Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kesinlikle böyle bir durumdan bari prim yapmasalar keşke

Benim merak ettiğim sağlık bakanlığı işe tabipler birliği koordineli bir şekilde çalışmıyor mu ? Bu açıklama çok kafa karıştırıcı.
Bende bilmiyorum ilerleyen saatlerde açıklama gelecektir diye düşünüyorum bakanlıktan
Edit: birlikte değillermis bu iki kurum şimdi okudum önceki mesajları

Netice olarak korkuyla yaşayan evlerine kapanan bir dünya elde ettik asıl bundan sonra başımıza her şey gelebilir

uygulanan bir tedavi sekli yok zaten, ates dusuruculer vs... bahsi gecen sunucunun oze hastanede oldugunu dusunuyorum, oze hastanelerde zaten bu test yapilmiyor. supheli kisiler sevk ediliyor direkt uygun merkeze. o iste bir gariplik var

Yok devlet hastanesinde. Hastane ismi de söylemiş hatta. Bence de gariplik var ama çözemedim.

Kaynağı, belgesi nedir onu soruyorum. İzledim, "Hasta sayısının bize belirtilen 18 kişiden çok daha fazla olduğuna dair duyum alıyoruz" dedi sadece.
anladim umarim haklisinizdir.
o haberi izledikten sonra yemek yaparken bir dizi acip izleyeyeyim dedim dizi cekileli 10 sene oldu.
kadin dizide konusurken oksurdu icimden koronami ki acaba dedim.
sonra birden kan beynine fiskirdi ben koronadan olmesemde bu panikten olecegim heralde

Yani şimdi çıksam, atıyorum "Ben doktor Astoria, hasta sayısının bilmem kaç kişi olduğuna dair duyum alıyorum" desem bunu teyit etmesi gereken kişi yine benim. Burada herkes duyum alıyor, herkes bir ünvanın, ismin arkasına sığınıp bir şeyler söyleyebilir. Bir iddia atılıyorsa ortaya bu doğrulanmalı. Doğrulaması gereken kişi de iddiayı ortaya atan kişidir. Onun dışında teyitlenmemiş, kanıtlanmamış hiçbir söyleme inanmıyorum.

Haberleri izliyorum şu an
Yurtlardan çıkarılan öğrencilerin hali perişan
Kuzular ya gencecikler gece 22:30 da haber vermişler, 12 ye kadar çıkın denmiş apar topar, öğrenci bunlar ya cebinde parası olmayan var, hemen gidecek yeri olmayan var, Rabbim yardımcıları olsun

Almanya "Shutdown" kararı aldi. Almanyadaki arkadaşlar bugün muhakkak haberlere baksin. Yeni kurallar uygulanacak

Emin misiniz? Sadece Bayern eyaleti cogu seyi kapatacagini okudum az önce..

Haberlerden gina geldi hangisini takip edecegini sasirdim. Takip edesim dahi yok yani.
Birde benim yasadigim eyalette bin enfekte olmus kisi varmis hatta hepsi cevremdeymis ne hikmetse. Valla medyaya yansitildigi gibi göremedim ama cevremde birseyler. Hatta duymuyorum dahi insanlardan su su yakinim hasta oldu öldü vs diye..

Bu virusu ciddiye aliyorum. Sonucta var olan birsey ve sagliksiz bir insani öldürebilir tabiki. Ama bir virusun bukadar büyütülmesini artik ciddiye alamiyorum gercekten.

Ellerim kurudu hem sabunlayip hem desenfekte etmekten. Evin kapi kollarina desenfekte dahi siktim hatta butun evi desenfekte ettim sürekli.

Ama cevremde haberlerden okudugum korkunc seyleri göremiyorum. Günes acti kuslar ötüyor heryer sakin herzaman ki gibi hersey.

Arkasinda bambaska seyler yattigini düsünüyorum artik. Insanlarin psikolojileriyle oynuyorlar.
Karantinaya alinmaya bile raziyim okadar haberden sonra

Neyse yinede sözkonusu saglik sonucta sirf göremiyoruz diye virusun veya tehlikelin olmadigi anlamina da gelmiyor sonucta.. Allah yinede hepimize saglik versin.
Devlet adamlarina inanmaktan baska caremiz yok. Bir nebze süphemiz olsun yinede.. evhama ve korkuya da kapilmayalim yine ne olur ne olmaz.
Akil sagligi önemli. Korkudan kuzuya dönüp kurta yem olmak da var.

Son açıklamaya göre bugün saat 24:00 itibariyle restaurant, kafe, tiyatro vb hepsi mart sonuna kadar kapatılıyor

İçişleri Bakanlığının yayınladığı belgeye bakabilirsiniz

Annem bir yandan haberlere bakıyor bir yandan çay dolduruyor . Diyor ki “size de virüs koyayım mı?”
Hepimiz haberlerle yatar kalkar olduk

Şu an camiden bir anons yapıldı ama duyamadım? Sizde de var mı böyle birşey ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…