Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Emin misiniz? Sadece Bayern eyaleti cogu seyi kapatacagini okudum az önce..

Haberlerden gina geldi hangisini takip edecegini sasirdim. Takip edesim dahi yok yani.
Birde benim yasadigim eyalette bin enfekte olmus kisi varmis hatta hepsi cevremdeymis ne hikmetse. Valla medyaya yansitildigi gibi göremedim ama cevremde birseyler. Hatta duymuyorum dahi insanlardan su su yakinim hasta oldu öldü vs diye..

Bu virusu ciddiye aliyorum. Sonucta var olan birsey ve sagliksiz bir insani öldürebilir tabiki. Ama bir virusun bukadar büyütülmesini artik ciddiye alamiyorum gercekten.

Ellerim kurudu hem sabunlayip hem desenfekte etmekten. Evin kapi kollarina desenfekte dahi siktim hatta butun evi desenfekte ettim sürekli.

Ama cevremde haberlerden okudugum korkunc seyleri göremiyorum. Günes acti kuslar ötüyor heryer sakin herzaman ki gibi hersey.

Arkasinda bambaska seyler yattigini düsünüyorum artik. Insanlarin psikolojileriyle oynuyorlar.
Karantinaya alinmaya bile raziyim okadar haberden sonra:KK53:

Neyse yinede sözkonusu saglik sonucta sirf göremiyoruz diye virusun veya tehlikelin olmadigi anlamina da gelmiyor sonucta.. Allah yinede hepimize saglik versin.
Devlet adamlarina inanmaktan baska caremiz yok. Bir nebze süphemiz olsun yinede.. evhama ve korkuya da kapilmayalim yine ne olur ne olmaz.
Akil sagligi önemli. Korkudan kuzuya dönüp kurta yem olmak da var.

Saat altıda merkel açıklama yapacak. Fransa nin Macronun aksam evden cikma yasağını ilan edecegini söylüyorlar. Bende merkelin konuşmasını bekliyorum simdi

Bu yolun sonu nereye cikacak cok ciddi bir merak icerisindeyim.

Bu sacmaliklari yasarken yeni yeni yasalar .. bambaska seyler cikacak. Alistirma yapiyorlar sanki.
Gerci alistirma da yok hos ya.. hergün yeni yasa cikiyor aniden. Izleyip dinleyip uygulamaya hazir haldeyiz resmen. Korku da pompalandi. Oh miss.

Komplo teorilerine inaniyor olarak buluyorum kendimi sürekli ve hangi teori dogru dur diye kafa patlatmaya basladim ben :KK53:

Dün karantinaya alinsam mutlu olacagimi yazmistim. Bugun hic mutlu degilim. Düzenimi ve isimi kaybetmek istemiyorum. Bizim sirkete mallar gelmiyor artik. Ne olacagi belli degil.. isverenler dahi saskin.

Umarim hersey güzellikle gecip gider..

Sağlık bakanı açıklama yapıyor A haber de bakalım ne diyecek kalbim küt küt

Gazamız mübarek ola, millet kıramadı kıçını oturamadı, aha böyle zorunlu kapatırlar işte...
Hak ediyoruz... vatandaşın biri de dün bana diyor ki korkmana gerek yok, 60 yaş üstü için tehlikeli, bende dedim bana birşey olmaz belki ama benim yüzünden birine birşey olursa.Kendi geziyor hanım... dedim kendi kendime bu insanlar ne içiyor da böyleler...

Çok gezinti pozitif Çıkmış bu Arada :KK43: onun tedavisini görüyormuş

Marketlerin haftada 3 gün çalışacağıyla ilgili yeni haberler düşüyor. Bakanlık yazıyı yalanladı ama marketlerde saat düzenlemesi yapılıyor doğru mudur ki? Kafelerin vs kapatılacağı da o yazıda yazıyordu yine, onu yaptılar.

Çok ürkütücu insanları sadece markette gorucez bizim sokaklarda baya boşaldı tek marketler kalabalık Allah beterinden korusun hepimizi

X