Çember o kadar daraldı ki .. hepimiz kapıcaz bu illeti .
Bugün o kadar yoruldum ki , zaten grip gibi kalkmışım sabahtan . Biliyormuşum gibi yemeklerimi yaptım , hatta eşim bile sordu sabah sabah bir sürü yemek yapmışsın .
Büyük oğlum birkaç gündür tellerime öylesine cevap veriyor biraz ateşim var , sanırım yağmurlu günde az giyindim soguk algınlığım var dedi . Arıyorum öylesine cevap veriyor , işte ateşim vardı biraz düştü diyor ,ama sakın gelme evde herşey var …
Akşam 6 da elimde çorba , zeytinyağlı dolma ve kızartmalarla yola çıktım ,
Eşime de çıkarken bişey söylemedim , ne maç varsa onu izliyordu .aman bu saatte ne diye gidiyorsun sorularını dinlemek istemedim .
Gideceğim yarım saatlik yolda , bir sürü problemle karşılaştım . Otobüsün yolu değişmiş , yolda yer çalışması varmış gazla la ilgili bir çalışma varmış . Rotamı uzattım yarı yola geldim .
Tel pilim oldu kırmızı , ben hala çorbayı ve Covıd testini oğluma götürmek çabasındayım , aklıma evden ilaç götürmediğim geldi . Bir yerde durdum bir sürü ilaç aldım .
Neyse bir buçuk saat sonra evine ulaştım kapıdan herseyi verdim , bir de elimle ateşine baktım .. çünkü evine almadı kovid olabilirim diye .
Ordan otobüs durağına gittim ve eve varmadan yolda gene o gaz çalışmaları yüzünden değişik bir yerde inmek zorunda kaldım , hava da buzzz , eve gelene kadar 3 saat geçti …
Eve geldim ki evde herkes mutlu Mısır patlatmışlar film izliyorlar . Yüzlerce bulaşık birikmiş hiç oturmadan mutfağı temizledim . çok güzel .. aradan bir saat geçti çocuklardan biri ateşten yanıyor, diğeri yarım saat sonra başladı yani ikisi evde diğeri dışarda sanırım covid , ya da üçünden biri covid , biri yada ikisi soguk algınlıgı ya da hepsi covid .