Bizde ağaçtan çıkmadık dimiBu insanlar dediklerinizin alayı kendinden çok başta çocuğu yoksa kronik rahatsızlığı olan tanıdıkları ve yaşlı başlı anne babaları için endişeleniyorlar.
Az önce görümcem aradı sosyete pazarına gideceğiz dio siz ne yapıyorsunuz dedi evde oturuyoruz dedim biz hiç oturmuyoruz dedi peki dedim sinirlendim kapattım . Eşime anlattım abla mal mısın sen diyemedin mi dio banaBakan yeni sayı açıklayacağız dedi..
Fena oldum.
Görümcem de tatil olunca 12 saat mesafeye eltilerine gitmişler.. böyle cahiller oldukça işimiz zor
Ben de bekliyorum maalesef,şu an panik havası yaratmamaya çalışıyorlar ama vakalar artmaya devam ederse ki edecek gibi görünüyor, son kaçınılmaz.Ben bekliyorum her an. Her yeri kapattılar zaten, sokağa çıkma yasağı son adımı.
Size gelmek isterlerse almayın, alnına da şüpheli yazsın...Az önce görümcem aradı sosyete pazarına gideceğiz dio siz ne yapıyorsunuz dedi evde oturuyoruz dedim biz hiç oturmuyoruz dedi peki dedim sinirlendim kapattım . Eşime anlattım abla mal mısın sen diyemedin mi dio bana
Artmış zaten vakalar, akşam öğreneceğiz kaça çıktığınıBen de bekliyorum maalesef,şu an panik havası yaratmamaya çalışıyorlar ama vakalar artmaya devam ederse ki edecek gibi görünüyor, son kaçınılmaz.
Bana gelemez 800 km uzakta ama eğer gelecek olsa kabul etmezdim cahilSize gelmek isterlerse almayın, alnına da şüpheli yazsın...
Bu gune kadar panik yapmiyordum marketlerde hersey vardi aksam kizima sut ve ekmek almaya ciktim ekmek son 2 kalmisti aldim makarna yag tavuk un pirinc bulgur salca tuvalet kagidi kalmamisti asiri panik oldum oyle bos raflari gorunce kimse olmazdi msrkette o saatlerdr tedbirsiz gittim bide baktim 50 kisi uzun uzun kuyruk panik oldum çok
Ankara mamak canım sakin di buralar bende rahattım su ana kadar zaten anksiyetem var goruntu korkuttuHangi şehir acaba
Bu cahiller olduktan sonra işimiz zorAz önce görümcem aradı sosyete pazarına gideceğiz dio siz ne yapıyorsunuz dedi evde oturuyoruz dedim biz hiç oturmuyoruz dedi peki dedim sinirlendim kapattım . Eşime anlattım abla mal mısın sen diyemedin mi dio bana
Yok kediler kafalarını bir yere saklayınca vücutlarının görünmediğini sanıyorlar onun gibi
Çok gezinti pozitif Çıkmış bu Aradaonun tedavisini görüyormuş
Koronaa ilk ciktiginda whatsaap tan durum paylastim misafir kabul etmiyorum diye gelende olmadi sukur ama esler gifip geliyorlsr islere topmu tasima korkuyoruz insaallah tez zamanda gecer şu virus dunyadanBu cahiller olduktan sonra işimiz zor
Evde erzak dezenfektan olsa ne yararki. Kocalar işe gidip geliyor. Insallah temelli karantina yaparlar. Ben evde herturlü tedbiri alsamda esim disardan geliyor
Hadi ya çok üzüldüm inşallah çabuk atlatırÇok gezinti pozitif Çıkmış bu Aradaonun tedavisini görüyormuş
Bilim insanları ilacı , aşıyı bulana kadar çok dikkat edeceğiz. Herkese kolay gelsin. Herkes aynı düşüncelere sahip olacak diye bişey yok. Ama insanların önlem almasına engel olacak şeyler yazmayın.
eğer kendinize ait bir düşünceniz varsa bunun size sit olduğunu belirtin. Ben öyle yapıyorum. Biri okuyup yanlış etkilenmesin diye.
O kimHadi ya çok üzüldüm inşallah çabuk atlatır