Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allahtan Omicron daha az öldürücü de vefat 272. Bir de öldürücü olsa demek...

Evet, maalesef oluyor.Bizde iyilestik bitti derken yediden ateslenip ilkinden daha ağır hasta olduk.Bir ayı gecti ikincisini atlatıp tam olarak iyilesemedik.Doktorumuz üç defa tekkarlayan da oluyor dedi ki çok korkutucu

O kadar kisa surede mi? Sasirdim.
Biz evde üç kişi sirayla hasta olduk nasılsa geçirdik diye kendimizi korumadik birbirimizden,ilk olan üçüncüden sonra tekrar hastalandı ya yeniden kaptik ya da iyileşmeden nuksetti bunu bilemiyorum ama sırayla bı daha hasta olduk.

Ilk defa böyle bir sey duydum o yuzden sasirdim. Cok gecmis olsun tekrar.

Oğlum 22 ekimde Covid oldu deltaydı, cuma hafif öksurdu, cumartesi biraz artı ,pazar günü evde hizli test vardi yaptık Negatf cıktı ama pazar gece 37.7 oldu atesi başı ağrıdı, calpol verdim sonra bidaha olmadi bugün akşam hizli test yaptik pozitif cikti. 3.5 ay önce olmuştu ama o zaman ağrıları, halsizlikleri vardı. Şuanda hic bir seyi yok sadece sesi grip sesi var.

Eklentiler

• 20220215_211627.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 26
Gecmis olsun. Suan saglik bakaninin dedigine gore vakalarin tamamına yakini omicronmus. Daha once baska varyant gecirenlerde de tekrar görülüyormus. Hatta bunu covid21 diye adlandırdıklarını okumustum bir yerde. Digerlerinden bagimsizmis.

Evet sanırım öyle, şükür ki farkında olmadan geçiyor . Sanırım bu sefer biz de oluruz. Bi hafta hep evde olacağız pcr yaptıracağız sorun olmaz herlade

Size de geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…