- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
günaydın kızım 7 gün sonunda covid hastanesine gitti test sonuç orda 3 saate çıktığı için orda öyle demişlerBurada bir arkadaş bahsetmisti 7 gun karantinanin sonunda hala pozitif oldugu halde ise geliyordu is arkadasi? Ben tekrar karantina yok diye anlamistim.
Aşılılar için 7 gün sonrasında tekrar test zorunluluğu yok ondandır.Burada bir arkadaş bahsetmisti 7 gun karantinanin sonunda hala pozitif oldugu halde ise geliyordu is arkadasi? Ben tekrar karantina yok diye anlamistim.
7 gun sonunda test zorunlulugu kimseye yok.Aşılılar için 7 gün sonrasında tekrar test zorunluluğu yok ondandır.
Çok kötü ya7 gun sonunda test zorunlulugu kimseye yok.
Ama 7 gun sonunda istegi ile test veriyor ve hala pozitif ama karantina yok.
zaten bu yüzden tarihi rekorlardayız belkideÇok kötü ya
Maalesef ve her yer açıkzaten bu yüzden tarihi rekorlardayız belkide
Daha fazla nasil yayilir diye uğraşıyorlar sanirim.Çok kötü ya
7 gun sonunda test zorunlulugu kimseye yok.
Ama 7 gun sonunda istegi ile test veriyor ve hala pozitif ama karantina yok.
Evet 7.dunde karantina bitip ıse donuyorsun ancak maske kullanımına devam.ancak isyeroyle anlasmaya baglı sureci uzatabılırsın.bırde semptom belirtileri başlamadan 2 3 gun bırde belırtıler başladıktan sonra 2 yada 3 gun bulas ozellıgı yuksek bır haftadan sonra bulas ozellıgı olmuyor son açıklamalara gore aileniz cocugunuza bakacaksın maskeli dursun opmesınler yeter.Çok kötü ya
Buyuk ihtimal bulaşmıştır son durum nedırKızlar merhaba , bu virüs illeti malesef bizi de buldu. Perşembe günü eşim dizlerim ağrıyor dedi yorgunluktandir dedik, cuma günü boğazı şişmişti ağrıyor dedi. Virüs mü kaptin yoksa dedim ceyranda kaldım ondan dedi. Cumartesi sabahı halsiz uyandi ateşini ölçtüm 39.5 tu. İki buçuk yaşında çocuğumuz var. Normalde annem bakıyor biz akşamları alıyoruz. Neyse hemen apar topar kızımı anneme bıraktım eşimi aldım hastaneye gittik. Test verdik eve gelince atesi 39.8 e cikti. Kafam yerinde değil bir tuhafim dedi. Havale geçiriyor sandım korktum hemen özel bir hastanenin aciline götürdüm malesef bakmadılar. 39.8 ateşi var korkuyorum deneme rağmen hiçbir müdahaleleri olmadı test sonucun çıksın ona göre dediler. Yine eve geldik eşimde sıtma belirtileri başladı titremeye , üşümeye basladi ama öyle bir titreme ki elindeki telefonu tutamayıp düşürdü. Akşam 22.00 ye kadar kizimi annemden almadım. Baktım testin cikacagi yok kızımı aldım eve geldim tam onu uyuttum derken önce benim sonucum çıktı negatif, sonra eşimin ki pozitif. Neye uğradığımizi şaşırdık. Hemen en dip odaya taşındı, wc leri ayırdık ben gece vakti cam kapı açtım evi havalandirdim. Neyse bugün 3 gunumuz. Benim merak ettiğim virüs ne zaman bulaşıcı oluyor ? Testten bir iki gün önce annemlerde yemek yemistik zaten kizim hergun akşama kadar annemlerdeydi. (ben çalıştığım için onlar bakıyor) Birde acaba ctesi günü test vermeye gittiğimizde kizim annemlere bulaş sağlamış olabilir mi ?
Bugune kadar kızımda bir semptom yoktu sadece iki gündür huzursuzdu ama bu akşam ateşi 38.2 ye çıktı. Annemlere de bulaşacak diye çok korkuyorum
Aynen oyle su an ablam annem kardesım pozıtıf yakın zamanda abım oldu ben de eklem ağrıları var ılac kullanıyorum bızım ılk defa olduçevrem yine pozitif doldu hep , bitmicekmi bu illet yaaa kendimi nasıl koruyacağımıda şaşırdım artık okadar çokki
aşılarınız varmıydı geçmiş olsunAynen oyle su an ablam annem kardesım pozıtıf yakın zamanda abım oldu ben de eklem ağrıları var ılac kullanıyorum bızım ılk defa oldu
Annemın babamın 4 asısı var dıgerlerının ıkıaşılarınız varmıydı geçmiş olsun
Annemın babamın 4 asısı var dıgerlerının ıkı var.aynı evde odada babam negatif cıktı.sıze de gecmıs olsun.aşılarınız varmıydı geçmiş olsun
Buyuk ihtimal bulaşmıştır son durum nedır
Iyı hadı gecmıs olsun benım annem 67 yasında ılk defa oldu covıd ılk gunler zor cok sukur sımdı iyiye gidiyor babama masallah bulasmadı aynı ortamda 4 asıları var zatenAnnem ve babama çok şükür bulaşmadi.
Ben ve 2.5 yaşındaki kızım 3 gün sonra pozitif olduk. Daha doğrusu ben test verdim belirtim vardı, birgün önce de kızımın belirtileri başladı. Muhtemelen o da pozitifti.