- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
saglik bakanliginin paylastigi dusunulen yaziyi soyluyorsan sanirim yalanmis. simdi bana da kuzenler grubundan geldi, saglik bakanliginda memur iki kuzenim var yalan oldugunu soyledilerKızlar 20.03.2020 tarihinden itibaren sokağa çıkma yasağı gibi bir yazı dolaşıyor doğruluk payı nedir bilen var mı
Dün bir belgesel vardı28in kat kat üzerinde olurdu.
Çin otursun Türkiyeden ders çıkarsın bence.
Teyzem de annemi aramış bir yaşlı akraba inanak sosyal medya da paylaşmışNe videolar, ne şiirler, ne espriler...
Şahsen hayran kaldım bizim ülkenin bela ile baş etme şekline, bu kadar olduğumuzu bilmezdim. :))
Canm biliyorm kotu niyetle yazmiyrsn ama bu haberler resmi olarak yayinlanmadan yazmayalm insanlar panik yapablr ve yine. Marketlere hucum edeblr veya memleketine gideblr vs. Bu panik the Salgini artirir italyadada durum bu sekilde baslamis su tarihe kdr giden gitsin karantinaya alinacak Dennis ve herkes panik yapmis sonuc tun italya lutfen Tam anlamiyla resmi birsey soylenmeyene kdr emin olmadan yazmaym yanlis anlama benjKızlar 20.03.2020 tarihinden itibaren sokağa çıkma yasağı gibi bir yazı dolaşıyor doğruluk payı nedir bilen var mı
Mahpustan çıkmışsın
Allah bidaha düşürmesin :))))
Yazdıklarımı iyi okumuyor,anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsunuz,lütfen beni alıntılamayın.Tuzlu su iyi gelmiyordu ya
Ben anlamadım benim dediğime karşı değilmiydin
Kuru öksürüğü olanlar
Hemen sirkeli tuzlu suyla gargara yapın
Virüs girmişse ciğerlere girmeden vücuttan atılıyormuş
İlk 4 gün boğazda tutuyormuş virüs
Boğazı ağrıyan kuru öksürüğü olan bunu yapsın
Tuzlu suyla gargara yapılması doğru ancak virüsü öldürdüğü falan yok.
Hanımefendi ben size yapmayın mı dedim?
Yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz.
Tuzla gargara yapmak virüsü atıyor diyorsunuz.
Bu mantıklı mı?
Böyle birşey yok yani.
Çalkalamak iyi geliyor ancak virüse değil, virüsü yok etmiyor.
Sanırım market ve eczane dışında kesinlikle izin verilmiyormuş. Market ve eczaneye izinle çıkılabiliyormuş.
Ben çok fazla birşey almadım, olsa olsa 15 gün 1 ay olur. O yüzden çok fazla birşey almayın derim. Daha fazla olacağını sanmıyorum açıkçası. Bu krizi çok güzel yönetiyor Türkiye, ah bir de karantinadan kaçmaya çalışanlar olmasa. Eki Görüntüle 2605528
Ne videolar, ne şiirler, ne espriler...
Şahsen hayran kaldım bizim ülkenin bela ile baş etme şekline, bu kadar olduğumuzu bilmezdim. :))
O belgeseli bende izledimDün bir belgesel vardı
Çinde hastalık haberlerini epey bir süre gizlemişler
Bilinmeyen kaynaklı zatürree demişler
Halkı uyarmaya çalışan doktorları engellemişler
Dünya Sağlık örgütünü çok geç bilgilendirmişler
Doğru diyorsunuz hiç o açıdan düşünmedim hoş sağlık bakanlığı sitesinde yayınlanmamışta yine bir bilgisi olan var mı diye sormak istedim çünkü bu hafta sonu tatile gidicez oteli iptal ettirmeye çalışıyoruz hiç değilse böyle bişey çıkarsa direk uğraşmadan iptal olur diye.Canm biliyorm kotu niyetle yazmiyrsn ama bu haberler resmi olarak yayinlanmadan yazmayalm insanlar panik yapablr ve yine. Marketlere hucum edeblr veya memleketine gideblr vs. Bu panik the Salgini artirir italyadada durum bu sekilde baslamis su tarihe kdr giden gitsin karantinaya alinacak Dennis ve herkes panik yapmis sonuc tun italya lutfen Tam anlamiyla resmi birsey soylenmeyene kdr emin olmadan yazmaym yanlis anlama benj
Teyzem de annemi aramış bir yaşlı akraba inanak sosyal medya da paylaşmış
99 kere Corona oraya buraya benden uzak A
Diyecekmis bulasmiyormus
Buna inananların olduğu bir yerdeyiz
Bu tür insanları Allah'a havale ediyorum..Sanırım market ve eczane dışında kesinlikle izin verilmiyormuş. Market ve eczaneye izinle çıkılabiliyormuş.
Ben çok fazla birşey almadım, olsa olsa 15 gün 1 ay olur. O yüzden çok fazla birşey almayın derim. Daha fazla olacağını sanmıyorum açıkçası. Bu krizi çok güzel yönetiyor Türkiye, ah bir de karantinadan kaçmaya çalışanlar olmasa. Eki Görüntüle 2605528
Amin aminHayırlısı be gülüm.(Mappıss mode on)
Konu dışından gidiyorum 2 bandır, hemen konuyla ilgili bir şey daha yazayım:
Orama değil, burama corona.
Gelmiyormus ama .Yazdıklarımı iyi okumuyor,anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsunuz,lütfen beni alıntılamayın.
Ben tuzlu su iyi gelmiyor demedim, tuzlu su vücuda giren coronavirüsü öldürmüyor dedim. Siz ise tuzlu su vücuda giren corona virüsünü öldürüyor dediniz.
Hatta buyrun alıntılar,belki sırasıyla okursanız tuzlu su iyi gelmiyor gibi bir cümle kurmadığımı anlarsınız.
İyi forumlar.
Doğru diyorsunuz hiç o açıdan düşünmedim hoş sağlık bakanlığı sitesinde yayınlanmamışta yine bir bilgisi olan var mı diye sormak istedim çünkü bu hafta sonu tatile gidicez oteli iptal ettirmeye çalışıyoruz hiç değilse böyle bişey çıkarsa direk uğraşmadan iptal olur diye.
kusura bakmayın kimse marketlere hücum etmesin yalan haber a dostlar
Yaptıkları kendilerini değil, sizleri, hasta olanları, yaşlı olanları kısaca toplumu tehlikeye atmak.Bu tür insanları Allah'a havale ediyorum..
Ben astım hastasıyım, ve benim gibi niceleri genciz bize birsey olmazcilar oturupta bir düşünse.
Mesela eşim de çok takmiyodu, bana delirmiş gözüyle bakıyordu,
Dedim ölüm Allah'ın emri amenna ama benim iki katı daha tedbirli olmam lazım astimim var, biliosun bir soğukta nasıl tıkanıp kalıyorum,.
Sonra ciddiye almaya başladı...
Ve haberleri okuduktan sonra öksüruk geliyo yemin ediyorum ödüm kopuyo öksürmeye.
Kaldı ki dışarı da dibimizde ki markete çıkıyorum arada o kadar.
Allah boylelerini ıslah etsin.
Milletin vebaline giriyorlar, bide umreden gelmişler. Ayıp
İnanasım gelmedi şaka gibi
Komik paylaşımlar benim sinirimi bozuyor...
arkadaşımın komşusu da arkadaşıma umre'den geldi ona gitmedi diye küsmüş pencereden bağırmış sakın bir daha gelme benden sana grip bulaşır da ölürsün diye..
Güler misin ağlar mısın
Tamam o zaman gereksiz tuzlu suYazdıklarımı iyi okumuyor,anlamadan dinlemeden yorum yapıyorsunuz,lütfen beni alıntılamayın.
Ben tuzlu su iyi gelmiyor demedim, tuzlu su vücuda giren coronavirüsü öldürmüyor dedim. Siz ise tuzlu su vücuda giren corona virüsünü öldürüyor dediniz.
Hatta buyrun alıntılar,belki sırasıyla okursanız tuzlu su iyi gelmiyor gibi bir cümle kurmadığımı anlarsınız.
İyi forumlar.
Turkiye bir cok ulkeye sinirini kapatti zaten.. yani tum dunyaya bakarsaniz eger en iyisi buUmuru mu Çin in
Sen kapatıcaksın sınırı
Her Devlet kendi önlemini alıcak
Her vatandaş kendi ve ailesini düşünecek
Gençler atlatsa bile akciğeri eskisi gibi olmayacak
Niye kestirtmediler onuda anlamadım
Salgın hastalıklar bütün dünyaya yayılır
Tarihte kaç milyon insan salgın hastalıktan ölmüştür
Uzmanlar uyardı zaten böyle olucağı belliydi
Bile bile yine de gittiler umursamadılar
Ben şu an çalışıyorum bir sürü insanla temas halindeyim
Benim gibi insanlar risk altında şu an
Para işi yapıyorum
Korkuyorum
Kuzum benim corona sadece ağız yoluyla bulaşmıyor, gözle dahi bulaşabiliyor. Ve bulaşan virüsü tuzlu gargara temizlemiyor yani vücuttan coronayı atmıyor. Aynı bizim kullandığımız dezenfektanlar gibi. Onda nasıl elini koruyorsan burada da boğazını koruyorsun. Kaldı ki ben iyi gelmiyor demedim, iyi geliyor ama coronayı vücuttan atmıyor dedim. Alıntıları okursan hanımefendi tuzlu gargaranın vücutta varolan coronayı vücuttan attığını söylemiş.Gelmiyormus ama .