Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Şu 14 gün evde nasıl geçecek bilmiyorum paranoyak oldum ben de. Kafamı hiçbir şeye veremiyorum. Kitap okumak istesem aklımda. Film izlemek iatesem aklımda. Ne yapsam atamıyorum aklımdan. Odaklanamıyorum başka bir şeye

Evet ya ne guzel dediniz. umreden gelenlere olseler keske diyecek gibi hanimefendi
Üzgünüm, endişeliyim, korku içindeyim. Daha 15gün önce açık kalp ameliyatı olmuş bir babam, risk grubunda bir annem, iki de evladım var. Korkmakta çok çok haklıyım. Kimsenin hayatında gözüm yok. ben ‘ ya herhangi bir virüs taşıyorsam’ endişesiyle babamı ziyarete bile gitmezken, insanların umarsızca ordan oraya gezmelerine dayanamıyorum.
kimse ölmesin, ama umreden gelenler de risk taşıyorsa lütfen, bir zahmet kurallara riayet edip karantinada otursunlar. Onların şartlarının iyiliği ya da kötülüğü beni şu an hiç ilgilendirmiyor. O yurtlarda binlerce öğrenci yaşayabildiğine göre, 14gün onlar da yaşayabilir. Biz de yaşadık zamanında, kimse yurtta ölmüyor.

Yıl : 2018
My secret terrıus Dizisi
10.Bölüm, 53.Saniye

Videosu var ama yüklenmiyor. Babam yollamış az önce. Ne imâ ediliyor sizce? Anlamıyorum

Son düzenleme:
E tabi bilemem
Sen hiç bilemezsin ama
Çünkü hiç enfeksiyon virüs hastalıklar konusunda eğitim almadın
Ben doktor değilim kaldı ki şu an tıp bu hastalık karşısında çaresiz maalesef
Bana üstünlük taslamaya çalışıyorsun sadece sağdan soldan okuduğunla
Biyolog değilsin
Doktor değilsin
Eczacı değilsin
Hastalıklar bulaşıcı hastalık virüsler bakteriler konusunda eğitimin yok
Ben herseyi tabiki bilmiyorum
Bilmem imkansız
Tıp bu konuda çaresiz zaten
Ama sen diyorsun ki tuzlu su corona virüsüne etkili değil
Sonra çıkıyorsun ki önlem alın corona dan gargara yapın
Eee niye yapayım o zaman diyorum bende
Madem bir işe yaramıyor
Burda amaç coronadan korunmak değil mi?
Allahım ya sana geliyorum cidden
Kendinle çeliştin
Ben tuzlu suyla gargara yapıp diğer boğaz enfeksiyonlarından korunayım o zaman bunu söyle insanlarq
Corona değil diğer virüs ve bakteriyel hastalıklardan
Bunu söyleyemiyorsun bile
Sen niye beni kırasın bilgin yok eğitim yok
Okuduğun makaleyi paylaşıyorsun sadece
Neyse sen yap gargarını yine de

Valla ablacım sizde hiçbirşey değilsiniz belli ki ajfjfjjf zira kendi bilgilerinizle alakalı bir tane bile yorumunuz yok hep Canan Karatay bunu dedi yok şu şunu dedi diyip duruyorsunuz yahu sizde bilmediğimizi kabul ediyorsunuz zaten ajfjdjjdjd ben en azından okuyorum, tuzlu suyla gargara yapın corona geçer demiyorum
Yok yok kesinlikle emin oldum, okuduğunuzu anlamama gibi bir probleminiz var sizin yazmayın artık ya.
Israrla anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorsunuz nedir yani ne istiyorsunuz benden
Tamam siz haklısınız arkadaşlar bu hanımefendiyi dinleyin lütfen
Corona kaparsanız tuzlu su gargarası yapın, coronavirüs bu şekilde vücuttan atılıyormuş. Sakın karantinaya falan girmeyin, zahmet olmazsa Çin'e ve İtalya'ya da haber salın. İnsanlar boş yere orada karantinadalar söyleyin herkes tuzlu suyla banyo yapıp boğazını onunla temizlesin.
Hatta yetmedi sizi mutlaka Dünya Sağlık Örgütü'nün başına geçirelim, harcanmayın burada biyoloji okuyan hanım.
Bir de birşey sorabilir miyim? Siz virüse alakalı ne düşünüyorsunuz tam olarak, bizi bir biyoloji okumuş olarak aydınlatabilir misiniz?

Tekrar ediyorum, tuzlu su gargarası sadece bir ÖNLEMDİR. Gerçekliği Dünya Sağlık Örgütü tarafından kanıtlanmamıştır. Boğazdaki enfeksiyonlara iyi geldiği söylenir. Boğazı temizler. Ancak virüsü değil. Virüsü temizlemez. Coronavirüs ile normal grip virüsü bambaşka şeyler. O yüzden coronavirüsü tuzlu su gargarası geçiremez diyebilir miyiz? Diyebiliriz. Yine de önlem amaçlı yapılabilir mi? Yapılabilir. Ancak kesinliği yok. Peki bulaşan coronavirüsü vücuttan atar mı? Hayır atmaz. Bitti.

Sondakika da gördüm bu haberi simdi. Gerçekten saka gibi ya Ya gerçekten varsa corona nasil baska insanlara bulastırmayı göze alıyolar. Düpedüz kul hakkıdır bu.

Eklentiler

• D0B12D62-40DA-4AEC-B1F6-0BCB7F4EEC34.jpeg
    163,1 KB · Görüntüleme: 39
Ben sizi anlyrm insai hic kimseye bisey olmaz

Ben böyle mi dedim?
Tedbir almayın mu dedim
Sadece tuzlu su mu dedim ya?
Ay şakasın cidden
Sen soruma niye cevap vermiyorsun ablacım?
Bak basitçe soruyorum
Corona virüsüne etkili değil ok
Peki neden tuzlu suyla gargara yapayım ?
Boşu boşuna boğazımı tahriş edeyim?
Söylesene bunu
Sen benim diplomamı boşver ben biliyorum kendimi inanma bende senin ne okuduğunu merak ettim diplomalı ev hanımı
Ya bunu açıkla yada sus lütfen artık

ben olsam pes etmiştim şimdiye kadar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…