Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aşısızlara yasak gelecek derken her yerden pcr testi zorunluluğu bile kalktı iyi mi bunun sebebini anlayamadım açıkçası
Eninde sonunda kalkacagini biliyordum.
Zaten mantikli olan da buydu. Asililar virusu yaymiyormus gibi asisizlardan her sey icin pcr isteyip hastanelerin is yukunu arttırdilar.
Ya asili asisiz farketmeksizin herkese test yapilacakti ya da kaldirilacakti.

Orda tutarsızlık olduğu doğru ama sanki herşey iyice salınıyor

Çember o kadar daraldı ki .. hepimiz kapıcaz bu illeti .
Bugün o kadar yoruldum ki , zaten grip gibi kalkmışım sabahtan . Biliyormuşum gibi yemeklerimi yaptım , hatta eşim bile sordu sabah sabah bir sürü yemek yapmışsın .
Büyük oğlum birkaç gündür tellerime öylesine cevap veriyor biraz ateşim var , sanırım yağmurlu günde az giyindim soguk algınlığım var dedi . Arıyorum öylesine cevap veriyor , işte ateşim vardı biraz düştü diyor ,ama sakın gelme evde herşey var …
Akşam 6 da elimde çorba , zeytinyağlı dolma ve kızartmalarla yola çıktım ,
Eşime de çıkarken bişey söylemedim , ne maç varsa onu izliyordu .aman bu saatte ne diye gidiyorsun sorularını dinlemek istemedim .
Gideceğim yarım saatlik yolda , bir sürü problemle karşılaştım . Otobüsün yolu değişmiş , yolda yer çalışması varmış gazla la ilgili bir çalışma varmış . Rotamı uzattım yarı yola geldim .
Tel pilim oldu kırmızı , ben hala çorbayı ve Covıd testini oğluma götürmek çabasındayım , aklıma evden ilaç götürmediğim geldi . Bir yerde durdum bir sürü ilaç aldım .
Neyse bir buçuk saat sonra evine ulaştım kapıdan herseyi verdim , bir de elimle ateşine baktım .. çünkü evine almadı kovid olabilirim diye .
Ordan otobüs durağına gittim ve eve varmadan yolda gene o gaz çalışmaları yüzünden değişik bir yerde inmek zorunda kaldım , hava da buzzz , eve gelene kadar 3 saat geçti …
Eve geldim ki evde herkes mutlu Mısır patlatmışlar film izliyorlar . Yüzlerce bulaşık birikmiş hiç oturmadan mutfağı temizledim . çok güzel .. aradan bir saat geçti çocuklardan biri ateşten yanıyor, diğeri yarım saat sonra başladı yani ikisi evde diğeri dışarda sanırım covid , ya da üçünden biri covid , biri yada ikisi soguk algınlıgı ya da hepsi covid .

beratti geçmiş olsun.Ablamın damadı pozitif çıktı bizde de.Yeğenimle epeydir görüşmüyoruz.Ablamla da 10 gün falan oldu son görüşmemiz

beratti geçmiş olsun.Ablamın damadı pozitif çıktı bizde de.Yeğenimle epeydir görüşmüyoruz.Ablamla da 10 gün falan oldu son görüşmemiz
Sağol arkadaşım teşekkürler , biz neyse ki bu sefer gene pozitif çıkmadık . Geçmiş olsun umarım pozitif çıkan arkadaşlarda en hafif şekilde atlatır .
Diyorum ya çember daraldı maalesef hepimiz yakalanacağız . En azından etkisi daha azaldı diye düşünüyorum .

Yeğenim ve eşi aşılı.Eşi kovid yeğenime karantina vemişler
Aşılı olsakda bu virüsü kapabiliyoruz maalesef.. ama aşılı olanlar daha hafif atlatıyor diyorlar yaşayarak göreceğiz . Bir de her bünye aynı degil . Herkesin metabolizması bağışıklık sistemi aynı degil .
İnşallah hepimizin bağışıklık sistemi artık bu bu virüse karsi üstün gelir de , tehlikeli boyutları hep birlikte atlatırız .

14 yaşındaki oğlum ve bende coronayız. Oğlum semptomsuz geçiriyor benimde 40 a varan ateş ve baş agrısı var , buna ilaveten bogazda hafif yanma. Dün hızlı test yaptım önce negatif akşama doğru pozitif çıktı. Tüm herkese geçmiş olsun , umarım sorunsuz atlatır herkes

Sana da geçmiş olsun

Hastalara sifa versin Rabbim..

Bu son zamanlardaki gevsekligin sebebi nedir acaba? Neden karantina pcr test vs kalkti acaba

Hastalara sifa versin Rabbim..

Bu son zamanlardaki gevsekligin sebebi nedir acaba? Neden karantina pcr test vs kalkti acaba
Bizde öyle degil. Aileden birinde görüldüğü takdirde tüm aile test yapıyor ve en az bir hafta karantinada kalıyor.

Bizde öyle degil. Aileden birinde görüldüğü takdirde tüm aile test yapıyor ve en az bir hafta karantinada kalıyor.
Sizde derken? Neresi?

Turkiyede baya esnekler suan.. test mest hak getire.. yani her yaptiklarinin ardinda birsey ariyorum artik ben

Sizde derken? Neresi?

Turkiyede baya esnekler suan.. test mest hak getire.. yani her yaptiklarinin ardinda birsey ariyorum artik ben
İsvec . Gerçi burada halkın 80% virüsü kapacağı bekleniyor nerdeyse tüm tanıdıklarım covid suan. Sanırım bu şekilde sonlanacak diye tahmin ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…