Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tüm bu olaylarda Avrupa insanının da bir halt olmadığını gördük, bizimkilere kızıyorlar da onlar da el yıkamaktan aciz. Dünyanın her yerinde insan ırkı aynı galiba pasaklı, umarsız ve bencil
Evet o konuda el yıkama tuvalet vs alışkanlıkları yok
Ama sık duş alıyorlar
Bizim ülkemizde o kadar duş alınmaz genele vurursak tabi
Herkes dikkat etsin ya lütfen
Az hasalarla atlatıp yaza merhaba diyelim artık

Tüm bu olaylarda Avrupa insanının da bir halt olmadığını gördük, bizimkilere kızıyorlar da onlar da el yıkamaktan aciz. Dünyanın her yerinde insan ırkı aynı galiba pasaklı, umarsız ve bencil
daha önce açılan konulardan birinde okumuştum. italyada klozerlerin taharet musluğu yokmuş

Ay ben o adamların duşuna falan inanmıyorum
Gündüz işte mıçacak akşama duş alacak ölme eşeğim ölmeeeeepisler pissss
Onların olmayan taharet musluğu yüzünden psikolojim bozuldu İtalya’da

Luksemburg. 51 oldu vaka sayisi. Hayir buyuk bi ulke olsa neyse de istanbul'un yarisi kadar kucuk bi ulke. Oyuzden tedirgin oluyorum.. psikolojik buyuk ihtimalle ama atesim varmis gibi hissediyorum
Allah korusun canım bu pislik nasıl bulaştı insanlara anlam veremıorum

Ay ben o adamların duşuna falan inanmıyorum
Gündüz işte mıçacak akşama duş alacak ölme eşeğim ölmeeeeepisler pissss
Onların olmayan taharet musluğu yüzünden psikolojim bozuldu İtalya’da
Taharet mi biliyorlar canım

Taharet mi biliyorlar canım
Onların duşu da şüpheli ki.
Duş yok, küvete gir, saçı topla daldır çık.
Bitti gitti.
Tüm o pis suyun içinde köpüklensen ne olur kalkınca durulanmadıktan sonra.
Neyse ki kültür olarak dünyaya hamamlarımızla öğrettiğimiz birçok şey var, duşu da taharetli klozeti de öğrendiler.
En azından otel vb yerlerde var.

esim italyanlarda da pisliklerinden bu kadar cogaldi demisti de niye su sabunmu yokta pis olsunlar demistim.
gercekten pislermis.
kizim banyonun icine legen koydurup oyuncaklariyla oynarken yikaniyor en son o legenin icinden de cikarip tekrar lifleyip duruluyorum.
kuvete dalip cikmak ne ya iyy pis taharette yokmus gozumde canlananlar cok fena

Allahım sen buyuksun yardım et bıze

Zaten b. Tüy dikme tabiri onlardan çıkmış Fransızlar .. tüy dikip kuruyunca camdan atarlarmis ayakkabılarına pislik bulaşmasın diye topuklu ayakkabı çıkarmışlar çok kötü kokunca parfümü halam Viyana'da hemsireydi Alman arkadaşları hayret ediyormuş koltuk altına vs onlarda öyle temizlik yok derdi
Birde İngiliz bir gelin gelmişti bize tabi bu 30 sene evvel annem şartı surtu yok iç camasirini mutfakta yıkamaya kalktı Maria napiyorsun dedim zor kostum diye anlatirdi

Bana da ev temizliği gibi konularda biz kesinlikle öndeyiz gibi geliyor.Bizde tek sorun çok sık banyo yapmıyor oluşumuz.Özellikle yaz aylarında.Onun dışında toplumumuz temiz,tabii dışarıda tuvaletleri pis bırakıp yerlere çöp atan tayfayı saymazsak.

Bilmiolarki kopugu sıkıp pisliklerıyle cıkıyorlar

Pislikler

O 100 kişideki 2 kişinin arasında olmayacağınıza dair garantiniz var mı?
Virüs mutasyona uğruyor sanırım, önceden 10 yaş altı ölüm yok denmişti son vakalara göre 10 yaş altı ölen bir çocuk var.

Hayatımda avrupada ender merak ettiğim yerlerden biriydi Venedik, bir kış zamanı gittik.
Yeminle kusacak çöp kovası aradım durdum!
Tüm şehir lağım kokuyor lağım!
O sular arasında şehir, gondollar falan hikaye.
Kanalizasyonlar oraya dökülüyor herhalde ki b.k kokusu içinde yaşayıp musmutlu hayatlarına devam ediyorlar.
Şehirler, yerler falan tertemiz, baştan sona gezdik gerçi hakkını yemeyeyim ama, adamlarda beden temizliği olmadıktan sonra, yerde çöp olmasa nolur...

Yaşadığım yerde bugün sokaklar, kafeler doluydu. Mağazalar boştu sadece, millet açık havada gayet güzel takılıyor.
bizim sitede de guya disari cikmiyorlar 84 daireni hepsi coluk cocuk ana baba assagidaydi resmen. kaydiraklar salincaklar temizlenmiyor o cocuklar dip dibe
ayni salincak ayni kaydirak oynuyorlar aileler bahceye oturmus cay cekirdek.
bende kizimla balkonda top oynuyorum bi an benmi tuhafim bunlarmi tuhaf dedim ama sanirim tuhaf olan ben degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…