Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allahım olmasın öyle bir şey lütfen yaa . Havalar bir ısınsa çok az kaldı aslında ama
Herkes bilinçli şekilde kendini izole ederse gerek kalmaz.
Ama hala yurtdışından dönüp evine kapanmayanlar sebebiyle vakalar artıyor, onların yaydığı 1 kişi 6 kişiye daha yayıyor vs.
Bize değil, onlara verilmeli izolasyon hem de zorunlu!

Allahım olmasın öyle bir şey lütfen yaa . Havalar bir ısınsa çok az kaldı aslında ama
Havaların ısınmasının çok işe yaramayacağı söyleniyor. Yayılma hızının azalacağı ama yine de bitmeyeceği düşünülüyor. Yine de en azından sıcak hava, güneş, açık havaya illa ki fayda sağlayacaktır.

Sniper yollasam az.
Tövbe tövbe gece gece sövdürecekler.
Hayır yani onların toto genişliği sebebiyle kapanmışız eve, hastalık vs kafa gitmiş.
Hala topluma nasıl partikül bırakırım derdinde millet.
Ben story görünce inanamadım yani bu durumda yurtdışı tatiline. Hadi madem gidip geliyorsun çocuğu alma diyeceğim, çocuğun da yaşı küçük, iki hafta bırakılmaz bir yerde. İlginç yani.

Ben olsam ustaya maske verirdim.enfekte olduğunu düşünürsek nerelere ne bulaştıracak emin olamazdım.her yeri 4-4 lük temizlemeyebilirsiniz.varsın 1 maske boşa! gitsin.

Hastaneye de gittiğimiz için maskemiz sınırlı sayıda maalesef. Kendime kullanma düşüncesiyle bile tereddüte düşüyorum. Kendim takacağıma ona da verebilirim ama ters teper mi acaba? Umarım kendileri maskeli gelir, sigorta şirketi gönderecek.

Ustaya çok yaklaşmadan halletseniz? Sonuçta adam borularla uğraşacak, çok yakınında olmanız gerekmez. Gittikten sonra da silersiniz etrafı.
Yalnız ben iki gün önce tüp aldım, adam bayağı geldi halletti falan, konuştuk ödeme yaptık ettik. Hiç aklıma bile gelmedi bu olaylar. Siz yazınca fark ettim.

Evet ya benim arkadaşım 2 3 gün önce ispanyadan geldi dolaşıyordu bugün! Gene yurtdışından ailesi gelmiş arkadaşın kapalı çarşıda geziyolar . Bende o arkadaşla görüştüm valla ya

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama bunu buraya bırakmak istedim.durumu yaşayan biri anlatmış.olayın normal griple,öldürücü olmasıyla vs alakası yok yayılma hızı korkutucu.biraz fedakarlık yapın,şunu ciddiye alın.

Bu haberi duydum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Cenazemiz olsa ülkemize gidemeyeceğiz. Ülkemize götüremeyeceğizde. Rabbim ölüm keder dert vermesin inşAllah.

İyi niyetinizle bunu söylediğinizi biliyorum ama bu yanlış bilgi.
Peki yapmayın siz bilirsiniz
Yanlış bilgi falan değil
Okuyun bence
Tahriş edilecek kadar yapmayın sadece
Neyse ya herkes okusun buraya yazmaya gerek yok

Peki yapmayın siz bilirsiniz
Yanlış bilgi falan değil
Okuyun bence
Tahriş edilecek kadar yapmayın sadece
Neyse ya herkes okusun buraya yazmaya gerek yok
Tuzlu suyla gargara yapılması doğru ancak virüsü öldürdüğü falan yok.
Sevgili Tiramisu35 'nun dediği gibi doğru bir bilgi değil.

Tuzlu suyun Corona virüse karşı koruyucu etkisi iddiası da Dünya Sağlık Örgütü tarafından kabul görmemiştir, T.C. Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nün de görüşü bu yöndedir. Lütfen böyle iddialara inanıp rahat davranmayın, önlemlerinizi gevşetmeyin. Tuzlu su ile gargara yapmak ağız-boğaz temizliği için faydalıdır, farenjitin (Boğaz iltihabının) iyileşmesine de katkı sağlar ama ağızı boğazı virüsten temizlemez, virüsü öldürmez.

Kaynak: Koronavirüsten korunmak için tuzlu su ile gargara yapmak bilimsel mi? Tuzlu su ile gargara nasıl yapılır? videosunu izle | Takvim TV

Son düzenleme:
Onu yapma bunu yapma
Nasıl önlem alıcaz
Anlamadım
Doktor varsa sitede konuşsun bence
Biz doktor değiliz
Bildiklerimizi duyduklarımızı konuşuyoruz
El yıkayın temas etmeyin eeee bunları hep yapıyorum hayatımda

Hastaneye kendileri gittiyse zaten s.çtın mavisini gördük demektir

bugun umreden gelen karantinaya alinanlardan birinin yazisina denk geldim. heryer pis kontrol yok yemek yok filan diye sovuyordu.

insanlari memnun etmek zor... ne yazikki...
Gitmeselermiş , bilmiyorlar mıydı dünyanın ne durumda olduğunu? Umre bir de ya umre! Dünyanın her yerinden insanların olduğu bir yet. 3 aydır var bu tantana, gidip hepimizin günahına girdiler. Şimdi paşa paşa otursunlar karantinada, şartları neyse de şükretsinler.

Şuan 18 hasta var ama tahminimce bu sayı günden güne artacak ve ölümler başlayacak. Daha yolun başındayken ciddi önlemler alınması gerekiyor. Okullar kapatıldı ama avmler açık. Restoranlar, kafeteryalar, mağazalar tıklım tıklım. Çin bu konuda en başından katı kurallar oluşturdu neredeyse sokaklarda insan kalmadı ama daha yeni yeni salgını kontrol altına almaya başladı. Ben ciddi ciddi korkuyorum grip kadar kolay bulaşıyor ama zararı çok büyük. Allah bütün milletleri bu illetten kurtarsın.

Buna bile bile lades derler,ne iş vardı umrede gitmesinler bir zahmet.

Bide son gidenler otelde oturup geldiler ya
Adamlar kapattı her yeri
Milyonlarca insanın hakkına girdiler ibadet yapıcam diye Allah affetsin
Allah akıl fikir vermiş yani kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…