Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Niye uzuluyosun böyle bir ortamda gezmeyi birakmasaydi belki kendi dahil birkaç kişiye de bulastirdi vebalini nasıl ödeyecek

İnsan olduğu için üzülüyor olabilir miyiz acaba 🥴 sizin yakınlarınız ya da siz de hastalığı kapabilirsiniz, üzülmeyelim mi? Nasıl biz ekmeğimizin peşinde işimize gücümüze gidiyorsak onların da ekmeği oradan.

Niye uzuluyosun böyle bir ortamda gezmeyi birakmasaydi belki kendi dahil birkaç kişiye de bulastirdi vebalini nasıl ödeyecek
Ya insanlara uzulmeyi bile cok goruyorsnz iyiki Hemsire doktor degilsnz o zmn gezmeseydi diyip bakmazsiniz inanamyrm ya uzuldum demek iyiki gezdi demek degildir Ben birsey soyliyim mi bu virus bile bir sinav hepimiz icin bazisi bu sinavi gececek bazisi gecemiyecek

Konsolosluk başvuru alıyordu..bu gece yada yarın gece uçakla getirilecek isteyenler..
Bu bilgi eksik olmuş.. teyit edemedim özür dilerim herkesten..aslında çok dikkat ederim..

Panikle yazdım düşünmeden.. konsoloslukluk acil durum için başvuru alıyormuş..

Arkadaşlar moralim çok bozuk, bakalım sabah kaç vaka açıklanacak deniyor.
Biz gebelere ilaç ta uygulanmıyor.
Bı sunucu adam vardı Burak Akkul Corona pozitif Kartal eğitim araştırmada tedavi görüyor. Zor nefes alıyorum aramayın mesaj yazın demiş.

Allah sonumuzu hayretsin. Gerçi bizim milletimizin çoğu bi rahat kişi. İşte bu rahatlık beni rahatsız ediyor. Bilinçli olmak lazım

Evet her sey icin gec olmadan doktorlar sacma vakalar ile yorulmadan yasak gelmeli vaka sayisi 100 e yaklastimi acaba yogun olan sehirleri aciklasalar ya

X