Şu an camiden bir anons yapıldı ama duyamadım? Sizde de var mı böyle birşey ?
Evet acaba cemaatle ilgilimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin misiniz? Sadece Bayern eyaleti cogu seyi kapatacagini okudum az önce..
Haberlerden gina geldi hangisini takip edecegini sasirdim. Takip edesim dahi yok yani.
Birde benim yasadigim eyalette bin enfekte olmus kisi varmis hatta hepsi cevremdeymis ne hikmetse. Valla medyaya yansitildigi gibi göremedim ama cevremde birseyler. Hatta duymuyorum dahi insanlardan su su yakinim hasta oldu öldü vs diye..
Bu virusu ciddiye aliyorum. Sonucta var olan birsey ve sagliksiz bir insani öldürebilir tabiki. Ama bir virusun bukadar büyütülmesini artik ciddiye alamiyorum gercekten.
Ellerim kurudu hem sabunlayip hem desenfekte etmekten. Evin kapi kollarina desenfekte dahi siktim hatta butun evi desenfekte ettim sürekli.
Ama cevremde haberlerden okudugum korkunc seyleri göremiyorum. Günes acti kuslar ötüyor heryer sakin herzaman ki gibi hersey.
Arkasinda bambaska seyler yattigini düsünüyorum artik. Insanlarin psikolojileriyle oynuyorlar.
Karantinaya alinmaya bile raziyim okadar haberden sonra
Neyse yinede sözkonusu saglik sonucta sirf göremiyoruz diye virusun veya tehlikelin olmadigi anlamina da gelmiyor sonucta.. Allah yinede hepimize saglik versin.
Devlet adamlarina inanmaktan baska caremiz yok. Bir nebze süphemiz olsun yinede.. evhama ve korkuya da kapilmayalim yine ne olur ne olmaz.
Akil sagligi önemli. Korkudan kuzuya dönüp kurta yem olmak da var.
Saat altıda merkel açıklama yapacak. Fransa nin Macronun aksam evden cikma yasağını ilan edecegini söylüyorlar. Bende merkelin konuşmasını bekliyorum simdi
Hak ediyoruz... vatandaşın biri de dün bana diyor ki korkmana gerek yok, 60 yaş üstü için tehlikeli, bende dedim bana birşey olmaz belki ama benim yüzünden birine birşey olursa.Kendi geziyor hanım... dedim kendi kendime bu insanlar ne içiyor da böyleler...Gazamız mübarek ola, millet kıramadı kıçını oturamadı, aha böyle zorunlu kapatırlar işte...
Ben mersindeyim anons burda da yapıldı. Vakit namazlarınızı evde kilin diye. Ayrica babam belediyede calisiyor 15 gun izne ayirmislar 60 yas uzeri diyeEvet acaba cemaatle ilgilimi?
Kim ki çok gezinti?Çok gezinti pozitif Çıkmış bu Arada onun tedavisini görüyormuş
Sokaga cikmayin Dedi amaSokağa çıkma yasağı ile ilgili de böyle bir şey söz konusu değil dedi Sağlık Bakanı
Ha yok benim demek istediğim tüm ülkede sokağa çıkma yasağı uygulanması anlamındaSokaga cikmayin Dedi ama
Ben bekliyorum her an. Her yeri kapattılar zaten, sokağa çıkma yasağı son adımı.Ha yok benim demek istediğim tüm ülkede sokağa çıkma yasağı uygulanması anlamında