Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben asi karsiti degilim . Cocuklarimi bahsettim ikiside istemedi. Oglum fikir degistir gibi oldu. Olmak istiyorum derse baska carem yok.
Esim ,ailem asi oldular. Ben tek doz olmustum
Kucucuk cocuk ama resit olsalar ok dersinde.. o cocuk dogruyu egriyi ayirt edemez ki buyukler bile bu konida kararsiz

Kucucuk cocuk ama resit olsalar ok dersinde.. o cocuk dogruyu egriyi ayirt edemez ki buyukler bile bu konida kararsiz
Ay iste Birde o var. Birey kendi kararini verebiliyor diye dusunmem. Evet 18 olsa hatta 16daha dogru karar verir.
Bana 2hafta once belki olurum Anne dedi. Tekrar bahsetmedi. Okulda cok dönüyor asi oldun mu muhabbeti. Kizim test den bile korktugu icin kesinlikle istemiyor

Ben bu karari birakmazdim
Cocuga..2 turlude risk var, Allah buyuktur

Amcamin oglu Almanya'da üniversite okuyor. Asi olmadilar. Kendisi hangi asiydi hatirlamiyorum bi asiyi olunca hastanelik olmuştu korkuyor sanirim.
Ya asi ol ya da kaydini dondur demisler.

Bu tespit bence topicin basina yazilmali.. bu hastalik kime ne yapiyor belli degil.. asili
Asisiz hafif agir kadin erkek yasli genc kronik hastalikli veya degil.. hic birinin garantisi yok..biraz sans ve kader kismet sanirim
Aynen öyle hiç belli değil hem de hiç . Aşı henüz ortada yokken 85 yaşındaki babannem hastanede yattı covidden ama atlattı. Daha dün tv de tam aşılı 18 yaşında yabancı model bir genç kızın öldüğü haberini verdiler . O kadar bir belirsizlik .

Kızlar eşimden temaslıydım. 2 gun önce test ysptırdığım da ben negatif eşim pozitif çıkmıştı.Bugun karantına da 2. Gunumuz. Geceden beri ateş heryerim ağrıyor. 2 doz aşım var. Tekrar test verecekmiyim?

Bence vermelisiniz.Ama prosedür nasıl işliyor bilmiyorum.Geçmiş olsun

arkadaşlar bişi sorcam covid temasınız veya biyerden kaptınız , farkında olanlar kaçıncı gün belirti çıkıyo ..Allah bu hastalıkla mücadele veren herkese şifa versin

Aşısızlara yasak gelecek derken her yerden pcr testi zorunluluğu bile kalktı iyi mi bunun sebebini anlayamadım açıkçası

arkadaşlar bişi sorcam covid temasınız veya biyerden kaptınız , farkında olanlar kaçıncı gün belirti çıkıyo ..Allah bu hastalıkla mücadele veren herkese şifa versin
Ben de 3. Günde eşimden bulaşıp belirti verdi..

Şuan ölüyorum resmen ilkgünüm hastalkta..
Önerilere açığım.

Ben de 3. Günde eşimden bulaşıp belirti verdi..

Şuan ölüyorum resmen ilkgünüm hastalkta..
Önerilere açığım.
Cok gecmis olsun

Bol c vitamini ,d vitamini eksik etmeyin. Ben gunluk aliyordum zaten bunlari.
Belirtileriniz neler ?
Ulkeden ulkeye farkli herhal test konusu

Arkadaşlar eşimin biraz önce pozitif olduğunu öğrendik. Kamu da çalışıyorum ben. Çift aşılıyım. Süreç nasıl ilerliyor acaba. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Arıyorlar mı, ya da eve geliyorlar mı? Temaslı olduğumu nasıl bildiriyoruz? Ben yine be ne olur olmaz diye test yaptırmayı ve bu hafta işe gitmemeyi düşünüyorum. Kimsenin vebaline girmek istemiyorum. Ama yıllık izin kullanmak da istemiyorum.( mecbur kalırsam kullanıcam tabi ki ) temaslı olanlar nasıl yapıyor

Geçmiş olsun, Sağlık ocağında ki hemşirenizden bilgi alabilirsiniz, sürekli değişiyor genelgeler. Biz Evde tüm aile karantinaya girmiştik sadece ben pozitiftim. sisteme düştüğü an arıyorlar ve her gün sizi balkondan pencereden görmeye geliyorlar. mutlaka kontrole geliyorlar, telefonla da arayıp bilgi alıyorlar günlük ateşiniz nasıl, durumunuz nasıl falan diye. İllere göre değişir mi bilmiyorum

Çift aşılı olduğunuz için karantına da kalmak zorundasınız. 3 ası olana serbest.
Bizi aradılar. Eve gelmedıler.
Eşim, yatak odasına kapandı. Yemek verdım kapıdan ama yıne de bulaştı bana.
Korkutmak gıbı olmasın ilkgunum baya ağırım

Cok gecmis olsun

Bol c vitamini ,d vitamini eksik etmeyin. Ben gunluk aliyordum zaten bunlari.
Belirtileriniz neler ?
Ulkeden ulkeye farkli herhal test konusu
D vıtamını gunluk alıyordum zaten. C vıtamını de aklıma geldıkçe alıyordum.
Yuksek ateş titreme boğaz gıcıklanması kas ağrısı vucudum dökuluyor resmen.

Boğaz gıcıklanması olayı çok kötü.. öksuruk var da öksuremıyormuşsun toz varmış hissi gibi

Ben astim krizlerine aliskin oldugum icin mi bilmiyorum. Normal gripden hafif geciriyorum.

Umarim yarine daha iyi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…