- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.832
- 27
Gerçekten benim annem psikolojimi bozdu. Keşke çalışıyor olsaydım diyorum ya . Kadın vicdanımla oynuyor resmen. Ben kendimce tedbirleri alıp biraz uzaklaşmak istiyorum cidden bütün gün evde korona haberlerine maruz kalmaktan , konuşmalarına maruz kalmaktan bana fenalık geldi. Evet ben dışarı çıkmak hava almak istiyorum. Ama kendisi ben yaşlıyım gençlere bir şey olmuyormuş , yaşlılara bulaştırıp onları öldürüyorlarmış hem ben sigara içiyorum diyip yanımda sigara yakıyor ! Resmen vicdanımla oynuyor. Ben toplu taşıma kullanmıcam kalabalık kafelere gitmicem sonuçta .
Tamam ciddi bir durum da insanları “fazla” korkuya sürüklemiyorlar mı ya ? Bu gidişle stresten ölecek insanlar. Dışarı çıkmayın korona öldürür. İçeri girmeyin deprem öldürür. Ya ne yapıcaz biz ? Farkındamısınız son yıllarda dünya hep bir korku imparatorluğu ile yönetiliyor. Sanki hayat çok mükemmel böyle hepimiz gülllük gülistanlık mutluluk içinde yaşıyoruz , bir de insanların , hayvanların başına bu virüsleri bela edip üstüne korku imparatorluğu kurarak iyice cehenneme çeviriyorlar. Üç günlük dünyada bir gün yüzü göremedim ben şahsen yaİki gıdım mutluluğu da çok görüyorlar.
bu Virüsleri yayıp etrafa korkuyu da salanlar neden kansere aynı şekilde davranmıyor sorarım size ? Etrafımda genç yaşta yakalanan o kadar çok insan var ki! Gencecik hayatları korkunç bir sonla alıp götürmüyor mu ? Kanseri bitirmek işlerine gelmiyor çünkü ilaç satacaklar .. ah ah filler tepişirken çimenler ölüyor ah !!!
Öyle olsa saklayamazlar ben nasıl Amerikali vakkalari gördüm biri görür yakını olur yazar bir iki kişi demiyorsunuz patladı diyorsunuz o duyulur heleki büyük sehirdeyseTürk Tabipler Birliği Başkanı Sinan Adıyaman: Büyük bir kentimizde koronavirüs vaka sayısı patladı Böyle bir haber var umarım yalan haberdir
Türk Tabipler Birliği Başkanı Sinan Adıyaman: Büyük bir kentimizde koronavirüs vaka sayısı patladı Böyle bir haber var umarım yalan haberdir
Bende öyle düşünüyorum adamlar neye dayanarak bunu söylemiş anlamadim TTB yapmış bu açıklamayıÖyle olsa saklayamazlar ben nasıl Amerikali vakkalari gördüm biri görür yakını olur yazar bir iki kişi demiyorsunuz patladı diyorsunuz o duyulur heleki büyük sehirdeyse
Yasadigim sehirdeki belirlenen merkez degisti ayri bir hastahane acildi tum bolumler kapatilmis yerel medyadaki suphe haberi negatif diye sonuclanmadi sanirim pozitif vaka var ve bina degistirildi
Artik sokaga cikma yasagi gelmeli.
9 gun bayram tatilinde kimse ölmüyor 2 hafta evde dursak ölmeyiz bu dunyanin derdi
HaklisinizDuyum vs. diyen kimseye inanmayın. Kanıtı varsa çıkar söyler, burada herkesin bir "duyumu" var ona bakarsak. Resmi kaynaklar dışında kimseye itibar etmeyin.
Aynı sehirde miyiz acaba? Tam olarak yazdığınız durum oldu burada?
Avmde ne acil olabilir ki hepsi markette var zatenAVM ler niye kapatılmıyor?
Acil ihtiyaç lar için mi?
Ya ben herkesin kendi bungolov locasında mangal yaptığı orman içi bir yere gidecektim şehir dışında . Kadın buna bile dellendi . Dedim gel götüreyim delirecez bu evde bu panik bu stres iyi değil. Vallahi bütün gün korona dinlemekten rüyamdan çıkmadı korona yaAçık havada yürüyebilirsiniz hiçbir sakıncası yok. Diyorum ya insanları virüs değil korona anksiyetesi mahvedecek. Ne amaaan boşver demek ne de fazla panik olmak, kendini deli gibi temizliğe vurmak iyi bir şey. Uzmanlar zaten alınması gereken önlemleri söylüyorlar. Her konuyu abarttığımız gibi bunu da abartıyoruz.
Haklisiniz
Türk Tabipler Birliği Başkanı Sinan Adıyaman: Büyük bir kentimizde koronavirüs vaka sayısı patladı Böyle bir haber var umarım yalan haberdir
Ya ben herkesin kendi bungolov locasında mangal yaptığı orman içi bir yere gidecektim şehir dışında . Kadın buna bile dellendi . Dedim gel götüreyim delirecez bu evde bu panik bu stres iyi değil. Vallahi bütün gün korona dinlemekten rüyamdan çıkmadı korona ya
Ki benim düğünüm vardı . Düğünler iptal olmuş inşallah mayısa kadar kalkar . Ben napim
Benim merak ettiğim sağlık bakanlığı işe tabipler birliği koordineli bir şekilde çalışmıyor mu ? Bu açıklama çok kafa karıştırıcı.
Hayır, birlikte çalışmıyorlar. Birlik zaten, bir tür kuruluş yani doktorların kendi arasında kurduğu. Zaten genelde çok çatışıyorlar.
Çatışmalaru zaten kafamı karıştırmıştı,böyle bir açıklama ile insanların ne yapması bekleniyor ki? Bir de teve2de çok gezen programını sunan biri vardı o da eşiyle hastanedeymiş tedavi uygulanıyormuş ama test sonucunu söylememişler. Hastalara bildirilmiyor mu karantina altındaysa (eğer şüphe varsa ama durum kesinleşmemişse) yine de tedavi uygulanıyor mu ki?
uygulanan bir tedavi sekli yok zaten, ates dusuruculer vs... bahsi gecen sunucunun oze hastanede oldugunu dusunuyorum, oze hastanelerde zaten bu test yapilmiyor. supheli kisiler sevk ediliyor direkt uygun merkeze. o iste bir gariplik varÇatışmalaru zaten kafamı karıştırmıştı,böyle bir açıklama ile insanların ne yapması bekleniyor ki? Bir de teve2de çok gezen programını sunan biri vardı o da eşiyle hastanedeymiş tedavi uygulanıyormuş ama test sonucunu söylememişler. Hastalara bildirilmiyor mu karantina altındaysa (eğer şüphe varsa ama durum kesinleşmemişse) yine de tedavi uygulanıyor mu ki?