Bu konuda sana katiliyorum.. hepAyni durum asida da gecerli. Her halukarda tekrar yakalanabiliriz.
Ben esime oh be 6 ay rahatiz diyorum şakasına.
Hatta esimin memleketine gidicez ramazanda. Sirf ucaga binmek icin pcr vermeyelim diye arabayla gidelim diyorduk. Suan gerekmediği için ucak bileti aldik
Aslında sacma buluyorum pcr isteniyorsa herkesten istenmeli de neyse...
Hastalığın şuanda 6ay korumadigini diyorlar şimdi oğlum ekimde pozitfti pcr ile smdi hizli testle cikti emin değilim ondan ama 90 gün korunuyor diye okudum. Delta olan Omicronu hemende kapabilirmişAyni durum asida da gecerli. Her halukarda tekrar yakalanabiliriz.
Ben esime oh be 6 ay rahatiz diyorum şakasına.
Hatta esimin memleketine gidicez ramazanda. Sirf ucaga binmek icin pcr vermeyelim diye arabayla gidelim diyorduk. Suan gerekmediği için ucak bileti aldik
Aslında sacma buluyorum pcr isteniyorsa herkesten istenmeli de neyse...
Bence de çünkü araba ile 30 saatte ancak gidecektikBu konuda sana katiliyorum.. hep
Dedim
Basindan beri pcr varsa herkesten istenmeli.. ama iyi olmus sizede bahane ucak yolculugu daha rahat olacaktir
Tabi tabi. Farkli varyantlari kapma ihtimalimiz var.Hastalığın şuanda 6ay korumadigini diyorlar şimdi oğlum ekimde pozitfti pcr ile smdi hizli testle cikti emin değilim ondan ama 90 gün korunuyor diye okudum. Delta olan Omicronu hemende kapabilirmiş
İşin ucunu bıraktılar iyice.Neresi unuttum ama dün avrupada bir yerde toplumsal bağışıklık için tüm yasakların kalkacağı yazıyorduBir hafta hastanede yattığı için karantinayı hastanede geçirmiş ben aşı olduğu için karantinaya girmedi mi diye düşündüm. ama ziyaretçi yasak değildi sürekli yanında refakatçisi vardı ve değişiyordu sabah akşam . Kimse de ziyaret yasak falan dememiş yani.
Danimarka olsa gerek. Cunku haftalar once tum yasaklar kalkti. Maske zorunlulugu filanda yok.İşin ucunu bıraktılar iyice.Neresi unuttum ama dün avrupada bir yerde toplumsal bağışıklık için tüm yasakların kalkacağı yazıyordu
aşısız hafifmi geçirdin geçmiş olsun offf benide korkutup duruyolar aşı ol aşı ol kovid geçirirsen yoğun bakıma düşersin diye sizin yaşınız kaçBuarada bende gecirdim yakin zamanda.. asisizim.. bacak agrisi bel
Agrisi yapti bir kac gun yattim dinlendim.. bolca kesik kesik
Kuru oksuruk vardi.. yaklasik 1-2 hafta surdu oksuruk..herkese gecmis olsun
Babanız nasıl oldu?Bugün annemden öğreniyorum ; Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde pijamanın üzerinden iğne yapan, pijema üzerinden tansiyon ölçen, yatış şekli değiştirmek için yardım istendiğinde oğullarını çağır diyen sağlık çalışanları 2 elim yakanızda olacak. Pazartesi günü fitil fitil burnunuzdan getirmezsem adam değilim.
gecmis olsun abiHala yoğun bakımda
Çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versinHala yoğun bakımda
Allah şifalar versin babanıza ve tüm hastalara çok dua ettim bugün Allah ım mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin şafi adıyla şifasını versin inşAllah hayırlı kandiller size ve herkeseHala yoğun bakımda
Bu çarpıntı olayı sabah uyandığınızda da oluyor mu ? Benim ayaktayken bir sorun yok veya uyumadığım zamanlarda normal atıyor kalbim ama ne zaman ki uyuyup uyanıyorum uyandığım an felaket bir çarpıntı oluyor . Bu sabah çarpıntı ile uyandım ve ölçtüğümde 140 fln atıyordu. Çok korktum bu çarpıntılı uyanmalardan dolayı doğru dürüst uyuyamıyorum uyku fobisi oldu resmenBen de pozitif cikinca omicron diye dusundum.
Bende ağrı olmadi hic.
Oglumun burnu akiyordu ve cok hapsiriyordu. Ertesi gun ben hapsirmaya basladim. Deli gibi damaklarim, bogazim kulak içlerim kaşındı. Alerjik nezledir bu dedim.
Sonra esimin 1 gun atesi oldu butun gun uyudu. Sonra ben halsizlestim. Yine benim de 1 gece atesim oldu. Kuru degil de asiri balgamli öksürük oldu.
En son koku gitti. Sinuzitte ve burun spreyi kullanimimda da gidiyor diye onemsemedim. Sonra tat da bozulup gitmeye baslayinca test yaptırdık pozitif.
Koku tat kaybi son evreymis zaten.
Bende bir de pozitif oldugumuz sure boyunca nabiz artisi oldu. Akilli saat kullanıyorum devamli olcuyor. Normalde uyurken 60lara hatta 50lere dusen nabzin uykuda bile 90in altina dusmemis. 1 haftanin sonunda normale döndü.
Atlattik bitti gitti iste. Aşı olmadığıma pisman olmadim
Geçmiş olsun. Suna pozitif misiniz?Bu çarpıntı olayı sabah uyandığınızda da oluyor mu ? Benim ayaktayken bir sorun yok veya uyumadığım zamanlarda normal atıyor kalbim ama ne zaman ki uyuyup uyanıyorum uyandığım an felaket bir çarpıntı oluyor . Bu sabah çarpıntı ile uyandım ve ölçtüğümde 140 fln atıyordu. Çok korktum bu çarpıntılı uyanmalardan dolayı doğru dürüst uyuyamıyorum uyku fobisi oldu resmen