Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Geçmiş olsun Bunu herkese söylüyorum size de söyleyim öksürük için sarmisakli yağ yapın ayak altına sürün çok faydalı.

Beni bayılmaniz lazim daha 1 kez bile evime girmedi ben hiç çiğ tüketmedim eşimde benim gibi ailesi de . Elimde değil o kokuya hiç tahammülüm yok etrafımdakiler de bilir sofraya bile oturmam odaya girmem
Ama akşam limon yapmıştım o ateşi düşürdü bir daha cikmadi

Kötü olmuş bu. Öksürük için bildiğim en iyi yöntem buydu. Covid olduğumuzda ailecek öksürüğümüzü bu yağ kesmişti. En kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah. Eşim de daha bu corona çıkmadan 1 ay evvel yakalanmıştı infulenzaya ama o çok zor atlatmıştı. sizinki çabuk geçer inşallah

Insallah
Biliyorum iyi geldiğini ama elimde değil
1 kez yanlışlıkla biraz yemişim o gece tansiyonum bir düştü zor çıkardık demekki bana fazla gelen bir şeyi var diyorum ne bileyim.. pişmiş yerim ama Çin sarımsağı olmayacak. Eşim onuda yemez.
Ben ömrümde böyle şey görmedim ya perişan etti beni.. ufacık çocuklar nasıl dayanır Allahim herkese sağlık keyif versin

Allah şifa versin, bünyeniz hassas alerjiniz yoksa zencefili sütle kaynatın iliyinca az bal koyun icin.
Zencefil bal, bir tatli tereyağı cezvede eritin , pekmez koyun az cizlasin kasığa koyun üzerine karabiber yiyin. Ayva yaprağı, hatmi çiçeği kaynatip için aklima bunlar geldi
Cok zormus bu influenza olanlardan duydum

Asililardan test isteniyor yani. Dogru olan da bu zaten.
Cok gecmis olsun bu arada. Umarim kolayca atlatırsınız.
Tam aşı olmayanlardan pcr isteniyor görümcemin tek dozu var oda uçağa binecek pcr istiyorlar. Tüm aşılarınız tam olacak ortası makbul değil maalesef . Tam aşılılar artık temaslı bile olsa karantinaya gitmeyecekmiş öyle mi? Evde bir kişi pozitif olsada diğerleri Normal hayatına devam mı edecekmiş, yoksa ben mi yanlış anladım ?

Ben bir şeyi anlayamadım, Aşısızlardan neredeyse haftada 1 iş için okul için test isteniyor ya
yeni yasa ile semptom olmayana test olmayacak dediler.
Aşısı olmadıgı için pcr almak isteyen kisilerde mi test olamayacak?
Anlayan var mı?

Onu anlamadık ama benimde merak ettiğim gerçekten test istenip yapiyorlar mi? Bir arkadaşım var öğretmen birkaç aşısız arkadaşla biz okula dilekçe verdik hic test yaptırmadık dedi. Semptomsuzlar test olmayacaksa aşısızlarda olmaz heralde

ne güzel.heryerde virüslü olup olmadığı belli olmayan yetişkin çocuk insanlar dolanacak.yakında hes kodunu da kaldırırlar bunlar

ne güzel.heryerde virüslü olup olmadığı belli olmayan yetişkin çocuk insanlar dolanacak.yakında hes kodunu da kaldırırlar bunlar
Artik öyle olacak . Zaten Omicoron heryere yayıldı. Ben çorumdayim vali açıklamış 7 kişi vsrmks.varmış ilerki günlerde il genelinde artış olacağıni söylemiş. Yakında günlük vaka sayisida verilmeyecek bence zaten bu seyle test sayısı düşecek., sehir efsaneleri cikar artik

Hiç zannetmem bir aşınız bile eksik olsa her türlü test, pcr, hatta uzun karantina sürelerine tabisiniz. Yakında tam aşılılara maske yasağı da kalkar, turistlere uyguladıkları gibi. Sanki turist ve tam aşı olanlar hiç hastalanmıyor algısı veriliyor. Amaç hastalığı bitirmek değil sanki.. bu şekilde ‘saldım çayıra , mevlam kayıra’ mantığıyla nasıl biter salgın bilemiyorum . Sokağa çıkma yasağı koyamazlar, ekonomi bitik kaldırmıyor artık . Herkes kendini korusun

Mesela ailem yurt dışında bir ara maske kalktı. Sanirim herkeseydi orda n95 zorunlu, sonra normal maskeye geçtiler olmadi Geri n95 ama orda da aşısizlar cikamadi.subatta aşı zorunlu olacaktı ama smdi ne durumda bilmiyorum.

Bu sekilde akışına bırakıldı sanki Rabbim yardımcimiz olsun bi sekilde kapacaz bunu sanki

Bugun haberlerde gordum karantina suresi 7 gune inmis sanirim birde asililar karantinaya girmeyecekmiymis ne? Birde semptom yoksa teste gerek yokmus vs. Ne yapacaklarini onlarda bilmiyor artik bence

İpın ucu tamamen kaçtı sanki.
Tam kafa karısıklıgı 2 hafta önce covid pozitif idim.
9. Günümde karantinam bu 7 günden dolayı bitti.
Ama ben mesela 7. Gün inanılmaz hastaydım.
Bugun 16. Günüm test vereli semptom göstereli 18. Gün.
Anca kendime.geliyorum hala dısarı cikmadim.
7.gün doktora.gitme ihtiyacım oldu normal servise gidebilecek o zaman covidli biri.

kızlar artık bulaş rıskı çarpı on fılan sanırım . covıdin ılk gununden berı uçuyorum devamlı. 5 gun once pozıtıf çıktım ılk kez. ve çok ağır geçırdım ıkı gunu hastanedeydım. 2 bıontec aşım var. herkesın ekstra dıkkatlı olması gereken gunlerdeyız(

Agir ve uzun sure hasta olanlar,asilariniz tam mi merak ediyorum ?

Benim bunyem cok zayif,kronik astimim da var. Bunlar iyi gunlerim dahada kotu olurmu diye dusunmeden edemiyorum

Yaa cok gecmis olsun.
Akciger filmi cekildi mi size peki?
Akcigere tutulum var mi?
Benim akciger filmim biraz kafa.karistirici cikti tomografi istendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…