- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
Umarım değildir. 100 çok fazlaEvet her sey icin gec olmadan doktorlar sacma vakalar ile yorulmadan yasak gelmeli vaka sayisi 100 e yaklastimi acaba yogun olan sehirleri aciklasalar ya
Şehirleri karantinaya almadan açıklarlarsa İtalya gibi her yere kaçışan insanlarla virüs daha çok yayılırUmarım değildir. 100 çok fazla
Akademisyenler toptan istifa etse görecek o rektör...Bugün metro, başka bir metro ve otobüs ile işe gidip döndüm. Akademisyenim. Bize tatil verilmedi. Neden biz okula gidiyoruz biliyor musunuz?
Yök meb gibi tatil yapmak istemiş ama bazı özel üniversite rektörleri 3 hafta gelmeyecek olana para vermek istemediği için itiraz etmiş. Gelen duyum bu yönde. Vebali boyunlarına olsun.
Bize de rektörle empati yapın, siz olsanız para ödemek ister misiniz dediler bugün. Kendileri öğrenciden hala aylık taksidi alıyor ama.
Resmen insanlıklarını kaybetmişler
Şuan bence 30Evet her sey icin gec olmadan doktorlar sacma vakalar ile yorulmadan yasak gelmeli vaka sayisi 100 e yaklastimi acaba yogun olan sehirleri aciklasalar ya
Kesinlikle öyle gerçekten zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. Benim de abim yurt dışında dönemeyecek büyük ihtimalle. Allah onları korusun. Me düşüneceğimi de pek bilemiyorum aslındaBeni de rahatsız eden bu arkadaş diyor ki ölüm hep var zaten yahu varda sevdiklerimden uzakta ölmek var yalnız ölmek var Allah korusun
Ya her şey para mı insanlar ölüyor. Komşum yazmış İtalya'da arkadaşları evden çalışıyormuş ana bazı insafsızlar çıkarmış mühendis arkadaşlarını bizde bir çare bulunmalıBugün metro, başka bir metro ve otobüs ile işe gidip döndüm. Akademisyenim. Bize tatil verilmedi. Neden biz okula gidiyoruz biliyor musunuz?
Yök meb gibi tatil yapmak istemiş ama bazı özel üniversite rektörleri 3 hafta gelmeyecek olana para vermek istemediği için itiraz etmiş. Gelen duyum bu yönde. Vebali boyunlarına olsun.
Bize de rektörle empati yapın, siz olsanız para ödemek ister misiniz dediler bugün. Kendileri öğrenciden hala aylık taksidi alıyor ama.
Resmen insanlıklarını kaybetmişler
Evet bu işim tek çaresi buArtıyor bile birazdan yine açıklama gelecek allah yardım etsin . Sokağa çıkma yasağı gelmeli
Şuan tek dileğim bu herkes dizini kırıp evde otursunEvet bu işim tek çaresi bu
Lütfen gelsin
Yaa Allah abinizin de yardımcısı olsun. Çok zor bir süreçteyiz. Baba hep geçecek gibi geliyor ama umarım can yanmadan geçerKesinlikle öyle gerçekten zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. Benim de abim yurt dışında dönemeyecek büyük ihtimalle. Allah onları korusun. Me düşüneceğimi de pek bilemiyorum aslında
Lokantalar da kapanacakmiymisYa her şey para mı insanlar ölüyor. Komşum yazmış İtalya'da arkadaşları evden çalışıyormuş ana bazı insafsızlar çıkarmış mühendis arkadaşlarını bizde bir çare bulunmalı
Hayır lokanta hariçLokantalar da kapanacakmiymis
Çok doğru insanımız çok rahat. Çamaşır suyu ile limonla o ön axak iş değil iş bu çıkmayın dışarı bitsin gitsinŞehirleri karantinaya almadan açıklarlarsa İtalya gibi her yere kaçışan insanlarla virüs daha çok yayılır
Amin inşallah yardıma ihtiyacı olan herkesin. Umarım. Bana da öyle geliyor. Bakalım 2020 kötü süprizlerle dolu. Bu günleri de aramayalım daYaa Allah abinizin de yardımcısı olsun. Çok zor bir süreçteyiz. Baba hep geçecek gibi geliyor ama umarım can yanmadan geçer
İtalya da mı kapanmış sanırım orada öyle dedi komşumLokantalar da kapanacakmiymis
Çok zor geldi bu yıl yaşamadığımız kalmadı sanki doğal afet savaş virüs saldırısı. Allah korusun bizi inşallahAmin inşallah yardıma ihtiyacı olan herkesin. Umarım. Bana da öyle geliyor. Bakalım 2020 kötü süprizlerle dolu. Bu günleri de aramayalım da
Artık yapar herhalde gün bitmeden yapacak sanırımBakan Açıklama neden yapmıyor acaba ?
Daha baska neler cikacaktir bakalimAmin inşallah yardıma ihtiyacı olan herkesin. Umarım. Bana da öyle geliyor. Bakalım 2020 kötü süprizlerle dolu. Bu günleri de aramayalım da