Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende pendikteym gezip tozuyor millet sitenin çevresindeki park ve cafeler dolu oysaki en çok parklardan eve girebilir demişlerdiBence sadece çalışanlar dışarı çıksın, geri kalan keyfi olarak gezen güruh için kesinlikle dışarı giriş çıkış yasaklansın. Şuan Pendikte hala gezen kafelerde dolaşan insanlar var, kendilerini düşünmüyorlar toplumu hiç hiç düşünmüyorlar.
Umreden son gelenler karantinadaUmreden gelenler karantinada en azindan.. peki yurt disindan gelen digerleri? En son seyma subasiyla sevgilisi karantinaya alindi.. peki ya diger unluler? Haci sabanci ve sevgilisi? Kenanla beren? Bari bu konuda tek cizgide olup torpil gecmeseler
Keske hepsi olsaydi.. yinede ciddi soyluyorum bunu bir cok ulkeye gore tedbir erken alindi.. buarada bizim insanimizin sorumsuzlugu takdire şayan.. park kafe doldurmak nedir.. bu sekilde dahada artacak.. kulucka suresi 14 gun diyorlar. Suan belki hepimiz hastayiz ama bilmiyoruz.. bilmeden temas ettigimiz herkes tehlikede..Umreden son gelenler karantinada
3-4 gün önce gelenler değil
21 bin kişiden kaç kişi karantinada şu an ?
2 ay önce en az yasaklanması gerekirdi artık çok geç
Bu hafta kritik
Temiz atlatırsak inşş
Umreden son gelenler karantinada
3-4 gün önce gelenler değil
21 bin kişiden kaç kişi karantinada şu an ?
2 ay önce en az yasaklanması gerekirdi artık çok geç
Bu hafta kritik
Temiz atlatırsak inşş
Birde rezil etmek için koydukları devlet yurdu bizimkinin beş katı daha iyizemzem towers arabistan daki hacilarin konakladigi otel...
Pendik normalde duyarlıdır ama bu konuda niye böyle yaptı anlamadım. Ben migrosa alışverişe çıkmıştım öyle gördüm millet süslenmiş püslenmiş cafelerde geziyor. Okullar kafelerde fink atılsın diye mi tatil edildi valla şaka gibi.Bende pendikteym gezip tozuyor millet sitenin çevresindeki park ve cafeler dolu oysaki en çok parklardan eve girebilir demişlerdi
umrecilerin bu sartlarda gelip kaldiklari sartlara burun kivirmasindan soz ediyorum.Onu anladm. Hanimefendi
iste bundan soz ediyordum da, baktim polemik cikacak devam etmedim konuya. dunya da yasananlari gormeyip "sartlar cok kotu" diye bir de burun kiviriyorlar... kaldiki ben devlet yurdunda kalmadim ama arkadaslarim kaliyordu ortak banyolar ranzali 8 kisilik odalar... 5 yildizli ote mi kapatilsaydi neydi yaniBirde rezil etmek için koydukları devlet yurdu bizimkinin beş katı daha iyi
Anlasınlar öğrenciler ne şartlarda okuyor
Ayrıca çocukları gece yataktan kaldırmışlar onlar karantinaya alınacak diye
Büyük ihtimalle onu bekliyorlardı. Zemzem towers'dan sonra kyk yurdunda kalmak büyük bir onlar için büyük üzüntü.d
umrecilerin bu sartlarda gelip kaldiklari sartlara burun kivirmasindan soz ediyorum.
iste bundan soz ediyordum da, baktim polemik cikacak devam etmedim konuya. dunya da yasananlari gormeyip "sartlar cok kotu" diye bir de burun kiviriyorlar... kaldiki ben devlet yurdunda kalmadim ama arkadaslarim kaliyordu ortak banyolar ranzali 8 kisilik odalar... 5 yildizli ote mi kapatilsaydi neydi yani
Yurt dışına gitmemeleri gerekirdi işteKeske hepsi olsaydi.. yinede ciddi soyluyorum bunu bir cok ulkeye gore tedbir erken alindi.. buarada bizim insanimizin sorumsuzlugu takdire şayan.. park kafe doldurmak nedir.. bu sekilde dahada artacak.. kulucka suresi 14 gun diyorlar. Suan belki hepimiz hastayiz ama bilmiyoruz.. bilmeden temas ettigimiz herkes tehlikede..
Birde gencleri öldürmez diyolar, bu dogru degil. 22 yasinda biri ölmüş italyada sanirim.. hos herkesin bagisikligi saglik durumu ayni degil.
ayni hastalik herkeste baska belirti gosterebilir. Birinden duydum.. baba 80 yasinda ates vsbutun semptomlari verurjen 19 yasindaki oglu oylesine teste giriyor ve ikisininkide pozitif.
cocuklari 1 saat filan insanlardan uzak yerlerde hava aldirin. Haricinde tablet telefon karsiyim normalde ama tum gun evdeler oynasinlar bakalim
Kızlar birşey soracağım hazır alışveriş demişken ben
Makarna, pirinç, mercimek, salça falan aldım. Makarna 3 paket geri kalanlar birer kilo/tane.
Onun dışında şampuan, saç kremi, deterjan yumurta konserve falan aldım.
Anneme de aynısını aldım.
Yeter mi? Yoksa üstüne eklemem gereken birşey var mı?
Iste kimse ama kimse 1 ay once bu kadar ciddi oldugunu kestiremedi kimse ciddiye almadi. Araliktan beri cinden yayilmaya basladi ve 4. Ayda dunya korkudan ölüyo suan.. insan kafayi yiyor.. birimizde olsa hepimizin annesi babasi dedesi ninesi yasli hamile riskli grupta akrabasi vardir..tum suclu cin.. bu hastalik cikinca sinirlari kapatilmaliydi.. ama iste sonradan konusmak hep daha kolaydirYurt dışına gitmemeleri gerekirdi işte
Tabi sorumsuzlar
İnsanların vicdanına bırakırsak olayı oooo milyonlarca insan ölür
Genç ölümler az olabilir ama atıyorum nefes darlığı var ondan ölüyor zaten
Nefessiz kalarak ölüyor insan
Korkunç birşey
Sokağa çıkma yasağı gelmeli
Evet Devlet önlem alıyor em azından İngiltere deki gibi ölen ölür demediler
Eğer evde küçük çocuk varsa probiyotik kefir, yoğurt alabilirsiniz bağışıklığı güçlensin diye.Ben de cevap bekliyorum eşim gidecek şimdi
Bende düşünüyorum bulgur nohut kuru fasulyede alınabilirKızlar birşey soracağım hazır alışveriş demişken ben
Makarna, pirinç, mercimek, salça falan aldım. Makarna 3 paket geri kalanlar birer kilo/tane.
Onun dışında şampuan, saç kremi, deterjan yumurta konserve aldım.
Kızlar birşey soracağım hazır alışveriş demişken ben
Onun dışında şampuan, saç kremi, deterjan yumurta konserve aldım.
Onlar zaten buzlukta hazır o yüzden yazmadım.Bende düşünüyorum bulgur nohut kuru fasulyede alınabilir