Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bence alinmalari iyi zaten aksini iddia etmiyorum.. baslarda ne devletler ne de milletler ciddiye aldi.. asil sorun bu

Tamam o zaman gereksiz tuzlu su
Burda virüsü konuşuyoruz
Virüs girmiyor mu tuzlu su alınca
Çelişiyorsunuz
Neyse bilmeden konuşup işte sen bilmiyorsun demeyin hiç değilse insanlara
Ben size bilmiyorsunuz demedim yahu
Bu bir önlem
Ben tuzlu su gereksiz demedim, iyi geliyor dedim bu da bir önlem sonuçta.
Benim size söylediğim sadece "tuzlu su coronavirüsü vücuttan atmaz" dı. Siz burada gargara yapmak coronavirüsü vücuttan atar dediniz mi? Dediniz. Doğru mu? Hayır. Neden anlamamakta ısrar edip sözlerimi başka yere çekmeye çalışıyorsunuz.
Rica ediyorum beni artık alıntılamayın.

Obezitede ilk sıralardayız kronik hastalığı en çok ülkelerden biriyiz hala kalkmış çok temiziz diyorlar bir hata nelere mal olur ya. Kronik hastalarda yaşlı değil ama kime anlatacan anlatamıyosun. Utanmadan bide öğrenci yurtlarına ahır demek. Coronadan bisey olmazsa da ne zihniyetler var görmüş olduk

Allah'ım bilir ama umreye gidenlerin çoğu aaa bak falanca umreye gitmiş dedirtmek icin.
Umre ve hac bencilliği engellemiyo ne yazık ki.

Uğraşma anlatamazsın

İtalya' da ise insanlar devletin uyguladığı tedbirlerin hiç birine uymamış
Kalabalık yerlerden uzak durun sokağa daha az çıkın gibi
Bize bir şey olmaz mantığı

Üfff boşver kim küserse küssün kimse bu süreçte sağlıktan önemli değil
Ya ben şunu anlamıyorum
Okulların tatil olması
İnsanların birbiri ile temasını minimuma indirmek içindi
Bizim insanımız bunu gezme tozma dışarı çıkma fırsatı zannediyor
Ne yapacaksın bizde böyleyiz

O dolasan yazi dogru olamaz, Bakanlik il mudurluklerine rica etmez yazinin sonunda tarih olmaz kizlar. Islak imza ztn ayri bir muamma

Siz alıntıladınız beni çürütmeye çalıştınız
Bende diyorum dediğiniz doğruysa tuzlu su bir işe yaramıyor corona virüsünde
Ne öncesinde ne sonrasında
Eeee o zaman niye tuzlu su diyorsunuz madem?
Demek ki işe yaradığını kabul ediyorsun
Güzelim ben biyoloji okudum
Doktor değilim ama
İnanmadığım şeyi savunmam
Varsa tıbbi bilgin gel konuşalım

Evde neler yapıyorsunuz bu arada
ben patlıyorum gelip gidip temizlik yapılacak bir yerler çıkıyor
Normalde evden 3 ay çıkmasam aramam şimdi yasak cazibesi mi nedir çıkasım geliyor

Evde ip şiş falanda yok iki atkı öreydim

yakinlastirip incelediginizde zaren kotu bir photoshop ile amblemin yerlestirildigini filan gorebilirsiniz
Amaç ne ya ne kadar ahlaksız insanımız var bu yazıyı oluşturup yaymanın insanları daha da paniğe sürükleyeceğini bilmiyorlar mı? Kim yaydıysa işlem yapmaları lazım hakkında.

Var tıbbi bilgim.
Tuzlu su sadece bir önlemdir,öksürüğe iyi geldiğini bende söyledim.
Ancak sizin gibi vücuda girmiş bir coronavirüsünü tuzlu suyla gargara yapmak vücuttan atıyor demedim.
Ama ne yazık ki siz yazdıklarımı anlamıyorsunuz.
Tane tane yazayım.
Bu size son yazışım.
Çünkü anlamıyorsunuz.
EL yıkamak, eli dezenfekte etmek, dışarıdan geldiğinizde duş almak, çamaşırları kaynar suda yıkamak ve tabiki tuzlu suyla gargara yapmak bunlar ÖNLEMDİR.
ANCAK sizin iddia ettiğiniz gibi, coronavirüslü bir kişi boğazını tuzlu suyla gargara yaparsa coronavirüs vücudu TERKETMİYOR.
Virüs vücuda girdikten sonra isterseniz kendinizi küvete yatırıp komple tuza yatırın yine de virüs vücudunuzdan GİTMEZ.
Umarım anlatabilmişimdir.
İyi günler dilerim.

Buyrun haber kaynağı ve size son cevabımdır

İtalya' da ise insanlar devletin uyguladığı tedbirlerin hiç birine uymamış
Kalabalık yerlerden uzak durun sokağa daha az çıkın gibi
Bize bir şey olmaz mantığı
Bizdeki de o mantık şuan.
Neyse ki bilinçli olan kesim günden güne artıyor. Umarım geri kalan kesim de ciddiyetin farkına varırlar.

Bizdeki de o mantık şuan.
Neyse ki bilinçli olan kesim günden güne artıyor. Umarım geri kalan kesim de ciddiyetin farkına varırlar.
Az önce eltimle yazistim, havaalanına gitmiş bir yakınini bırakmaya, .
Dedim kendini iyice dezenfekte et. Bana birşey olmaz dedi,
Umarım çıkma yasağı gelirde kimse çıkamaz bir yere..
Kendin için dile onu dedi.
Bireysel olsa banane cik gez dolaş ama butun insanlık geçerliyse otur oturduğun yerde dedim.
Virüs bulaşırsa ilk bana bulastiracakmis
Eve kimseyi almıyorum ,gelen de kapıdan döner dedim.. dedim de dedim..
Anlayabilene

Ne kadar duyarsız düşüncesiz bir insan ya.
Ya belki kötü ediyorum ama eğer birine bulaşacaksa bu dalga geçenlere, sana bulaştırıcamlara bulaşsın önce. Hatta kimseye bulaştıramadan karantina altına alınsınlar da görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu.
Sinir oluyorum böylelerine.
Virüs ciğerlerde kalıcı hasar bırakıyormuş. Buna rağmen hala duyarsız insan görmek ne kadar üzücü. :/ alıntılayabilirsiniz bu arada rahatsız olmuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…