- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
Allah şifa versin bol c vit alınBen de 3. Günde eşimden bulaşıp belirti verdi..
Şuan ölüyorum resmen ilkgünüm hastalkta..
Önerilere açığım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin bol c vit alınBen de 3. Günde eşimden bulaşıp belirti verdi..
Şuan ölüyorum resmen ilkgünüm hastalkta..
Önerilere açığım.
Eninde sonunda kalkacagini biliyordum.Aşısızlara yasak gelecek derken her yerden pcr testi zorunluluğu bile kalktı iyi mi bunun sebebini anlayamadım açıkçası
Orda tutarsızlık olduğu doğru ama sanki herşey iyice salınıyorEninde sonunda kalkacagini biliyordum.
Zaten mantikli olan da buydu. Asililar virusu yaymiyormus gibi asisizlardan her sey icin pcr isteyip hastanelerin is yukunu arttırdilar.
Ya asili asisiz farketmeksizin herkese test yapilacakti ya da kaldirilacakti.
Yeğenim ve eşi aşılı.Eşi kovid yeğenime karantina vemişlerberatti geçmiş olsun.Ablamın damadı pozitif çıktı bizde de.Yeğenimle epeydir görüşmüyoruz.Ablamla da 10 gün falan oldu son görüşmemiz
Ilk gun oldu ses kiskligi bendeKızlar, boğazın da balgam takılması, ses kısıklığı sizde de oldu mu ?
Benim 2. Günüm hala boğazda gıcıklanma var. Kuru bi gıcık var resmen. O gelince sesim boğuklaşıyorIlk gun oldu ses kiskligi bende
Umarim cabucak atlatirsiniz.Benim 2. Günüm hala boğazda gıcıklanma var. Kuru bi gıcık var resmen. O gelince sesim boğuklaşıyor
Sağol arkadaşım teşekkürler , biz neyse ki bu sefer gene pozitif çıkmadık . Geçmiş olsun umarım pozitif çıkan arkadaşlarda en hafif şekilde atlatır .beratti geçmiş olsun.Ablamın damadı pozitif çıktı bizde de.Yeğenimle epeydir görüşmüyoruz.Ablamla da 10 gün falan oldu son görüşmemiz
beratti geçmiş olsun.Ablamın damadı pozitif çıktı bizde de.Yeğenimle epeydir görüşmüyoruz.Ablamla da 10 gün falan oldu son görüşmemiz
Aşılı olsakda bu virüsü kapabiliyoruz maalesef.. ama aşılı olanlar daha hafif atlatıyor diyorlar yaşayarak göreceğiz . Bir de her bünye aynı degil . Herkesin metabolizması bağışıklık sistemi aynı degil .Yeğenim ve eşi aşılı.Eşi kovid yeğenime karantina vemişler
Sana da geçmiş olsun14 yaşındaki oğlum ve bende coronayız. Oğlum semptomsuz geçiriyor benimde 40 a varan ateş ve baş agrısı var , buna ilaveten bogazda hafif yanma. Dün hızlı test yaptım önce negatif akşama doğru pozitif çıktı. Tüm herkese geçmiş olsun , umarım sorunsuz atlatır herkes
TeşekkürlerSana da geçmiş olsun
Yeğenimde ve 12 yaşında kızında da çıktı kovidYeğenim ve eşi aşılı.Eşi kovid yeğenime karantina vemişler
Bizde öyle degil. Aileden birinde görüldüğü takdirde tüm aile test yapıyor ve en az bir hafta karantinada kalıyor.Hastalara sifa versin Rabbim..
Bu son zamanlardaki gevsekligin sebebi nedir acaba? Neden karantina pcr test vs kalkti acaba
Sizde derken? Neresi?Bizde öyle degil. Aileden birinde görüldüğü takdirde tüm aile test yapıyor ve en az bir hafta karantinada kalıyor.
İsvec . Gerçi burada halkın 80% virüsü kapacağı bekleniyor nerdeyse tüm tanıdıklarım covid suan. Sanırım bu şekilde sonlanacak diye tahmin ediliyor.Sizde derken? Neresi?
Turkiyede baya esnekler suan.. test mest hak getire.. yani her yaptiklarinin ardinda birsey ariyorum artik ben