- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Aradakiler ne durumda hala tedavi altinda mi?Dünya genelinde toplam vaka 181.127
Toplam ölen kişi sayısı ise 7.114
Bu virüsü atlatanların sayısı ise 78.085
Nefesim daraliyor sürekli çok kötü hissediyorumKendini karanlıklar içinde hisseden tek benmiyim?
Yok o kadar da değil.Kendini karanlıklar içinde hisseden tek benmiyim?
Ben de öyleyimKendini karanlıklar içinde hisseden tek benmiyim?
Test kiti yoktu ki...simdi benim merak ettigim bisey var,
3 aydir bu virus mevcut, bunca aydir da yurtdisindan gelis gidis gayet oluyordu. hic vaka cikmadi.
sonra bi tane vaka cikti, sonra bi bakiyoruz 6 gun sonra vaka 47 ye cikti...
simdi, aylardir geliyordu gidiyordu bu yurtdisi baglantili virus hic cikmiyordu da, 1 haftada birbirinden bagimsiz 47 kisi mi cikti yani.... yurtdisi baglantili hepsi ama birbiriyle baglantisiz... yani bilemedim bi gariplik var sanki
Kendimi düşünmüyorum ki,yaşı ilerlemiş akrabalar ebeveynler varYok o kadar da değil.
Evet, hasta olabiliriz.
Ve yine evet, sokağa çıkma yasağı bir sonraki adım olabilir.
Ama karanlık değil, ölüm oranı çok az bir salgın hastalık bu.
Benim ölmeyeceğim garanti değil ama hastalığa yakalanmadan da ölebilirim, o mantıkla bakarak virüsü öcüleştirmektense mümkün mertebe korunarak, en azından tedavisi bulunana kadar bu süreci hasta olmadan geçirmek gerek.
simdi benim merak ettigim bisey var,
3 aydir bu virus mevcut, bunca aydir da yurtdisindan gelis gidis gayet oluyordu. hic vaka cikmadi.
sonra bi tane vaka cikti, sonra bi bakiyoruz 6 gun sonra vaka 47 ye cikti...
simdi, aylardir geliyordu gidiyordu bu yurtdisi baglantili virus hic cikmiyordu da, 1 haftada birbirinden bagimsiz 47 kisi mi cikti yani.... yurtdisi baglantili hepsi ama birbiriyle baglantisiz... yani bilemedim bi gariplik var sanki
çomar diyom kızıyorlarUmreden annesi teyzesi babası dönemeyen karantinada olan arkadasi aradım muhabbet ettik. O kadar kafası orumceklesmis ki konuşamadık bile .. mantıklı olan orada tutulmaları sağlık için dedikçe düşman mı onlar .. vs.. işkence insanlara birsuru şey dedi sinirim.bozuldu... bu kadar cahillik neden yaa
İşte diyorum ya, ölüm oranı az bir hastalık.Kendimi düşünmüyorum ki,yaşı ilerlemiş akrabalar ebeveynler var
Bir şey diyemedim bile sesini yükseltti benı uygulamadan memnunum dedikçe resmen .. kısa kesti kapattı tel.i .. yok gelsinler yüzlerce hasta olalım.memnun olacaklar snaoriim.. cddi cddi bunu düşünüyorum..ardından da coooookk kiisi ölecek coookkkk dedi .. bir şey demedimçomar diyom kızıyorlarişkence he vay arkadaş..