- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Uzaylı istilasıyla robot savaşları kaldı geriye.Daha baska neler cikacaktir bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzaylı istilasıyla robot savaşları kaldı geriye.Daha baska neler cikacaktir bakalim
Ekmek yemeyin mi diyo geneBu Canan Karatay ne anlatıyor allah aşkına ya? Kadın konu ne olursa olsun aynı şeyleri söylüyor.
Ekmek yemeyin mi diyo gene
Uzaylı istilasıyla robot savaşları kaldı geriye.
Tahmin etmeliydimPaca çorbası için diyor
Bunlar gelse ben eve panik odası yaptırırımEki Görüntüle 2605791
Bunları unutmayalım...
Hastanede calisanlar napicakDışarı çıkmayın diyorsunuz ama bugün 1 günlük raporuydum evden çıkmadım.yarin mecbur ise gidicem kamu calisaniyim.calistigim bina çok kalabalık asansörlerde ağız ağıza çıkıyoruz. Toplu taşıma kullanıyorum günde 3 sefer.moralim çok bozuk gitmek istemiyorum. Ama kamu çalışanlarına hiçbir düzenleme yapılmadı.yanj 60 yaş altı, çocuğu olmayan,kronik rahatsızlığı olmayan kesim icin.bizim yaşam ve sağlık hakkımız yok mu
Sokağa çıkmayın derken yasak gelsin diyoruz aslında.Dışarı çıkmayın diyorsunuz ama bugün 1 günlük raporuydum evden çıkmadım.yarin mecbur ise gidicem kamu calisaniyim.calistigim bina çok kalabalık asansörlerde ağız ağıza çıkıyoruz. Toplu taşıma kullanıyorum günde 3 sefer.moralim çok bozuk gitmek istemiyorum. Ama kamu çalışanlarına hiçbir düzenleme yapılmadı.yanj 60 yaş altı, çocuğu olmayan,kronik rahatsızlığı olmayan kesim icin.bizim yaşam ve sağlık hakkımız yok mu
Yımırta yiyin diyorEkmek yemeyin mi diyo gene
Bunlar en iyisi, at bombayı uçsunlar havaya :)Bunlar gelse ben eve panik odası yaptırırım
Ben çok ağlarım, atamam bomba falanBunlar en iyisi, at bombayı uçsunlar havaya :)
Kesinlikle gelmeli.sosyal medya kullanmıyorum kullanan arkadaşlar bu talebi duyursanız tweeter falan çok iyi olurSokağa çıkmayın derken yasak gelsin diyoruz aslında.
İki ay evden çıkmazsak böyle oluruz zatenEki Görüntüle 2605791
Bunları unutmayalım...
Çarşamba günü cumhurbaşkanı başkanlığında bir toplantı yapılacakmış, orda yeni kararlar alınacaktır.Kesinlikle gelmeli.sosyal medya kullanmıyorum kullanan arkadaşlar bu talebi duyursanız tweeter falan çok iyi olur