- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Eltim.covit negatife döndükden sonra çarpıntı yaşayan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltim.covit negatife döndükden sonra çarpıntı yaşayan varmı
Allahtan Omicron daha az öldürücü de vefat 272. Bir de öldürücü olsa demek...Vefat sayısı son 5 ayın zirvesinde ; Vefat Sayısı 272
Aşılı / aşısız kafasından bir ayrılmalıyız. Aşı kartı olan ile olmayan aynı şekilde virüsü yayıyor. Hala bu ayırımı yapamayanlar var. Aşı baskısı yapmak yerine biraz mesafe, temizlik vb konularda baskı yapsanız.
kalıcımı yada bi süre sonra geçtimi kızımın ara ara çarpıntısı oluyoEltim.
Ne kadar kalici bilmiyorum. Covidten mi asidan mi oldu tam kesin degil. Ama negatife doneli aylar oldu. Carpinti devam ediyor.kalıcımı yada bi süre sonra geçtimi kızımın ara ara çarpıntısı oluyo
Covidken ve 2. hafta devam ediyor 3. Hafta başlarken bitiyorcovit negatife döndükden sonra çarpıntı yaşayan varmı
Evet, maalesef oluyor.Bizde iyilestik bitti derken yediden ateslenip ilkinden daha ağır hasta olduk.Bir ayı gecti ikincisini atlatıp tam olarak iyilesemedik.Doktorumuz üç defa tekkarlayan da oluyor dedi ki çok korkutucuGeçen cuma pozitiftim.
Bir hafta olacak neredeyse. Ağır geçen birseyim yoktu hatta belirtilerim iyice hafiflemisti ama bugün inanılmaz sırt ağrısı , bel ağrısı ve 37.5 ateş ile uyandım. Şu an da aynı sekildeyim.
Pozitifken tekrar virüse maruz kalınırsa sil baştan belirtiler başlar mi arkadaşlar ? İki hafta oldu karantina yüzünden zaten bunaldım birde kızımı pztesi annemlere bırakmak zorundayım ise baslayacagim. Nasıl olacak ne yapacağım bilmiyorum. Tam geçmeye yakın tekrar virus kapabilir miyim acaba ? Bu nasil iş hayattan soğudum
Ne kadar sure arayla oldunuz? Gecmis olsun.Evet, maalesef oluyor.Bizde iyilestik bitti derken yediden ateslenip ilkinden daha ağır hasta olduk.Bir ayı gecti ikincisini atlatıp tam olarak iyilesemedik.Doktorumuz üç defa tekkarlayan da oluyor dedi ki çok korkutucu
Teşekkür ederim.Bir hafta iyi olduğumuzu sandık tekrar ateslenip daha ağır hasta olduk.Ne kadar sure arayla oldunuz? Gecmis olsun.
O kadar kisa surede mi? Sasirdim.Teşekkür ederim.Bir hafta iyi olduğumuzu sandık tekrar ateslenip daha ağır hasta olduk.
Biz evde üç kişi sirayla hasta olduk nasılsa geçirdik diye kendimizi korumadik birbirimizden,ilk olan üçüncüden sonra tekrar hastalandı ya yeniden kaptik ya da iyileşmeden nuksetti bunu bilemiyorum ama sırayla bı daha hasta olduk.O kadar kisa surede mi? Sasirdim.
Ilk defa böyle bir sey duydum o yuzden sasirdim. Cok gecmis olsun tekrar.Biz evde üç kişi sirayla hasta olduk nasılsa geçirdik diye kendimizi korumadik birbirimizden,ilk olan üçüncüden sonra tekrar hastalandı ya yeniden kaptik ya da iyileşmeden nuksetti bunu bilemiyorum ama sırayla bı daha hasta olduk.
inşAllah Allah herkese şifa versinCovidken ve 2. hafta devam ediyor 3. Hafta başlarken bitiyor
Amin canım geçmiş olsuninşAllah Allah herkese şifa versin
Gecmis olsun. Suan saglik bakaninin dedigine gore vakalarin tamamına yakini omicronmus. Daha once baska varyant gecirenlerde de tekrar görülüyormus. Hatta bunu covid21 diye adlandırdıklarını okumustum bir yerde. Digerlerinden bagimsizmis.Oğlum 22 ekimde Covid oldu deltaydı, cuma hafif öksurdu, cumartesi biraz artı ,pazar günü evde hizli test vardi yaptık Negatf cıktı ama pazar gece 37.7 oldu atesi başı ağrıdı, calpol verdim sonra bidaha olmadi bugün akşam hizli test yaptik pozitif cikti. 3.5 ay önce olmuştu ama o zaman ağrıları, halsizlikleri vardı. Şuanda hic bir seyi yok sadece sesi grip sesi var.
Evet sanırım öyle, şükür ki farkında olmadan geçiyor . Sanırım bu sefer biz de oluruz. Bi hafta hep evde olacağız pcr yaptıracağız sorun olmaz herladeGecmis olsun. Suan saglik bakaninin dedigine gore vakalarin tamamına yakini omicronmus. Daha once baska varyant gecirenlerde de tekrar görülüyormus. Hatta bunu covid21 diye adlandırdıklarını okumustum bir yerde. Digerlerinden bagimsizmis.
Insallah rahatca atlatırsınız.Evet sanırım öyle, şükür ki farkında olmadan geçiyor . Sanırım bu sefer biz de oluruz. Bi hafta hep evde olacağız pcr yaptıracağız sorun olmaz herlade
Size de geçmiş olsunBiz evde üç kişi sirayla hasta olduk nasılsa geçirdik diye kendimizi korumadik birbirimizden,ilk olan üçüncüden sonra tekrar hastalandı ya yeniden kaptik ya da iyileşmeden nuksetti bunu bilemiyorum ama sırayla bı daha hasta olduk.