- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
Az önce görümcem aradı sosyete pazarına gideceğiz dio siz ne yapıyorsunuz dedi evde oturuyoruz dedim biz hiç oturmuyoruz dedi peki dedim sinirlendim kapattım . Eşime anlattım abla mal mısın sen diyemedin mi dio bana
Artmış zaten vakalar, akşam öğreneceğiz kaça çıktığını
Internet haberinde gordum adam peygamber sehrinde hastalik olmaz keh keh keh guluyordu. Sukur kahvelerde kapatildi rahatladim birazPanik olmayalım evet ama gamsız ve Allahtan mantığında da olmayalım arkadaşlar bu çok ama çok önemli bir durum . Bunu bir sağlıkçı olarak söylüyorum gerçekten çok önemli bir durum .eve kapatın kendinizi derdinde değilim ama insan içine karismayin derdindeyim. Yani arada çıkıp bi yarım saat açık havada yürüyüş harika fikir yada çocuğu olanlar o pis parklara gitmeyin nolur açık alanlara belki ama yesil temiz alan tercih edilmeli . 3 hafta dişimizi sıkmalıyız italya ornegi aci bir ornek .umursamamak belki sizin canınızı almaz ama diğer insanların canını alabilir .korku panik yok ama özen dikkat var ki bence harika gidiyoruz üstesinden geleceğiz inşallah
Valla bende rahatladım sabah ekmek almaya giderken gördüm amcalar okey oynuyordu kafalarına ıstakayı geçiresim geldi . Ya nasıl virüs olmaz ki dini boyuttan bile baksak bu ise Allah gönderdi virüsü işte kullarım bi akıllı olun adam olun demeye çalışıyor. Allahın evi kapatıldı tavaf durdu gelmeyin sizin gibi kulları görmek istemiyorum biraz tek başınıza kalıp bana secde edin kalbinizi dinleyin diyor belki Allah .bu insanlar beni sinir hastası edecek ya . Allah sonumuzu hayretsinInternet haberinde gordum adam peygamber sehrinde hastalik olmaz keh keh keh guluyordu. Sukur kahvelerde kapatildi rahatladim biraz
Amin tatlim bir an evvel bu zor zamanlari atlatalim insaallahValla bende rahatladım sabah ekmek almaya giderken gördüm amcalar okey oynuyordu kafalarına ıstakayı geçiresim geldi . Ya nasıl virüs olmaz ki dini boyuttan bile baksak bu ise Allah gönderdi virüsü işte kullarım bi akıllı olun adam olun demeye çalışıyor. Allahın evi kapatıldı tavaf durdu gelmeyin sizin gibi kulları görmek istemiyorum biraz tek başınıza kalıp bana secde edin kalbinizi dinleyin diyor belki Allah .bu insanlar beni sinir hastası edecek ya . Allah sonumuzu hayretsin
12den önce açıklanacak dedi ya bakalım.Uyku tutmaz artık
Insaallah vaka sayisi artmaz12den önce açıklanacak dedi ya bakalım.
Artmış, yeni pozitif vakalar varmış. Ayrıca analizi devam eden numuneler varmış. Yeni vakalarla beraber güncel sayıyı akşam söyleyecekler.Insaallah vaka sayisi artmaz
Yaa evet okullar tatil camilerde namaz yok cafeler kapalı ama her eve dışardan akşam 1 kişi geliyo en az. Biz hiç dışarı çıkmasak bile eve biri dışardan geliyo yani..
9 günlük bayram tatillerinde batmayan ülke 2 hafta sokağa çıkma yasağı olsa da batmayacaktır heralde
Karantinadan kaçan insanlar var yaa bu insanlarda bu cehalet varsa rica minnet değil gerekeni yapacaksın. Çok geç olmadan
Netten baktım şimdiO kim kızlar ya
O kim kızlar ya
İnşallah kimseye bulaştırmamıştırNetten baktım şimdi
Çok gezenti programı sunucusuymuş.kartal araştırma hastanesinde karantinadaymış.testi pozitif çıkmış
hahahahaAnnem bir yandan haberlere bakıyor bir yandan çay dolduruyor . Diyor ki “size de virüs koyayım mı?”
Hepimiz haberlerle yatar kalkar olduk
Acaba ilk vakanın çevresinden mi ben de onu merak ediyorum.değilse durum çok fenaİnşallah kimseye bulaştırmamıştır ☹
Umrecilerden veya yurtdışından gelenlerden olabilir. Onlar karantinada malum.Acaba ilk vakanın çevresinden mi ben de onu merak ediyorum.değilse durum çok fena