Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Saat altıda merkel açıklama yapacak. Fransa nin Macronun aksam evden cikma yasağını ilan edecegini söylüyorlar. Bende merkelin konuşmasını bekliyorum simdi

Bu yolun sonu nereye cikacak cok ciddi bir merak icerisindeyim.

Bu sacmaliklari yasarken yeni yeni yasalar .. bambaska seyler cikacak. Alistirma yapiyorlar sanki.
Gerci alistirma da yok hos ya.. hergün yeni yasa cikiyor aniden. Izleyip dinleyip uygulamaya hazir haldeyiz resmen. Korku da pompalandi. Oh miss.

Komplo teorilerine inaniyor olarak buluyorum kendimi sürekli ve hangi teori dogru dur diye kafa patlatmaya basladim ben

Dün karantinaya alinsam mutlu olacagimi yazmistim. Bugun hic mutlu degilim. Düzenimi ve isimi kaybetmek istemiyorum. Bizim sirkete mallar gelmiyor artik. Ne olacagi belli degil.. isverenler dahi saskin.

Umarim hersey güzellikle gecip gider..

Sağlık bakanı açıklama yapıyor A haber de bakalım ne diyecek kalbim küt küt

Gazamız mübarek ola, millet kıramadı kıçını oturamadı, aha böyle zorunlu kapatırlar işte...
Hak ediyoruz... vatandaşın biri de dün bana diyor ki korkmana gerek yok, 60 yaş üstü için tehlikeli, bende dedim bana birşey olmaz belki ama benim yüzünden birine birşey olursa.Kendi geziyor hanım... dedim kendi kendime bu insanlar ne içiyor da böyleler...

Çok gezinti pozitif Çıkmış bu Arada onun tedavisini görüyormuş

Marketlerin haftada 3 gün çalışacağıyla ilgili yeni haberler düşüyor. Bakanlık yazıyı yalanladı ama marketlerde saat düzenlemesi yapılıyor doğru mudur ki? Kafelerin vs kapatılacağı da o yazıda yazıyordu yine, onu yaptılar.

Çok ürkütücu insanları sadece markette gorucez bizim sokaklarda baya boşaldı tek marketler kalabalık Allah beterinden korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…