- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 567
- 35
Vakaların hepsinin Umreden donenlerde olduğunu düşünüyorum. .. onlara göre yakınlarına göre hiç bir şey yok.. hepsi sağlıklı .. KYK yurtlarında hastalanacklarmis o tarz paylaşımları var hepsininSanırım market ve eczane dışında kesinlikle izin verilmiyormuş. Market ve eczaneye izinle çıkılabiliyormuş.
Ben çok fazla birşey almadım, olsa olsa 15 gün 1 ay olur. O yüzden çok fazla birşey almayın derim. Daha fazla olacağını sanmıyorum açıkçası. Bu krizi çok güzel yönetiyor Türkiye, ah bir de karantinadan kaçmaya çalışanlar olmasa. Eki Görüntüle 2605528
Gerizekalılar çünkü. Kaçmak nedir ya beyinsizler.Sanırım market ve eczane dışında kesinlikle izin verilmiyormuş. Market ve eczaneye izinle çıkılabiliyormuş.
Ben çok fazla birşey almadım, olsa olsa 15 gün 1 ay olur. O yüzden çok fazla birşey almayın derim. Daha fazla olacağını sanmıyorum açıkçası. Bu krizi çok güzel yönetiyor Türkiye, ah bir de karantinadan kaçmaya çalışanlar olmasa. Eki Görüntüle 2605528
Umuru mu Çin inIste kimse ama kimse 1 ay once bu kadar ciddi oldugunu kestiremedi kimse ciddiye almadi. Araliktan beri cinden yayilmaya basladi ve 4. Ayda dunya korkudan ölüyo suan.. insan kafayi yiyor.. birimizde olsa hepimizin annesi babasi dedesi ninesi yasli hamile riskli grupta akrabasi vardir..tum suclu cin.. bu hastalik cikinca sinirlari kapatilmaliydi.. ama iste sonradan konusmak hep daha kolaydir
Diyorum ya Zemzem Tower'dan sonra öğrencilerin kaldığı kyk yurdu kesmedi onları.Vakaların hepsinin Umreden donenlerde olduğunu düşünüyorum. .. onlara göre yakınlarına göre hiç bir şey yok.. hepsi sağlıklı .. KYK yurtlarında hastalanacklarmis o tarz paylaşımları var hepsinin
Sağım solum bana bir şey olmazcilarla dolu .. ufacık bir yerde yaşıyorum okuma oranı çok az .. bir kişiyi bile maske takarken görmedim . . O kadar normal ki herkese göre çoğu kisii inanmiyor başımıza gelecegineMuhtemelen iki hafta. Dunya bu sekilde uyguluyor ancak hastane eczane bazi marketler ve firinlarin acik olacagi sekilde uygulama yapiliyor yurtdisinda. Dolayisiyla aylik alisverisimi yaptim ama ornegin iki uc aylik stok yapmadim
.. hayır yani ne yapacaklardı evlerine salinsa bugün 18 değil 28 olurdu rahat...Diyorum ya Zemzem Tower'dan sonra öğrencilerin kaldığı kyk yurdu kesmedi onları.
5 yıldızlı otel falan bekliyorlardı herhalde.
Haber kaynağın nedir .. olacağı o bu giidsleKızlar 20.03.2020 tarihinden itibaren sokağa çıkma yasağı gibi bir yazı dolaşıyor doğruluk payı nedir bilen var mı
Kuzum maske zaten şu aşamada gerekli değil, virüsten o kadar fazla korumuyor. Bol bol el yıkamak, sürekli tuzlu suyla geniz temizlemek ve 1 metre kuralını unutmamak lazım. Uzmanlar söyledi, şuan için en önemli şey su ve sabun.Sağım solum bana bir şey olmazcilarla dolu .. ufacık bir yerde yaşıyorum okuma oranı çok az .. bir kişiyi bile maske takarken görmedim . . O kadar normal ki herkese göre çoğu kisii inanmiyor başımıza gelecegine
28in kat kat üzerinde olurdu... hayır yani ne yapacaklardı evlerine salinsa bugün 18 değil 28 olurdu rahat...
Sözde sağlık bakanlığı yazıyor ama sitesine girdim baktım öyle bir duyuru mevcut değil..Haber kaynağın nedir .. olacağı o bu giidsle
Biz temiz milletiz çok şükür ben o kadar yayilacagina inanmıyorum.... Temizlik imandan gelir.. domuz kokusuundan sokkaklarinda yurunmekte zorluk çektiğim.. el yıkama alışkanlığı olmayan .. yerlerde bu sayının bu şekilde olması cokk normal....Italya bir doktorun yazisini okudum ya okdr uzuldum ki
Ben diyorum ya neden bu kadar fazla değil ... Temizligimizden onlardan kat kat temiziz.. bu böyle.. ben domuz kokusundan sokakta yürüyememistim.... Yurtdışında çıktığım zaman ...28in kat kat üzerinde olurdu.
Çin otursun Türkiyeden ders çıkarsın bence.
Sadece El yikama Ile bulasmiyor gibi bir sey yokkiBiz temiz milletiz çok şükür ben o kadar yayilacagina inanmıyorum.... Temizlik imandan gelir.. domuz kokusuundan sokkaklarinda yurunmekte zorluk çektiğim.. el yıkama alışkanlığı olmayan .. yerlerde bu sayının bu şekilde olması cokk normal....
Bir şeyleri ertelemek çok zor oldu bazilarina göre.. bilmiyorum bu engabede ben olsam erteler gitmezdim.. sağlıktan candan önemli mi.. benim cevrremde var gidenler.. şimdi karantinada diye bas bas bağırıyorlar ne yapacaklardı hiç bir şey yok gbi evlerine mi doneceklerdi.. hiç bir önlem alınmadan..Hayatim.. 3 aydir varda baslarda kim bu kadar ciddiye aldi? Kimse.. ilk vakalar cinde ilk cikisi araliktaydi.. durumun bu kadar vahimligi kimsenin aklina gelmedi cidden. Bence kimse suclanmamali. Ihmal varsa onlar suclanmali.
Benimde yurt disi biletim vardi ertelenecek mecburen. 17 nisana kadar Giris cikislar yasak ya da riskli., umarim gercekten o tarihten sonra duzelmis olur hersey
Ya hahahaha acayip bir ülkeyiz:))) kursun döktürmek iyi fikir dhskdksl
Tuzlu su iyi gelmiyordu yaKuzum maske zaten şu aşamada gerekli değil, virüsten o kadar fazla korumuyor. Bol bol el yıkamak, sürekli tuzlu suyla geniz temizlemek ve 1 metre kuralını unutmamak lazım. Uzmanlar söyledi, şuan için en önemli şey su ve sabun.
Mahpustan çıkmışsınNe videolar, ne şiirler, ne espriler...
Şahsen hayran kaldım bizim ülkenin bela ile baş etme şekline, bu kadar olduğumuzu bilmezdim. :))