Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Panik olmayalım evet ama gamsız ve Allahtan mantığında da olmayalım arkadaşlar bu çok ama çok önemli bir durum . Bunu bir sağlıkçı olarak söylüyorum gerçekten çok önemli bir durum .eve kapatın kendinizi derdinde değilim ama insan içine karismayin derdindeyim. Yani arada çıkıp bi yarım saat açık havada yürüyüş harika fikir yada çocuğu olanlar o pis parklara gitmeyin nolur açık alanlara belki ama yesil temiz alan tercih edilmeli . 3 hafta dişimizi sıkmalıyız italya ornegi aci bir ornek .umursamamak belki sizin canınızı almaz ama diğer insanların canını alabilir .korku panik yok ama özen dikkat var ki bence harika gidiyoruz üstesinden geleceğiz inşallah

Dönüşte uğramasalar bari..kv ye uğrayabilirler..

Ben gitmem çocukları yollamam eşim giderse de eve almam..

Internet haberinde gordum adam peygamber sehrinde hastalik olmaz keh keh keh guluyordu. Sukur kahvelerde kapatildi rahatladim biraz

Internet haberinde gordum adam peygamber sehrinde hastalik olmaz keh keh keh guluyordu. Sukur kahvelerde kapatildi rahatladim biraz
Valla bende rahatladım sabah ekmek almaya giderken gördüm amcalar okey oynuyordu kafalarına ıstakayı geçiresim geldi . Ya nasıl virüs olmaz ki dini boyuttan bile baksak bu ise Allah gönderdi virüsü işte kullarım bi akıllı olun adam olun demeye çalışıyor. Allahın evi kapatıldı tavaf durdu gelmeyin sizin gibi kulları görmek istemiyorum biraz tek başınıza kalıp bana secde edin kalbinizi dinleyin diyor belki Allah .bu insanlar beni sinir hastası edecek ya . Allah sonumuzu hayretsin

Amin tatlim bir an evvel bu zor zamanlari atlatalim insaallah

Artık evde çocuklarla kızma birader, monopoly vs oynayarak zaman geçiricez, komşu çocukları da hayal oldu

Buarada buraya yazayım. Ben tekrar kullanılabilen maske bulup aldım. Steril edip kullanıyorsunuz. Kumaş. Ecza deposundan bulduk. Yenilerini de almaya çalışacağım. Böyle bir ürünü biliyor muydunuz.
kullan atlar hızlı bitiyor.
ben ağır kronik hastayım. Risk listesindeyim. O yüzden maske Bulundurmak önemli.
zaten bende hep olur bahar alerjenleri için ve diğer yıllarda da griplerden korunmak için alıyordum. Ama hep kullan atlardan aldım. Bunu ilk görüyorum.

Ayni seyi dusunuyorum. Simdi karantina olsa 20 gün belki daha az kayip olur ama zaman gectikce telafisi olmayan durumlar cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…