Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Dışarı çıkmayın diyorsunuz ama bugün 1 günlük raporuydum evden çıkmadım.yarin mecbur ise gidicem kamu calisaniyim.calistigim bina çok kalabalık asansörlerde ağız ağıza çıkıyoruz. Toplu taşıma kullanıyorum günde 3 sefer.moralim çok bozuk gitmek istemiyorum. Ama kamu çalışanlarına hiçbir düzenleme yapılmadı.yanj 60 yaş altı, çocuğu olmayan,kronik rahatsızlığı olmayan kesim icin.bizim yaşam ve sağlık hakkımız yok mu

Malesef ben de cok tedirginim. Umreden donenlerin getirildigi sehirlerden birindeyim. Esim doguda askeri personel. Gecen hafta izne geldi. 2 hafta sonra donmesi gerekiyor. Ucak ve otobus kullanacak. Vandan aktarma yapacak. Her yer virus icindeymis gibi hissediyorum artik. Annem lisede babam universitede calisiyor. Kardesim var ogrenci. Hepsi de kalabalik ortamlara girecekler eninde sonunda. Haftaya kayinvalidelerin tarafinda dugun var. İptal etmeyecek kadar duyarsiz insanlar. Kayinvalideler de gidecek kadar el ne derci insanlar. Esim mecbur vedalasirken öpecek sarilacak vs. Paranoyak oldum iyice.
Her kafadan da ayri ses cikiyor. Kimi sicaklarda bitecek diyor. Kimi hayir oyle bir sey yok diyor. Kimi genlerimizden kaynakli bizde enfekte sayisi cok olmaz diyor. Kimi alakasi yok diyor. Aşı ve ilac bulundu test asamasinda deniyor. Sonra virus mutasyona ugrayip cocuklari da etkiler hale geliyor. Kimi maske takin korunun diyor, kimi maske saglikli insani korumaz, hastalarin takmasi gerek diyor. neye inanip neyi uygulayacagimizi sasirdik.
Umarim sag salim altindan kalkariz bu donemin...

Hastanede calisanlar napicak

Sokağa çıkmayın derken yasak gelsin diyoruz aslında.

Bakan açıklama yapsın artık ya sinirlerim bozuldu dünden beri zaten uyumadım düzgün üf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…