- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Gazamız mübarek ola, millet kıramadı kıçını oturamadı, aha böyle zorunlu kapatırlar işte...
Bu daha başlangıç olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gazamız mübarek ola, millet kıramadı kıçını oturamadı, aha böyle zorunlu kapatırlar işte...
Kesinlikle böyle bir durumdan bari prim yapmasalar keşkeHadi böyle bir durum olsa bile işin uzmanı insanları paniğe sürükleyecek açıklamalar yapmamalıdır. "Hepimiz ölüceeez, korona patladı ben öyle duydum" böyle açıklama mı olur? Altında başka bir şey ararım bunun. Varsa da "Arttığından endişe ediyoruz ama resmi kaynaklardan haber bekliyoruz" gibisinden açıklama yaparsın. Bu halkı kaosa ve paniğe sürüklemekten başka bir şey amaçlamıyor bana kalırsa. Sağlık bakanının yeterince şeffaf olduğunu düşünüyorum, bilim kuruluna danışarak iş yapıyor zaten. Müsterih olun.
Bende bilmiyorum ilerleyen saatlerde açıklama gelecektir diye düşünüyorum bakanlıktanBenim merak ettiğim sağlık bakanlığı işe tabipler birliği koordineli bir şekilde çalışmıyor mu ? Bu açıklama çok kafa karıştırıcı.
Kesinlikle böyle bir durumdan bari prim yapmasalar keşke
uygulanan bir tedavi sekli yok zaten, ates dusuruculer vs... bahsi gecen sunucunun oze hastanede oldugunu dusunuyorum, oze hastanelerde zaten bu test yapilmiyor. supheli kisiler sevk ediliyor direkt uygun merkeze. o iste bir gariplik var
Marmara bolgesimi? Ozel msj atabilirsiniz isterseniz
duyum demedi.Duyum vs. diyen kimseye inanmayın. Kanıtı varsa çıkar söyler, burada herkesin bir "duyumu" var ona bakarsak. Resmi kaynaklar dışında kimseye itibar etmeyin.
O zaman yandık. Havalar ısınınca kaybolmayacakAvusturya
Avustralya değil Avusturya da yani Avrupa da ama sıcaklığa dayanıklı galibaO zaman yandık. Havalar ısınınca kaybolmayacak
duyum demedi.
tv programinda acikladi
anladim umarim haklisinizdir.Kaynağı, belgesi nedir onu soruyorum. İzledim, "Hasta sayısının bize belirtilen 18 kişiden çok daha fazla olduğuna dair duyum alıyoruz" dedi sadece.
anladim umarim haklisinizdir.
o haberi izledikten sonra yemek yaparken bir dizi acip izleyeyeyim dedim dizi cekileli 10 sene oldu.
kadin dizide konusurken oksurdu ivimden koronami ki acaba dedim.
sonra birden kan beynine fiskirdi ben koronadan olmesemde bu panikten olecegim heralde
Almanya "Shutdown" kararı aldi. Almanyadaki arkadaşlar bugün muhakkak haberlere baksin. Yeni kurallar uygulanacak
anladim umarim haklisinizdir.
o haberi izledikten sonra yemek yaparken bir dizi acip izleyeyeyim dedim dizi cekileli 10 sene oldu.
kadin dizide konusurken oksurdu icimden koronami ki acaba dedim.
sonra birden kan beynine fiskirdi ben koronadan olmesemde bu panikten olecegim heralde