- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
Ölü sayısı 6500 e ulaştı ama hala ülkemizde abartmayın rahat olun. Bulaşacaksa bulaşır anlımıza ne yazıldıysa o diyenler var. En son bir haber spikeri söylemişti bunları. Çin ilk etapta ne oldugunu ne kadar ciddi olduğunu yayılma hızını falan tahmin edemedi diye düşünüyorum. Ciddiyetini anlayınca güvenlik önlemleri çok net oldu. Biz neler olup bittiğini görüyor ama hala ağırdan alıyoruz gibi geliyor.
Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum bence resmi tatil kesinlikle yapılmalı temel ihtiyaçlar dışında keyfi dışarı çıkmak yasaklanmalı ,Türkiye güzel önlem alıyor ama İtalyada da ilk okullar tatil edilmiş ama iş hayatı devam ettirdikler için hasta sayısı artmış. Durum vahim dün şu yazdıklarımı biri bana dese bişey olmaz der geçerdim ama tedavi bulunmazsa veya resmi tatil yapılmazsa çok kötü sonuçlanıcak yayılma hızı çok çokk fazlaÜstte yazdıklarınız aynı benoğlum 3 aylık oldu hava çok soğuk diye dışarı çıkmadık valla patladım dün az dışarı çıkalım dedik aman allahım herkes gözüme çok pis görünmeye başladı bizde hastalanacağız diye korkudan eşimle koşa koşa eve geldik bir daha uzun zaman çıkamayacağız . Ben karantina yapılsın istemeye başladım
Ekonomik ticari olarak hoş şeyler olmayacağı kesin Türkiye bu sebepten biraz çöküşe geçicektir ama hiç bir şey candan sağlıktan daha önemli değildir..Evet hanımlar ya bende sokağa çıkma yasağı olsun diye içimden geçirmiyor değilim artıları eksileri neler olur sizce.
Ya fikirlerinizin bisey diyemem ama zemzem towers vs nedir ya yazdiklarinz burun kivirir gibi zemzem I. Serif derler bilirmisiniz Ben umreye gidilir gidilmez niye gittiler vs demyrm da bu tavriniza diyorm baknz sagliciym hastenemde iki doktor yurt disina kayaga Gitti hemde bu hafta... Simdide geldiler evet Suan evden cikmicaklqr buyuk ihtimal ama bir doktor bile bunu yapior dusunun yaslilar bilmez ki hergun tv mi izliyorlar saniyorsunuz. Gittikleri zmn olaylar bu sekilde degildi. Neyse Tek istegim hickimseye bisey olmasn acikcasi en riskli grup biz saglikcilarz herkes karantinaya grip evinde oturabilir ama. Biz de izinler dahi iptal edildi hicbir sekilde izin alamiyrz. Ve tabikide byle bir gunde hepimiz sonuna kdr caliscgZ. Lutfen Dua edin evinde cocugum var. Anneyim. Simdiden dusunuyrm hastanede yatarm gerekirse ama eve gidip cocuguma aileme bulastirmaktan korkuyrmaynen oyle, zemzem towers tan gelmis burda ogrenci yurduna burun kiviriyor pasam... nasil sinirlendim nasil
Bence sadece çalışanlar dışarı çıksın, geri kalan keyfi olarak gezen güruh için kesinlikle dışarı giriş çıkış yasaklansın. Şuan Pendikte hala gezen kafelerde dolaşan insanlar var, kendilerini düşünmüyorlar toplumu hiç hiç düşünmüyorlar.Evet hanımlar ya bende sokağa çıkma yasağı olsun diye içimden geçirmiyor değilim artıları eksileri neler olur sizce.
OffffYurt dışından dönenler üzerine düşeni yapsa kimseye bir şey olmayacak da işte... Virüsü getiren onlar endişe edenler biz... Ağzımdan kötü şeyler çıkacak da susuyorum.
Yurt dışından dönenlere adam gibi bi yaptırım uygulansa sorun olmayacak, hastanelere alsınlar bunları, bizim suçumuz ne...Evet hanımlar ya bende sokağa çıkma yasağı olsun diye içimden geçirmiyor değilim artıları eksileri neler olur sizce.
Hayatim.. 3 aydir varda baslarda kim bu kadar ciddiye aldi? Kimse.. ilk vakalar cinde ilk cikisi araliktaydi.. durumun bu kadar vahimligi kimsenin aklina gelmedi cidden. Bence kimse suclanmamali. Ihmal varsa onlar suclanmali.Gitmeselermiş , bilmiyorlar mıydı dünyanın ne durumda olduğunu? Umre bir de ya umre! Dünyanın her yerinden insanların olduğu bir yet. 3 aydır var bu tantana, gidip hepimizin günahına girdiler. Şimdi paşa paşa otursunlar karantinada, şartları neyse de şükretsinler.
Çok strese girdim vaka 18 olunca gece bebek emziriyordum uykum açılsın diye haber bakayım dedim ofKesinlikle aynı şeyi düşünüyorum bence resmi tatil kesinlikle yapılmalı temel ihtiyaçlar dışında keyfi dışarı çıkmak yasaklanmalı ,Türkiye güzel önlem alıyor ama İtalyada da ilk okullar tatil edilmiş ama iş hayatı devam ettirdikler için hasta sayısı artmış. Durum vahim dün şu yazdıklarımı biri bana dese bişey olmaz der geçerdim ama tedavi bulunmazsa veya resmi tatil yapılmazsa çok kötü sonuçlanıcak yayılma hızı çok çokk fazla
Çin tüm dünyaya tazminat ödemeli ozurle olacak birşey değilÇin hiçbir zaman ciddiye almadı ilk vakadan neredeyse 1 ay sonra bu işi ciddiye aldı..
Dr.Lee sarsa benzeyen bir virüs dediği zaman adamı halkı galeyana getirmekten karakola aldılar ve soruşturma açtılar..
Onlar vaktinde tedbir alsaydı
bu kadar yayilmayacakti
Evet ya ne guzel dediniz. umreden gelenlere olseler keske diyecek gibi hanimefendiHayatim.. 3 aydir varda baslarda kim bu kadar ciddiye aldi? Kimse.. ilk vakalar cinde ilk cikisi araliktaydi.. durumun bu kadar vahimligi kimsenin aklina gelmedi cidden. Bence kimse suclanmamali. Ihmal varsa onlar suclanmali.
Benimde yurt disi biletim vardi ertelenecek mecburen. 17 nisana kadar Giris cikislar yasak ya da riskli., umarim gercekten o tarihten sonra duzelmis olur hersey
Umreden gelenler karantinada en azindan.. peki yurt disindan gelen digerleri? En son seyma subasiyla sevgilisi karantinaya alindi.. peki ya diger unluler? Haci sabanci ve sevgilisi? Kenanla beren? Bari bu konuda tek cizgide olup torpil gecmeselerEvet ya ne guzel dediniz. umreden gelenlere olseler keske diyecek gibi hanimefendi
zemzem towers arabistan daki hacilarin konakladigi otel...Ya fikirlerinizin bisey diyemem ama zemzem towers vs nedir ya yazdiklarinz burun kivirir gibi zemzem I. Serif derler bilirmisiniz Ben umreye gidilir gidilmez niye gittiler vs demyrm da bu tavriniza diyorm baknz sagliciym hastenemde iki doktor yurt disina kayaga Gitti hemde bu hafta... Simdide geldiler evet Suan evden cikmicaklqr buyuk ihtimal ama bir doktor bile bunu yapior dusunun yaslilar bilmez ki hergun tv mi izliyorlar saniyorsunuz. Gittikleri zmn olaylar bu sekilde degildi. Neyse Tek istegim hickimseye bisey olmasn acikcasi en riskli grup biz saglikcilarz herkes karantinaya grip evinde oturabilir ama. Biz de izinler dahi iptal edildi hicbir sekilde izin alamiyrz. Ve tabikide byle bir gunde hepimiz sonuna kdr caliscgZ. Lutfen Dua edin evinde cocugum var. Anneyim. Simdiden dusunuyrm hastanede yatarm gerekirse ama eve gidip cocuguma aileme bulastirmaktan korkuyrm
Onu anladm. Hanimefendizemzem towers arabistan daki hacilarin konakladigi otel...