Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Açık havada yürüyebilirsiniz hiçbir sakıncası yok. Diyorum ya insanları virüs değil korona anksiyetesi mahvedecek. Ne amaaan boşver demek ne de fazla panik olmak, kendini deli gibi temizliğe vurmak iyi bir şey. Uzmanlar zaten alınması gereken önlemleri söylüyorlar. Her konuyu abarttığımız gibi bunu da abartıyoruz.

içişleri bakanlığınca, 81 il valiliğine "koronavirüs tedbirleri" konulu ek bir genelge daha gönderildi. genelgeyle, bu gece yarısından itibaren tiyatro, sinema, lokanta, kahvehane, internet kafe, kapalı çocuk oyun alanlarının faaliyetleri durdurulacak.

Aynı sehirde miyiz acaba? Tam olarak yazdığınız durum oldu burada?

Ya ben herkesin kendi bungolov locasında mangal yaptığı orman içi bir yere gidecektim şehir dışında . Kadın buna bile dellendi . Dedim gel götüreyim delirecez bu evde bu panik bu stres iyi değil. Vallahi bütün gün korona dinlemekten rüyamdan çıkmadı korona ya
Ki benim düğünüm vardı . Düğünler iptal olmuş inşallah mayısa kadar kalkar . Ben napim

Hadi böyle bir durum olsa bile işin uzmanı insanları paniğe sürükleyecek açıklamalar yapmamalıdır. "Hepimiz ölüceeez, korona patladı ben öyle duydum" böyle açıklama mı olur? Altında başka bir şey ararım bunun. Varsa da "Arttığından endişe ediyoruz ama resmi kaynaklardan haber bekliyoruz" gibisinden açıklama yaparsın. Bu halkı kaosa ve paniğe sürüklemekten başka bir şey amaçlamıyor bana kalırsa. Sağlık bakanının yeterince şeffaf olduğunu düşünüyorum, bilim kuruluna danışarak iş yapıyor zaten. Müsterih olun.

Şimdilik sağlığımız açısından yüzlerce insanla bir arada, dipdibe olacağımız düğün salonlarının bir süre rafa kalkmasında fayda var. Evlilik ertelenebilir ama sağlığınız şakaya gelmez. Bu da geçecek, sonsuza kadar böyle süremez. Az daha sabır ve dikkat :)

Benim merak ettiğim sağlık bakanlığı işe tabipler birliği koordineli bir şekilde çalışmıyor mu ? Bu açıklama çok kafa karıştırıcı.

Hayır, birlikte çalışmıyorlar. Birlik zaten, bir tür kuruluş yani doktorların kendi arasında kurduğu. Zaten genelde çok çatışıyorlar.

Hayır, birlikte çalışmıyorlar. Birlik zaten, bir tür kuruluş yani doktorların kendi arasında kurduğu. Zaten genelde çok çatışıyorlar.

Çatışmalaru zaten kafamı karıştırmıştı,böyle bir açıklama ile insanların ne yapması bekleniyor ki? Bir de teve2de çok gezen programını sunan biri vardı o da eşiyle hastanedeymiş tedavi uygulanıyormuş ama test sonucunu söylememişler. Hastalara bildirilmiyor mu karantina altındaysa (eğer şüphe varsa ama durum kesinleşmemişse) yine de tedavi uygulanıyor mu ki?

Türkiye'de bildiriliyor diye biliyorum, yalan olmasın. Zaten birinde çıkınca tüm ailesi ve yakın çevresi karantina altına alınıyor hemen. Sağlık Bakanlığı'nın Türk Tabipler Birliği'ne açtığı yığınla dava ve kınama var, küçük bir Google aramasıyla görebilirsiniz hepsini.

uygulanan bir tedavi sekli yok zaten, ates dusuruculer vs... bahsi gecen sunucunun oze hastanede oldugunu dusunuyorum, oze hastanelerde zaten bu test yapilmiyor. supheli kisiler sevk ediliyor direkt uygun merkeze. o iste bir gariplik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…