Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İnşallah, öğretmenim, okuluma geri dönmek istiyorum

Ben çok severim afyon gazlı gol şifa kaynağı tek kabinlilerde var mayoyla gidince şimdiye kadar iyiydi ama bu süreçte gitmem

O tür yerlerin düzgün temizlendiğini düşünmüyorum, mantar vs bir sürü hastalık var , arkadaşlarım toplanır gider ben hiç katılamadım aralarına bu yüzden havuza bile girmem, hayatımda bir kez girdim yıllar evvel tırnak mantarı kaptım anam ağladı yok yok kusur kalsın

Genç olsalar da virüsün akciğerdeki oluşturduğu tahribat ne olucaj
Salak ölmeyecek belki ama akciğerinde ömür boyu taşıyacak bir sorun olucak
Bu insanların bizim sağlığımızı tehdit etmeye hakları yok ya
Okul tatil diye çocuklar hep dışarda
Yazıklar olsun şu duyarsızlara
Yaşlılara vuruyormuş eeee yaşlılar ölsün mü ya
İki hafta otur işte evinde öldün mü
Ayyy valla çok sinirleniyorum bu tiplere ya
İtalyada da bu şekilde başladı
2 vaka diye ciddiye alınmadı
Şimdi ise görüyoruz

Ben yine söylüyorum bizim ülkemizde yayılırsa çok zorda kalacağız gerçekten diğer ülkelere göre beter oluruz istanbulda tarama testine geldik diye milletin evini soymaya başlamışlar

Hanfendi genci yaşlısı mı var
Ölüm ölümdür işte
İnsanlar rahat rahat gezemez şu an
Panik yaratmayın da yani panik olunsun da tedbir alsınlar biraz
Herseyi devlet yapamaz ya
Neyi iddia ediyorsunuz anlamadım
Gençlerde risk az olabilir kronik rahatsızlığı olanı etkiler
Hastalığı yense bile akciğerinde ömür boyu taşıyacağı tahribat oluşur
Bilmem anlatabiliyor muyum

Genç, yaşlı, çocuk fark etmez
Ölümlerin yüzdelik oranları beni hiç ilgilendirmiyor, her yaştan yüzlerce insan öldü mü öldü herkes silkelenip dikkat etmeli, avm ler cafeler dolu, tatil planları gırla birileri ölmeyi bayılmak sanıyor galiba anlamıyorum insanları

Ben yine söylüyorum bizim ülkemizde yayılırsa çok zorda kalacağız gerçekten diğer ülkelere göre beter oluruz istanbulda tarama testine geldik diye milletin evini soymaya başlamışlar
Allah yardımcımız olsun
Bu kadar sorumsuz duyarsız bananeci tipler olursa bu iş çok kötüye gider
Hala düğün falan yapıyorlar
Umre ye gidilmiş geri dönüyorlar
Ya bu hastalık Aralıktan beri var
Niye gidiyorsunuz yurt dışına ya
Valla delircem yok böyle birşey
Avrupa insanı sorumludur kurallara uyar onlarda bile böyleyse
Biz ne oluruz Allah korusun

İşte sevmeyince
İstemeyince eziyet gelmistir orası sana

Zaten şu an diyorum ya ben seviyorum ama son gideceğim yer
mantarlı kişiler niye gider ki iyilesince gitse kimsenin canı yanmaz işte buradaki gibi (Corona gibi)eğer kendinde bulaş riski varsa kimse başkalarını riske atmamali

Bugün evden çıkmadım bir markete gittim zorunlu olarak
Yazıklar olsun ya zaten böyle bencil duyarsız ben gencim yaaa bana birşey olmaz diyen insanların anne babası yok galiba
Bu kadar olmaz
Sinirlerim bozuldu

Ben de annemi hastaneye götürüyorum sürekli napalim birazda mecburiyetten

Bir otel var, adını vermeyeyim reklamı olmasın.
Gerçekten gece shifti bile var su değerlerini ölçmek için.
Afyonlu arkadaşlarımız kendi söyledi biz başka bir otelde kalırken, keşke yine orada kaldaydınız oranın temizlik hijyen algılayışı bambaşka, dünyada böyle standart zor diye.

Gerçi çocuklar yüzünden geçen sene son oldu hastanede sabahlayınca, karar verdik gitmiyoruz, yoksa 2 ayda1 değişiklik diye giderdik spa kaplıca otellerine.

Bana da o garip geliyor inanki aralıktan beri yurda girip çıkan belli değil nasıl bulaşmadı? Çok garip değil mi salgın haline gelip duyulana kadar sayısız kişi geldi zaten bütün ülkelerden. Önlemler alınmadan öncesinden bahsediyorum. Büyük şans. Tedbir meselesinde çok haklısın arkadaşlar story atıyo bütün gün avmde gezip durdular çocuklar akşama kadar parktaydı

Tüm bu olaylarda Avrupa insanının da bir halt olmadığını gördük, bizimkilere kızıyorlar da onlar da el yıkamaktan aciz. Dünyanın her yerinde insan ırkı aynı galiba pasaklı, umarsız ve bencil

Bugün çıkmamak adına evde cehennemi yaşadık.
Çocuklar zapt olmuyor, kırdı döktülerini geçtim, kendilerine bir şey olacak artık.
Kaç sinir krizi geçirdim, kaç ağlama seansı yaşandı evde, kamyon çarpmış gibiyiz hepimiz.
Çıksaydık daha mı az ölüm riskimiz vardı, değerlendirmeye almak lazım o derece.

Ama ülkemizdeki vakanın tanımlanma tespiti ardından 2 hafta geçene kadar, bahçe dışında çıkmayı planlamıyorum.
Markete zorunlu eşimi gönderip, eve geldiğinde dezenfektana boğuyorum
Babam 68 yaşında zibilyon hastalığı var, laf dinlemiyor, onunla da görüşmedim 3 haftadır dışarı çıkıyor diye.
Görüşmeyi de planlamıyorum.
Millet aslan kılı yutmuş, sadece hastalığı atlatanların videosunu bir izleseler...

Ölmek mesele değil, o ağrı, çekilen çile, çevrene bulaştırma vicdan azabı off..

İnside out
Wall-e
Big hero 6

Bunlar çok güzel animasyonlar.
Kardeşinle izleyin.
Bir de mısır patlatın.
Kafası dağılsın çocuğun.
Çok etkilenmiştir şimdi.
İcebildigi kadar sıcak içecekler icin bir de neyi seviyorsa.

Ebeveyn kontrolünde cıkabilirler yarım saat hadi bir saat resmen akşama kadar sokaktalar umurlarında değil ailelerin başlarında bile değiller. Bende annemlerle görüşemiyorum dışarıya geziyorlar diye ama eşim işe gidip geliyor ne kadar saklanıcam ki kronik hastalığım var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…