Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Burada bir arkadaş bahsetmisti 7 gun karantinanin sonunda hala pozitif oldugu halde ise geliyordu is arkadasi? Ben tekrar karantina yok diye anlamistim.
günaydın kızım 7 gün sonunda covid hastanesine gitti test sonuç orda 3 saate çıktığı için orda öyle demişler

Geçen cuma pozitiftim.
Bir hafta olacak neredeyse. Ağır geçen birseyim yoktu hatta belirtilerim iyice hafiflemisti ama bugün inanılmaz sırt ağrısı , bel ağrısı ve 37.5 ateş ile uyandım. Şu an da aynı sekildeyim.
Pozitifken tekrar virüse maruz kalınırsa sil baştan belirtiler başlar mi arkadaşlar ? İki hafta oldu karantina yüzünden zaten bunaldım birde kızımı pztesi annemlere bırakmak zorundayım ise baslayacagim. Nasıl olacak ne yapacağım bilmiyorum. Tam geçmeye yakın tekrar virus kapabilir miyim acaba ? Bu nasil iş hayattan soğudum

7 gun sonunda test zorunlulugu kimseye yok.
Ama 7 gun sonunda istegi ile test veriyor ve hala pozitif ama karantina yok.

Anlamıyorum gerçekten aklim almıyor. Hadi ben , eşim, kızım bizler atlattık ama benim kızıma kalp hastası annem ve babam bakıyor ben şimdi bu çocuğu nasil onlara biracakacagim
Birakmasam rapor alsam bir hafta daha bu sefer de iş yerinde problem olacak. İki haftadır hastayım gidemedim üçüncü hafta da gidemezsem çok sıkıntı olur Ne yapacağımi sasirdim

Evet 7.dunde karantina bitip ıse donuyorsun ancak maske kullanımına devam.ancak isyeroyle anlasmaya baglı sureci uzatabılırsın.bırde semptom belirtileri başlamadan 2 3 gun bırde belırtıler başladıktan sonra 2 yada 3 gun bulas ozellıgı yuksek bır haftadan sonra bulas ozellıgı olmuyor son açıklamalara gore aileniz cocugunuza bakacaksın maskeli dursun opmesınler yeter.

Buyuk ihtimal bulaşmıştır son durum nedır

çevrem yine pozitif doldu hep , bitmicekmi bu illet yaaa kendimi nasıl koruyacağımıda şaşırdım artık okadar çokki

Iyı hadı gecmıs olsun benım annem 67 yasında ılk defa oldu covıd ılk gunler zor cok sukur sımdı iyiye gidiyor babama masallah bulasmadı aynı ortamda 4 asıları var zaten

Vefat sayısı son 5 ayın zirvesinde ; Vefat Sayısı 272

Aşılı / aşısız kafasından bir ayrılmalıyız. Aşı kartı olan ile olmayan aynı şekilde virüsü yayıyor. Hala bu ayırımı yapamayanlar var. Aşı baskısı yapmak yerine biraz mesafe, temizlik vb konularda baskı yapsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…