Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Agir ve uzun sure hasta olanlar,asilariniz tam mi merak ediyorum ?

Benim bunyem cok zayif,kronik astimim da var. Bunlar iyi gunlerim dahada kotu olurmu diye dusunmeden edemiyorum
Bu öyle bir hastalık ki sapasağlam hiç bir hastalığı olmayan insanları vurabiliyor, hasta olanlar hafif atlatabiliyor . Belli değil ki kime ne yaptığı. Benim aşısız astım hastası arkadaşım hafif atlattı. Arkadaşımın abisi sağlığına özen gösteren sağlıklı adam vefat etti . Tamamen belirsizlik

Iste Boyle ornekler cok okuyunca nasil bir hastalik bu dedirtiyor tekrar insana

Agir ve uzun sure hasta olanlar,asilariniz tam mi merak ediyorum ?
Benim bunyem cok zayif,kronik astimim da var. Bunlar iyi gunlerim dahada kotu olurmu diye dusunmeden edemiyorum
2 doz biontechliydim fakat son aşımın uzerinden 5 ay gecmisti.
Kendini aşısiz gibi düsün dediler bana.
Ben 7. Gün cok hastalandım ilk günler gayet iyiydim.
Suanda da fena sayılmam ama akciger filmimde bir beyazlik var.
Onun meme dokusu mu yoksa.baska bir sey mi oldugu tam anlaşılmadigi icin tomografi cekilecek.
Umarim sizinde gelir gecer.merak etmeyin herkeste.ayni seyretmiyor.
Teyzemin kızı koah hastası o da evde atlatti hemde ilk zamanlarda oldu o zaman ası da.yoktu.
Herkeste baska seyrediyor.
Virusler cok acımasız kimin vucudunda nasil tepki verdirtecegi hic belli olmuyor.

Cok gecmis olsun sizede. Umarim sadece meme dokusudur.

Yaa cok gecmis olsun.
Akciger filmi cekildi mi size peki?
Akcigere tutulum var mi?
Benim akciger filmim biraz kafa.karistirici cikti tomografi istendi.
çok teşekkürler size de geçmiş olsun benim de aynı şekılde oldu pazartesi günü çekılecek nefes alırken batma yumruk hissi vardı ağrı vardı artık hafifledi çok şükür

Karantina olayini bilmiyorum. Haberleri takip etmiyorum.
Temaslilara pcr yapılmayacakmis. Muhtemelen karantina da yoktur.
Zaten pozitifler de 7 gun karantinada kalacak. 7 gunde negatife donulmuyor ki...

Karantina olayini bilmiyorum. Haberleri takip etmiyorum.
Temaslilara pcr yapılmayacakmis. Muhtemelen karantina da yoktur.
Zaten pozitifler de 7 gun karantinada kalacak. 7 gunde negatife donulmuyor ki...
Ben 10. Gün test yapmıştım pozitifti maalesef, erken çıkarım belki karantinadan umudum vardı..

Coj sukur daha iyisiniz.
Aslinda bende iyiyim ama insallah iyi cikar tomografilerimiz.
inşallah ben hiç böyle olacağımı tahmın etmemıstım aslında. olursam ayakta atlatırım dıyordum hep. ambulansla gittim hastaneye. d vıtamını ve çinko ıçıyorum sızde ıçın vıtamın çok onemlı

Pardon yanlış anlamışım. Öyle oluyor kimi negatife dönüyor kimi dönmüyor. Oğlumda da belirtiler 11 günde bitmişti.
Benim belirtiler 2 gün sürdü koku tat olayı uzun süre devam etti . Doktor bile bu belirtilere göre covid olamazsın demişti . 10. Gün testin negatif olursa belki karantina süren biter dediler (aşılılarda bitiyormuş ben şansımı deneyecektim ) 11gün sabah tüm hayallerim yıkılmıştı

Bu tespit bence topicin basina yazilmali.. bu hastalik kime ne yapiyor belli degil.. asili
Asisiz hafif agir kadin erkek yasli genc kronik hastalikli veya degil.. hic birinin garantisi yok..biraz sans ve kader kismet sanirim

Bu tespit bence topicin basina yazilmali.. bu hastalik kime ne yapiyor belli degil.. asili
Asisiz hafif agir kadin erkek yasli genc kronik hastalikli veya degil.. hic birinin garantisi yok..biraz sans ve kader kismet sanirim
Olur mu hiç ? Aşısızsan ya yoğun bakıma, ya mezara düşersin, süper aşılı olmuşsan uzaya bile gidebilirsin her şey serbest :)

Olur mu hiç ? Aşısızsan ya yoğun bakıma, ya mezara düşersin, süper aşılı olmuşsan uzaya bile gidebilirsin her şey serbest :)
Valla insanlari oyle korkutuyolaki cidden bazilarimoyle dusunuyor..hep dedim asi karsiti degilim
Ama kimse hangi durumda ne olacagini bilmiyor..asi birseyin garantisi degil.. her 2 sekildede pisman olma riski var

Zaten gozlerini yavrularimiza diktiler artik..
Ben asi karsiti degilim . Cocuklarimi bahsettim ikiside istemedi. Oglum fikir degistir gibi oldu. Olmak istiyorum derse baska carem yok.
Esim ,ailem asi oldular. Ben tek doz olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…