Niye uzuluyosun böyle bir ortamda gezmeyi birakmasaydi belki kendi dahil birkaç kişiye de bulastirdi vebalini nasıl ödeyecek
evet bakan canlı yayinda aciklama yapti gece 12 den önce qciklayacakmis artan vakalar var ve sonuc bekleyen vakalarda varBir sürü vakalar varmış gece açıklanacakmış doğru mudur kızlar ; çok panikledim
Ya insanlara uzulmeyi bile cok goruyorsnz iyiki Hemsire doktor degilsnz o zmn gezmeseydi diyip bakmazsiniz inanamyrm ya uzuldum demek iyiki gezdi demek degildir Ben birsey soyliyim mi bu virus bile bir sinav hepimiz icin bazisi bu sinavi gececek bazisi gecemiyecekNiye uzuluyosun böyle bir ortamda gezmeyi birakmasaydi belki kendi dahil birkaç kişiye de bulastirdi vebalini nasıl ödeyecek
Bu bilgi eksik olmuş.. teyit edemedim özür dilerim herkesten..aslında çok dikkat ederim..Konsolosluk başvuru alıyordu..bu gece yada yarın gece uçakla getirilecek isteyenler..
Hanimefendi uzulemiyor bile dusununİnsan olduğu için üzülüyor olabilir miyiz acabasizin yakınlarınız ya da siz de hastalığı kapabilirsiniz, üzülmeyelim mi? Nasıl biz ekmeğimizin peşinde işimize gücümüze gidiyorsak onların da ekmeği oradan.
Cnn Türk’te Ateş Kara ve Canan Karatay tuzlu su için kapışıyorlar, ne tuzlu suymuş arkadaş töbeler olsun
Canan karatayın suratı çok komik yaCnn Türk’te Ateş Kara ve Canan Karatay tuzlu su için kapışıyorlar, ne tuzlu suymuş arkadaş töbeler olsun
Artıyor bile birazdan yine açıklama gelecek allah yardım etsin . Sokağa çıkma yasağı gelmeliVaka sayısı artmaz umarım sokağa çıkma yasağı gelmeli artık bence artacak çok korkuyorum ben
Beni de rahatsız eden bu arkadaş diyor ki ölüm hep var zaten yahu varda sevdiklerimden uzakta ölmek var yalnız ölmek var Allah korusunAllah sonumuzu hayretsin. Gerçi bizim milletimizin çoğu bi rahat kişi. İşte bu rahatlık beni rahatsız ediyor. Bilinçli olmak lazım
Vaka sayısı artmaz umarım sokağa çıkma yasağı gelmeli artık bence artacak çok korkuyorum ben
Bu akşam belki açıklama yaparlar belki yasak olurArtıyor bile birazdan yine açıklama gelecek allah yardım etsin . Sokağa çıkma yasağı gelmeli
Biri forumun linkini mi attı acaba Karatay'aCnn Türk’te Ateş Kara ve Canan Karatay tuzlu su için kapışıyorlar, ne tuzlu suymuş arkadaş töbeler olsun
Hala öyleyim bugün kızımı aşıya götürdüm korktum çok eşim işe gidiyor ya tedirginim çokBenim de bugün aklıma geldiniz..çok tedirgindiniz.. öyle kalmış aklımda