Türkiye'nin eline su dokebilirler mi temizlikte.. Avrupa'yı gören biri olarak söylüyorum bizzat.. ins. Burada durum farklı olacaktır ..
Benim bir tanıdığım WhatsApp durumunaHaklısın sinirlenmekte. Göndermeyinn
Bir daha sesimi duyamazsın de tehdit et
Ne gezmeymiş arkadaş
Benim arkadaşlar da bebek görmeye gitti yazık ya
Ben gerçekten toplumdan korkuyorum, kimden ne çıkar belli olmaz.Abi ülke çok fantastik oldu ya.
Öğrenci yurdundan kaçmaya çalışan hacı amcalar teyzeler polisle çatıştı ahfha şu cümleye bakar mısın
İzliyor ama klasik Türk insanı modunda maalesef, bu bir oyun diyorHaberleri izliyor mu anneniz? Yani psikolojik olarak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama İtalya'nın mevcut durumunu internetten açıp gösterseniz korkarsa belki dikkat eder.. Bilmiyorum ama mümkün mertebe ikna etmeye çalışın. Bu basit bir şey değil. İnsan hayatı. Ki sadece kişinin kendisi değil çevresine de etki ediyor, çevresindekilerin de hayatını etkiliyor.