- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Ben baya geride kalmışım.Bizim yarın 5. doz olacak
Allah kolayliklar versin..nereye kadar gidecek bilmiyorum.. yeni hedef cocuklar.. 12 yasindan kucuk cocuklarida asilamak istiyolar.Bizim yarın 5. doz olacak
5. Doz geldiyse 8 de gelir bence..Yok yahu ne 8 dozu. O dozlarin sonu gelecegini ben sanmıyorum.
Her varyantta etkisi yok diye aşı denecek kesin..Yok yahu ne 8 dozu. O dozlarin sonu gelecegini ben sanmıyorum.
Evet zaten o yuzden surekliHer varyantta etkisi yok diye aşı denecek kesin..
Bizde 2 sinovac 2 biontech vardı,omicron başlayında etkili olsun diye isteğe bağlı verdiler bunuda,birde yaş aralığı var herhakde bunda.Ben baya geride kalmışım.
5.doz geldiginden haberim yok
Bitmez ki bencede artık dahada aşı filan olmam,çocuklarda nasıl oalcak bilmiyorum artık.Allah kolayliklar versin..nereye kadar gidecek bilmiyorum.. yeni hedef cocuklar.. 12 yasindan kucuk cocuklarida asilamak istiyolar.
Öleceksek biz gidiciyiz o zaman nereye kadar aşıda yani..Evet zaten o yuzden surekli
Asilar cikiyor.. isin tuhafi hic asi olmayanlar daha direncli asi olanlar kesin olsun gozuyle bakiliyor
Sonu yok ve vucudumuza darbe her seferin hatta 12 yas degilde sanirim 6 yasindan itibaren asilamak istiyolardi.Bizde 2 sinovac 2 biontech vardı,omicron başlayında etkili olsun diye isteğe bağlı verdiler bunuda,birde yaş aralığı var herhakde bunda.
Bitmez ki bencede artık dahada aşı filan olmam,çocuklarda nasıl oalcak bilmiyorum artık.
Aile aşı yaptırmak isteyecekmi acaba birde bu var.Sonu yok ve vucudumuza darbe her seferin hatta 12 yas degilde sanirim 6 yasindan itibaren asilamak istiyolardi.
Derlerse mesela okula gidemeyecek hatta sanirimAile aşı yaptırmak isteyecekmi acaba birde bu var.
Galiba kisiden kisiye degisiyor.
Babam da hafif baslayip sonradan kotulesmeye basladi hatta 1 haftayi atlatinca artik zor kisim gecti dedik ama 1 haftadan sonra epeyce kotulesti ve %70 saturasyonla hastaneye yatti.
Nasıl aşısızlar daha dirençli anlamadım ? Yani daha mı dayanıklı oluyor hastalığa karşı ? Siz aşı olmuyordunuz sanırım oldunuz mu ?Evet zaten o yuzden surekli
Asilar cikiyor.. isin tuhafi hic asi olmayanlar daha direncli asi olanlar kesin olsun gozuyle bakiliyor
Ben ve eşim. Ikimizde de balgamlı öksürme var malesefMerhaba arkadaşlar aranızda kovid olup balgamli oksurugu olan var mı? Kuru öksürük diyorlar ya genelde ondan soruyorum.
Aslında benim grip gibi baslamisti baş ağrısı bogaz ağrısı felan ama bu sabah göğsümde tutulumla uyandım balgamli öksürük oluşmuş bir gecede ki baya şiddetli sizce test vermeli miyim? Korkuyorum da cok
Daha nice 8ler gelir.5. Doz geldiyse 8 de gelir bence..
Asisizlar daha direncli oluyormus evet.Nasıl aşısızlar daha dirençli anlamadım ? Yani daha mı dayanıklı oluyor hastalığa karşı ? Siz aşı olmuyordunuz sanırım oldunuz mu ?
Evet maalesefDaha nice 8ler gelir.
Nerde okudunuz acaba merak ettim?Buarada internette cok paylasim gordum, amacim
Kimsenin moralini bozmak degil
Ama ölü dogumlar
Artmis.. ve cogu asiliymis cok
Pisman oldum
Diyenler var..cok uzucu Allahim kimseye yasatmasin
Bir siz ve ben kaldik sanırım asi olmayanAsisizlar daha direncli oluyormus evet.
Hayir olmadim
Olabilir ben herseye zaten kesin gozuyle bakmiyorum.. asiya guzelleme yapan kadar karalamak isteyende cok ben realist olmaya calisiyorum. Internette bir kac yorumda gordum.. hersey iyi giderken bu sekilde dogumu olanlar varmis. Bi kac yorumdada adet dongusunu baya sasirttigi yazmis.. ki daha dun bi haberde adeti etkiledigi hic bir yerde kantlanmadi yaziyordu. Yani bu kadar insan yapan soylemiyordur herhaldeNerde okudunuz acaba merak ettim?
Bu asili olup ölü dogum yapanlar covid geçirmiş mi?
Hamilikte covidin de ölü dogum oranini arttırdığını okudum da ben.