Tucecim iyileştin mi?Kolum ve bacaklarım çok ağrıyor
Başınız sağolsunBugün akraba bir amcamız kovidden vefat etti. Salı hastaneye yatmıstı. Dün yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Bugün de vefat etti. Hepsi beş gün içinde oldu.
aaa tuce demi covid oldu?Tucecim iyileştin mi?
Yok aşı dokunmuşduaaa tuce demi covid oldu?
eşime de dokundu 4. aşı acillik oldu hala kötü.ilk 3 aşı da bir şey olmamıştı halbukiYok aşı dokunmuşdu
Kardeşimede 3 aşı bişi yapmadıeşime de dokundu 4. aşı acillik oldu hala kötü.ilk 3 aşı da bir şey olmamıştı halbuki
Basiniz sagolsun aşılıdir aslinda degil mi?Bugün akraba bir amcamız kovidden vefat etti. Salı hastaneye yatmıstı. Dün yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Bugün de vefat etti. Hepsi beş gün içinde oldu.
eşime de dokundu 4. aşı acillik oldu hala kötü.ilk 3 aşı da bir şey olmamıştı halbuki
Selam kızlar ben iyiyim şuan . Aşıdan bir gün sonra dişime dolgu için gittim . Doktor pek yapmak istemedi bağışıklığım düşük diye . Ama ben istedim eşimin izin günüydü oğlumuzla ilgileniyorken bitsin dedim . Doktor iğneyi yaparken şırıngaya kan dolduKardeşimede 3 aşı bişi yapmadı
iyi olmana çok sevindimmm.geçmiş olsunnn.diş işleri de zordur hepsi üst üste gelmişSelam kızlar ben iyiyim şuan . Aşıdan bir gün sonra dişime dolgu için gittim . Doktor pek yapmak istemedi bağışıklığım düşük diye . Ama ben istedim eşimin izin günüydü oğlumuzla ilgileniyorken bitsin dedim . Doktor iğneyi yaparken şırıngaya kan doldudoktor vücudun çok gergin böyle yanılıyorum ben dedi . Zorda olsa dolgumu yaptı. Bir sonraki gün dudağımda aft çıktı . Neyse ki 2 günde düzeldim 2. Aşı beni çok kötü etkilemişti 1 hafta tuvalete oturamadım o derece tutulmuştum. Yanlız birde bugün regl oldum 2 gün erken olmuş oldu 26. Günmüş takvime baktım aşıdandır belki diye düşünüyorum
Ay 2 gün değil 4 gün erken olmuşiyi olmana çok sevindimmm.geçmiş olsunnn.diş işleri de zordur hepsi üst üste gelmiş
Evet.Basiniz sagolsun aşılıdir aslinda degil mi?
Annemler covid olduklarında crp uzaya doğru uçmuştu o dereceMerhabalar hanımlar. Bugün belirti var diye kızıma test yaptırdım, 9 yaşında. PCR testi negatif çıktı ama kan tahlilinde d dimer 1340 çıkmış maksimum 550 yazıyor referans olarak çok endişelendim. Yarın doktora göstereceğim ama içimi rahatlatacak aynı durumları yaşamış ama sorun yaşamamış birileri var mı diye sormak istedim. Testi negatif çıksa da pozitif olabileceğini düşünüyorum, bu d dimer bunun bir göstergesi olabilir mi? Kanda covide bakarken hangi değerlere bakıyorlar? Crp normal sınırlarda bu arada
Geçmiş olsun size deAnnemler covid olduklarında crp uzaya doğru uçmuştu o derece
3.asinin randevusu 3 aylik sureniz dolduktan sonra acilir.Ben bugün 2. Aşımı oldum ama e nabıza giriyorum 3. Aşı diye bir şey çıkmıyor bende aşılarınız tamamlanmıştır diyor . Neden öyle oldu bilen var mı acaba ?