Kızlar merhaba , bu virüs illeti malesef bizi de buldu. Perşembe günü eşim dizlerim ağrıyor dedi yorgunluktandir dedik, cuma günü boğazı şişmişti ağrıyor dedi. Virüs mü kaptin yoksa dedim ceyranda kaldım ondan dedi. Cumartesi sabahı halsiz uyandi ateşini ölçtüm 39.5 tu. İki buçuk yaşında çocuğumuz var. Normalde annem bakıyor biz akşamları alıyoruz. Neyse hemen apar topar kızımı anneme bıraktım eşimi aldım hastaneye gittik. Test verdik eve gelince atesi 39.8 e cikti. Kafam yerinde değil bir tuhafim dedi. Havale geçiriyor sandım korktum hemen özel bir hastanenin aciline götürdüm malesef bakmadılar. 39.8 ateşi var korkuyorum deneme rağmen hiçbir müdahaleleri olmadı test sonucun çıksın ona göre dediler. Yine eve geldik eşimde sıtma belirtileri başladı titremeye , üşümeye basladi ama öyle bir titreme ki elindeki telefonu tutamayıp düşürdü. Akşam 22.00 ye kadar kizimi annemden almadım. Baktım testin cikacagi yok kızımı aldım eve geldim tam onu uyuttum derken önce benim sonucum çıktı negatif, sonra eşimin ki pozitif. Neye uğradığımizi şaşırdık. Hemen en dip odaya taşındı, wc leri ayırdık ben gece vakti cam kapı açtım evi havalandirdim. Neyse bugün 3 gunumuz. Benim merak ettiğim virüs ne zaman bulaşıcı oluyor ? Testten bir iki gün önce annemlerde yemek yemistik zaten kizim hergun akşama kadar annemlerdeydi. (ben çalıştığım için onlar bakıyor) Birde acaba ctesi günü test vermeye gittiğimizde kizim annemlere bulaş sağlamış olabilir mi ?
Bugune kadar kızımda bir semptom yoktu sadece iki gündür huzursuzdu ama bu akşam ateşi 38.2 ye çıktı. Annemlere de bulaşacak diye çok korkuyorum