Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eşinizin covid olduğunu anlamanıza rağmen test yapmadan 1 hafta gezmesine nasıl müsade ettiniz?Hiç vicdanınız yok mu sizin? Kimbilir kimlere bulaştırdınız. Bi de beni eleştiriyorsunuz karantinam olmadığı halde.
😂 bizimle alakası yok ayrıca da benim öyle hissediyor olmam adamın pozitif olduğu anlamına gelmez sokakta bir sürü insanın burnu akıyor herkes gidip test mi veriyor? 😂 TSK test verdirmediyse ne yapalım 😂 sen önce pozitif halde gidip kuaför kadının yanında üzerine maskeyi çıkarıp kadına bulaştırdığı virüsleri düşün . Doğruyu söyleyince zoruna gitti tabi dimi ?

😂 bizimle alakası yok ayrıca da benim öyle hissediyor olmam adamın pozitif olduğu anlamına gelmez sokakta bir sürü insanın burnu akıyor herkes gidip test mi veriyor? 😂 TSK test verdirmediyse ne yapalım 😂 sen önce pozitif halde gidip kuaför kadının yanında üzerine maskeyi çıkarıp kadına bulaştırdığı virüsleri düşün . Doğruyu söyleyince zoruna gitti tabi dimi ?
Zekasal problem mi var? Karantinam bittiğinde gittim diyorum. Benim belirtim bile yoktu. Ayrıca kuaförle irtibattayım turp gibi maşallah. Siz asıl kimleri hastanelik ettiniz onun vicdanıyla yaşayın :KK66:

Çocuğun 22 kişilik sınıfında 15 günde 3 vaka çıktı. Okulda da çok varmış maalesef. Eşimde rahatsız şimdi gece teste gldecek. Virüs hortladı tekrar
Ay benim oğlan kesin olur.geçen sene 2 defa oldu biz evde bilmedik ama şuanda cok tedirgin oldum. Maske takmiyor artik kimse takmıyor istemiyorum diyor

Çocuğun 22 kişilik sınıfında 15 günde 3 vaka çıktı. Okulda da çok varmış maalesef. Eşimde rahatsız şimdi gece teste gldecek. Virüs hortladı tekrar

Ben pek inanmak istemiyorum artık ya 😬 Bu kadar zaman neredeydi hastalık ?
Her gittiğimizde grip, faranjit, tonsilit etiketini yapıştırdılar kaç aydır o zaman korona değilik şimdi mi koronayız ?
Ülke gündeminde bişey kalmadı elimizde çok güzel kozumuz var dur ısıtıp sürelim ortaya gibi geliyor nedense 🤦🏼

Her gittiğimizde grip, faranjit, tonsilit etiketini yapıştırdılar kaç aydır o zaman korona değilik şimdi mi koronayız ?
Ülke gündeminde bişey kalmadı elimizde çok güzel kozumuz var dur ısıtıp sürelim ortaya gibi geliyor nedense 🤦🏼
Yok testleri pozitif çıktı çocukların. Keşke öyle olsaydı.

Benim yasadigim ulkedede boyle.
Yaz tatili donemi bitti, corona uyarilari basladi yine. Yaslilara a 5. Doz vuruldu gecen hafta. Yine Asi cadirlari acilacak,saglikci ariyorlar.
Ara ara yakin cevremden corona olduklarini duyduklarim var. Okullarda simdilik uyari yok

Yok testleri pozitif çıktı çocukların. Keşke öyle olsaydı.

İşte yazın hiç teste yönlendirilmedik yapsalar pozitif çıkacaktı muhtemelen 😂
Yani hiç gitmeyen birşey nasıl gelsin ki zaten hep vardı bundan sonrada hep olacak 🤷‍♀️
Çok geçmiş olsun Rabbim kolay atlattırsın 🤲 Herkes hasta olsada çocuklar olmasın dayanamıyorum😔

İşte yazın hiç teste yönlendirilmedik yapsalar pozitif çıkacaktı muhtemelen 😂
Yani hiç gitmeyen birşey nasıl gelsin ki zaten hep vardı bundan sonrada hep olacak 🤷‍♀️
Çok geçmiş olsun Rabbim kolay atlattırsın 🤲 Herkes hasta olsada çocuklar olmasın dayanamıyorum😔
Hiç gitmedi haklısın. Yazın işler durmasın turizmede engel olmasın diye dile getirilmedi.

Son düzenleme:
Yazin ablam oldu son varyantı cok zor kemik ağrıları, annem, babam oldu. Onların 3doz aşısı var..benim 1 sene geçti 2.dozdan sonra yaptırmadım 3. dozu. Yaptırmayı düşünmüyorum ama korkuyorumda inşallah biter. Aslinda yazdan sonra düşüş eğilimine girdi denilmişti.

ne sanıyoruz grip bitiyor mu ki bu bitsin. yazın da vardı. Abimin çalıştığı yerde arkadaşları temmuzun ortasında pozitif oldular. 2 hafta önce abim oldu. Annem oldu ama abim hariç kimse test vermedi aileden o da öksürük şikayetiyle gidince doktor röntgen sonuçlarında ciğerleri iyi görünmeyince test istemiş öyle yaptırdı. bu arada annem de abim de 3 doz aşı yaptırdı

Ay benim oğlan kesin olur.geçen sene 2 defa oldu biz evde bilmedik ama şuanda cok tedirgin oldum. Maske takmiyor artik kimse takmıyor istemiyorum diyor
Dün binlerce insanin gectigi işlek bir caddede sadece bende maske var diye yaşlıca bir kadin beni durdurarak; sizi tebrik ederim bir tek sizde maske gördüm uzun zamandan beri dedi.Şimdi ben de tefirgin oldum ama yanimda yok dedi.Cikardim ona da verdim .Cok tesekkur etti.Gercekten hic kimse takmiyor ve yazin da burda yasadigim yerde cok vaka vardi .Halen var.Ben o kadar maske takmama ve cok stabil bi hayatim olmasina ragmen haziran ayinda olmustum.Yine de takmaya devam ediyorum.İnsanlar en azindan kapali yerlerde takmalilar ama hicc.. Bir de cok ünlü bir astrolog mayis 2022 de tamamen hayatimizdan cikacak corona demisti.Onu okuduktan sonra da astroloji de takip etmiyorum artik :)

X