- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
Bence bakanın dediklerinin içindedir, inşallah öyledir...Acaba ilk vakanın çevresinden mi ben de onu merak ediyorum.değilse durum çok fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bakanın dediklerinin içindedir, inşallah öyledir...Acaba ilk vakanın çevresinden mi ben de onu merak ediyorum.değilse durum çok fena
Bence kötü bir temenni değil, iyi hatta, toplum sağlığı açısından bakıyoruz neticede...Umrecilerden veya yurtdışından gelenlerden olabilir. Onlar karantinada malum.
Yani çok kötü bir temenni ama genel durum için inşallah karantinadakilerdendir diyorum
Virüsün yayılması durumunda vereceği psikolojik ülke kaynaklarını kullanımı açısından ekonomik olarak verilerinizde var mı alıntınız bunu akıl edememiş gibi görünüyorsunuz bu açıklamaları uzun uzadıya okuyup paylaştığınıza göre
O kim kızlar ya
Tv2 de program yapıyordu uzun zamandır.Eşiyle birlikte ülkeleri geziyorlar o zaman kaptı demek.Allah yardımcısı olsun
Tv2 de program yapıyordu uzun zamandır.Eşiyle birlikte ülkeleri geziyorlar o zaman kaptı demek.Allah yardımcısı olsun
Çocukları yok eşide karantida galiba ama sadece Burak pozitifmiş zor durum gerçekten evet genç olmaları büyük şansa inşallah çabuk atlatırÇocukları da vardı diye hatırlıyorum sanki, yanlış mı hatırladım bilemedim. Bu süreçte çocuklar ne yapıyordur diye düşündüm birden. Çok üzüldüm ama gençler umarım kolayca atlatırlar tüm hastalar.
O işte bir saçmalık var ama bende anlamadımnormalde vücütlarını tamamen kapatan tulum gibi birşey giyiyorlar sonuçta onlar herkesten fazla risk altında ve sürekli hastalarla temastalar ilginç gerçektenya o adamın resmini gördüm sosyal medyada ben. Yanında doktorla poz vermiş . Doktorun sadece maskesi var ağzında her yanı açık. Çinde öyle miydi ya doktorlar astronot gibi giyiniyordu. Bana çok garip geldi.
Türkiye'de Perşembe günü sokağa çıkma yasağı var dendi bana WhatsApp'ta doğru mu ?
Türkiye'de Perşembe günü sokağa çıkma yasağı var dendi bana WhatsApp'ta doğru mu ?
Ingiltere uçuşları iptal edildi orada gelmeye çalışan öğrenciler ne olacak ? Bilgisi olan var mı
Niye uzuluyosun böyle bir ortamda gezmeyi birakmasaydi belki kendi dahil birkaç kişiye de bulastirdi vebalini nasıl ödeyecekHadi ya çok üzüldüm inşallah çabuk atlatır
Bu bilgiyi nereden aldınızKonsolosluk başvuru alıyordu..bu gece yada yarın gece uçakla getirilecek isteyenler..