- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
Teşekkür ederim. Bende 3 aşı olmamız gerekiyor zamnediyordum tam aşılı olmak için3.asinin randevusu 3 aylik sureniz dolduktan sonra acilir.
2 hafta oncesine kadar bende de öyle cikiyordu
Kayinbabam da 3.doz aşıdan sonra aynı sekilde hafif grip belirtileri verdi bir kac gune geçti.Kizlar merhaba annem ve babam sali günü 3. Doz biontech aşılarını oldular. Annem bugün burun akıntısı hapşırık ve hafif halsizlik ile uyandı, su an icin yogun burun akıntısı ara ara da oksuruk var ama, aşı yan etkisi olabilir mi? Elbette devam ederse test yaptıracağız ama hastanelerdeki o test kuyruklarından da korkuyorum acikcasi, hic evden çıkmadan evde doğal yollarla bağışıklığıni nasil destekleyebiliriz. Cok tedirginim, cevaplarınıza ihtiyacım var.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Su an baya yatıyor halsiz grip gibi, babanız da bu şekilde miydiKayinbabam da 3.doz aşıdan sonra aynı sekilde hafif grip belirtileri verdi bir kac gune geçti.
Rica ederim 2 3 gun burun akintisi halsizlik vs yasadi sonra duzeldi, kaynanamada bulasti hattaCevabınız için çok teşekkür ederim. Su an baya yatıyor halsiz grip gibi, babanız da bu şekilde miydi
Diğerleri de aşısız mıydı? onlarda nasıl seyrediyor hastalık?esımın ortagı- yenı evlendı esı- esının annesı babası enıstesı ve ablası hepsı covıd oldu
aşı karsıtıydı ısrarla ası olun dedık kabul etmedıler
ortagımızın kayınbabası covıd kaynaklı agırlastı kalbınde sorunlar cıktı ,entube ettıler bugun.
dıkkat edın arkadaslar
aşısızlardı maalesefDiğerleri de aşısız mıydı? onlarda nasıl seyrediyor hastalık?
Galiba kisiden kisiye degisiyor.Çok geçmiş olsun . Bize de hep böyle dediler. Aile hekimi arayıp ilaçları için içmezseniz 9. günden sonra hastalık şiddetlenecek dedi. O öyle dedikçe nefes alamıyordum psikolojik olarak kendimi kötü hissediyordum halbuki hiçbişeyim yoktu. Velhasılı çok şükür dediği gibi olmadı. Size de olmaz inşallah.
Annem Almanya'da Omicron sonrasi bi varyant daha ciktigini söylemişti. Baya da oluyor soyleyeli. Adininda soyledi ama hatirlayamadim. Aynisi mi bilemiyorum.Hadi gozumuz aydi bi varyant daha cikmis.. deltacron sanirim
Ismidelta ve omicronun cocuguymus
Evet bu olmali cunku omicrondan sonra bu cikti baskada cikmadi..burda ben 8 doz asi olacak herkes dedigimde bana gulup senaryo yaziyorsun demislerdiAnnem Almanya'da Omicron sonrasi bi varyant daha ciktigini söylemişti. Baya da oluyor soyleyeli. Adininda soyledi ama hatirlayamadim. Aynisi mi bilemiyorum.
Aynen biz yaştan dolayı erken olduk aşımızı sonra devamı geldi,her varyantta bir aşı bu son olur artık..
Bizim yarın 5. doz olacakEvet bu olmali cunku omicrondan sonra bu cikti baskada cikmadi..burda ben 8 doz asi olacak herkes dedigimde bana gulup senaryo yaziyorsun demislerdi
Yok yahu ne 8 dozu. O dozlarin sonu gelecegini ben sanmıyorum.Evet bu olmali cunku omicrondan sonra bu cikti baskada cikmadi..burda ben 8 doz asi olacak herkes dedigimde bana gulup senaryo yaziyorsun demislerdi